AUTOMOBILI U RAZMERI

@ goranp

@ Darth Vader 5

Drugari...ne bih se složio... Svaka roba vrijedi onoliko koliko je neko u datom trenutku spreman da ponudi za nju... I ja sam pratio tog Wartburga, i da nisam već uzeo Poloneza dan ranije, nudio bih i ja; znam da isti taj model u Mađarskoj košta manje i od tih 10 evra, ali, kad ću otići opet tamo, da li ću naći, ili kad će i da li će opet krenuti i kod nas za onih 700 din, i koji će po redu biti baš taj Wartburg...Da ih ima na svakom ćošku, ne bi koštao toliko; ne opravdavam, naravno, ali, jednostavno je tako...

A da zamislimo da se ne mešamo u tuđe kupovine tj da govorimo kako je taj neko to skupo platio? I ja sam preplatio x modela pa šta? Kakve ima veze što ti ne voliš Ruska vozila? Što i pominješ sve to ako posle kažeš da je sve to individualno? Komentar je skroz suvišan. Da nisam kupovao neke od modela u datom trenutku i ja bi licitirao za ovog Wartburga i cena bi bila još veća... Svaka ali SVAKA roba ima svog kupca.

Wartburg je iz Nemačke :)

Ma nije ljudi,nisam ni pratio tu aukciju,niti me interesuje.Stvarno nisam mislio nista lose.Hteo sam da kazem upravo to sto ste vi,da svaka roba ima svog kupca.Ali eto,ispade sad sve ovako bezveze.Izvinjavam stvarno se jos jednom zbog svoje gluposti.

Dva duuugooo čekana i konačno kupljena modela, za sad samo na slikama sa neta, dok ne stignu:
56826.jpg
56827.jpg

Detalji izgledaju odlično, nadam se da će i uživo biti takvi.

Back