AUTOMOBILI U RAZMERI

Molim vas da mi kazete i pomognete ali brzo-gde mogu da kupim neke od modela automobila-hitno mi treba odgovor-posto bih poklonila mojoj najdrazoj osobi :))

Please Help!!!!

p.s. Da li se neko od vas bavi prodajom istih, ili da li ih bar mogu naruciti preko nekog od vas??

Hvala unapred

Iva :))))

ivybsb:
Molim vas da mi kazete i pomognete ali brzo-gde mogu da kupim neke od modela automobila-hitno mi treba odgovor-posto bih poklonila mojoj najdrazoj osobi :))

Iva :))))
Imas u Sava Centru veliku prodavnicu igracaka, imaju zaista ogroman izbor modela u svim razmerama, kako gotovih tako i onih na sklapanje. Imaju i pribor za sklapanje modela, boje lepkove, air brush...
PS
Radnja se nalazi u donjem nivou SC. (U nivou parkinga)

borisbg:
Imas u Sava Centru veliku prodavnicu igracaka, imaju zaista ogroman izbor modela u svim razmerama, kako gotovih tako i onih na sklapanje. Imaju i pribor za sklapanje modela, boje lepkove, air brush...
PS
Radnja se nalazi u donjem nivou SC. (U nivou parkinga)

Pozdrav svima ;)
Isto pitanje sam hteo da pitam, pa se zahvaljujem na odgovoru.

Odlican vam je forum, jako puno korisnih stvari sam procitao, koje su mi potrebne kao pocetniku.

Ako neko zna, da li jos postoje Matchbox modeli i ima li ih kod nas?
Hvala unapred i pozdrav svima :-D

NEDO:
to borisbg

Da li je problem da malo pregledaš šta ima od 1:18 modela ?

Ja sam nekim drugim poslom bio u SC i slucajno video tu radnju i bukvalno sam na 2 min usao da vidim sta ima, jer sam bas zurio.

Koliko mi se cini ima preko 100 modela 1:18 ... ostali su mi u secanju Amerikanci iz 50-tih, a ima i novih evropskih modela.

Ne znam kada cu ponovo ici tamo ... nije mi bas usput ... uglavnom kad budem ponovo isao tamo ... pogledacu malo detaljnije.

ne da je mnogo nego se sve pusi.. ja sam da nas uzeo novi model kit... nisam fairlady 240 z dopao mi se model.. planiram da ga uradim custom videcu sta ispadne.... i video sam 1:24 mustang cetvrte generacije mislim da je 2001. bio je oko 35kn toje oko 350 din. to cu uzeti sledeci put

Bio sam danas u Sava centru. Uzeo sam Maisto 1:18 Gallardo i Road Tough1:18 BMW 850i. I jednu malu xsaru wrc u 1:56.
Gallardu ima telephone dial tockove naravno i vide se kocnice, i na njima cak pise Lamborghini! :D
Ovi veliki su od 2000 do 3000, a uglavnom su oko 2500. Naravno, sve je made in china.

Bio, uzeo :D

1963 Chrysler turbine 1:18
Firma Road signature

Meni izgleda fenomenalno, i to je moj PRVI jubilarni 1:18 model :D

Za @68Mustang428CJ:
Dobro su uradjeni - prema mojim standardima. Ali ja se ne razumem bas kao vi na ovom forumu.
Ima jos 6-7 tih starih USA automobila.
Pitao sam kako ih dobijaju, a odgovor je sta im posalju.
Ima i novijih modela sto je vec opisao @Garwor.
Naravno: made in China ;)
Ali nema veze, ja sam se zarazio :D

Verovatno ovakav? Evo ga na eBay za $9.

d2cf_1.JPG

Back