AUTOMOBILI U RAZMERI

Imam jedno pitanje, mozda ce neko znati odgovoriti.

U pitanju je 1:18 '69 Chevy Camaro Convertible.

Moje pitanje je da li navedeni model postoji u verziji sa otvorenim prednjim svetlima?

Ovo je verzija koju ja imam:
902e_1_b.JPG

A ovo je model koji trazim, ali u Convertible verziji.
9e_1.JPG

to je oko 250 dinara ( +/- koji dinar )
ako znas da sam ja za Hot Wheels dao 159 din a za Cararamu 1:43 360 din, onda je ta cena jos ludja..... pazi, najjeftiniji 1:18 koji sam ja video je 1100 din ali je izbor nikakav, uglavnom se cene krecu od 1400 do 2300 din za modele te dimenzije a kad bi nesto dobro mogao da kupim za 250 din mislim da bi ceo stan bio pretvoren u jednu veeeeliku policu sa modelima!

Ovo je ubedljivo najmanje sto sam platio za 1:18. Jutros odem do prodavnice jer sam video prosle sedmice da imaju '60 Thunderbird HardTop i bas sam se razocarao kad sam video da ga nemaju. A PT Cruisera (i obicnog i sportkog i panel wagon) gomila i spustili cene sa $11 na $4.

Prosle sedmice sam takodje platio $4 za '57 Corvette (u 1:18), ali sa shippingom je izasla vise. Takodje sam dobio i '96 Camaro u 1:18 za $6, ali takodje sam shipping platio pa je izaslo vise.

Neverujem.

Na eBay se uplaca uglavnom preko paypal i money order. Koliko znam, paypal za Srbiju nije dostupan, bas ni kao money order.

Uvek mozes kontaktirati osobu koja prodaje modele i pitati njega pitanja. Ali mislim da bi shipping bio previse skup, da bi se dugo cekalo (ja sam cekao nekoliko meseci za fudbalski dres iz Tajlanda) i niko ti ne garancuje da ces dobiti stvar koju kupis (jer ipak daleko putuje).

Back