Error
Veoma poznat
- Poruka
- 10.382
Molim Vas, kupjem-prodajem ide na Male oglase, a ne ovde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uporedba dvije Deytone 1979 (crvena) i 1971(žuta)
Osim razlike u prednjim svjetlima model iz 1969 ima "drveni" volan te nema antene.
Uporedba dvije Deytone 1979 (crvena) i 1971(žuta)
Osim razlike u prednjim svjetlima model iz 1969 ima "drveni" volan te nema antene.
Moj tata je imoa obicaj da kaze :Kupicu ti ga kad budem imao para na bacanje", a ja sve verujem bice uskoroA pa nije sve bilo idilično u početku... prvo je bilo "jel si ti normalan matori konj pa kupuješ igračke"!!! Pa kada sam je vremenom uverio da to nisu igračke nego mala umetnička dela, i da ne sakupljam samo ja to nego i mnogi pametniji i viđeniji ljudi od mene počela je da popusta. Sada ih i ona kupuje, dosta je naučila oko njih (razmere, proizvođače itd). Herpa joj je(a i meni) bolna tačka. Staro pravilo: "kad mu ne možeš ništa ti mu se pridruži" A ja sam počeo još kao klinac sa 11 godina. Mnogo sam voleo te male automobile ali su bili mnogo skupi, a tada se pravila kuća pa svaki dinar iz kuće išao za cement, gvoždje, ciglu itd. Za automobilčiće nikada nije mogao da preskoči neki dinar. A bilo ih je tada u robnoj kući beograd u izobilju i pamtim da su bili preskupi (a mi sada kukamo na cene kada dobar model košta kao 2 pakle cigara). E tada sam se zarekao ako nekada počnem da radim uvek kada vidim negde dobar automobilčić ima da ga kupim. I tako je i bilo a traje i dan danas još me ne prolazi.
A ko ce od potencijalnih musterija da cita oglase na malim oglasima kad svi kolekcionari vise ovde, a niko tamo?!Molim Vas, kupjem-prodajem ide na Male oglase, a ne ovde.
Tipovi modela su vrlo intresantni ali se bojim iz onoga što sam do sada video da će Matell da ih radi mnogo lošije od Kyoshoaipak, kako su glasine izgleda istinite, Kyosho je izgubio licencu od Ferrarija i kalupi prelaze u ruke, kome drugom, nego Matell-u. Matell najavljuje da ce do kraja 2010 godine izbaciti sledece Ferrari modele na trziste po standardnim cenama za ELITE verzije od oko 80 Eur :
1. Ferrari 512s
![]()
2. Ferrari 308 GTB/GTS
![]()
3. Ferrari 512S Long Tail
![]()
4. Ferrari 458 Italia
5. Ferrari 149
6. Ferrari 599XX
7. Ferrari Mondial 8 3.2
Eh kad suknja određuje sta da rade pantalone.Maji sam se već izvino ona je snama.
Bravo Majo!!! Naša si!!! Ni ja ne nosim suknje, od sukanja se pošandrca! A ti mi Maki ne odgovori za kamiončiće što sam ti ponudio.. Imam par dobrih komada za trampu... Smrt moderatoru sloboda narodu! Mi smo Majini, Maja je naša!
Za to ti dam i 1:1!!!!