AUTOMOBILI U RAZMERI

Evo primera NEW RAY Audi A 4

S6302639.jpg

S6302641.jpg

S6302640.jpg

Obrati paznju na retrovizore,imam model vec 3 godine i rekoh ajd da uzmem da mu ofarbam masku i unutrasnjost kad ono vidim da su retrovizori isti,vozacev je isti kao i suvozacev :think: svr lepo pasuje :dontunderstand:
Al necu kupovati drugi ovaj sam dobio na poklon

Kolega slike su ti lepe, samo mislim da nije fer prema onim ljudima koji nemaju adsl da objavljujemo ovako velike slike. Znam dok nisam uzeo adsl i dok sam pratio ovaj forum dok se otvara slika ja skuvam kafu. Zato sam sve svoje slike smanjio.
Primedba je OK i o tome smo već pričali. Nema potrebe da se postavljaju ovolike slike. Dao sam negde i uputstvo-savet kako da se formatiraju pre postavljanja. Nisu svi u mogućnosti da prate brzi Net. Ako slika treba da se otvara satima, gubi smisao. Dobronamerni savet, smanjite pre postavljanja fotografije na pristojni format.

Novitet od jučer.
FERRARI 356 GBT/4 DAYTONA iz 1971 od KYOSHO-a................ODLIČAN JE.

Prilozi

• DSC00013.jpg
    DSC00013.jpg
    24,4 KB · Pregleda: 6
  • DSC00007.jpg
    DSC00007.jpg
    19,1 KB · Pregleda: 3
  • DSC00008.jpg
    DSC00008.jpg
    25,5 KB · Pregleda: 3
  • DSC00009.jpg
    DSC00009.jpg
    31,9 KB · Pregleda: 5
  • DSC00010.jpg
    DSC00010.jpg
    31 KB · Pregleda: 4
Kanda sam ja ovde jedini koji bi se zenio zbog ljubavi a ne autica. . .:think:

A pa nije sve bilo idilično u početku... prvo je bilo "jel si ti normalan matori konj pa kupuješ igračke"!!! Pa kada sam je vremenom uverio da to nisu igračke nego mala umetnička dela, i da ne sakupljam samo ja to nego i mnogi pametniji i viđeniji ljudi od mene počela je da popusta. Sada ih i ona kupuje, dosta je naučila oko njih (razmere, proizvođače itd). Herpa joj je(a i meni) bolna tačka. Staro pravilo: "kad mu ne možeš ništa ti mu se pridruži" A ja sam počeo još kao klinac sa 11 godina. Mnogo sam voleo te male automobile ali su bili mnogo skupi, a tada se pravila kuća pa svaki dinar iz kuće išao za cement, gvoždje, ciglu itd. Za automobilčiće nikada nije mogao da preskoči neki dinar. A bilo ih je tada u robnoj kući beograd u izobilju i pamtim da su bili preskupi (a mi sada kukamo na cene kada dobar model košta kao 2 pakle cigara). E tada sam se zarekao ako nekada počnem da radim uvek kada vidim negde dobar automobilčić ima da ga kupim. I tako je i bilo a traje i dan danas još me ne prolazi.

Back