dramy
Zainteresovan član
- Poruka
- 391
Ovde ti jos fali ford f-350!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde ti jos fali ford f-350!
Znam, imam ga u 1:43 ali ovog malog nisam našao
Javiću ti se sutra na pp, za par dana idem na sajam pa možemo da se vidimo u SD, jer ja idem starim putem preko Grocke ne daje mi se 1000 din za putarinu a isti mi đavo da li idem auto putem ili ne pošto vozim jugo.Mislim da ga ima kod mene cena je oko 200din, ako hoces mogu da ti ga uzmem?
Javiću ti se sutra na pp, za par dana idem na sajam pa možemo da se vidimo u SD, jer ja idem starim putem preko Grocke ne daje mi se 1000 din za putarinu a isti mi đavo da li idem auto putem ili ne pošto vozim jugo.
Ja sam ga kupio prošlog marta u Rumuniju za 16-17 evra, a na sajmu je bio kod mercedesa 5200 din i to sa sajamskim popustom. A isto je od maista samo druga, lepša kutija. Gledao sam ga pola sata isti je 100%. Jer maisto radi makete za mercedes.I ja razmisljam da ga kupim!
Ja bi njega tako rado posedovao!
Vazi, nije problem ako budes prolazio svrati do sd ima ovde jedna prodavnica u centru pa mozda ti se i svidi nesto!![]()
Ja sam ga kupio prošlog marta u Rumuniju za 16-17 evra, a na sajmu je bio kod mercedesa 5200 din i to sa sajamskim popustom. A isto je od maista samo druga, lepša kutija. Gledao sam ga pola sata isti je 100%. Jer maisto radi makete za mercedes.
Super, taman da mi pikažeš gde je![]()
Pa dvoumim se izmedju njega i 3.0 csi. . .
Nije problem, da li znas gde je pijaca u SD?
SD znam gde je carina-terminal, vašarište obilaznicu i sve oko nje i ovamo sam išao do autotransportove garaže, malo je i sramota jer sam tri godine radio u tom kraju.
Stavi jos neku sliku ovog SLR ako imas?
Pa naravno postavi nešto, nemoj samo ja da postavljam tj moja žena ona ih popravlja stavlja tekst i objavljujeHoce li slicice?
Pa naravno postavi nešto, nemoj samo ja da postavljam tj moja žena ona ih popravlja stavlja tekst i objavljuje