Automobili iz Holandije

• Začetnik teme Začetnik teme botr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemaš iskustva pa ne znaš, usled neadekvatne ugradnje šoferka krene da se odlepljuje i igra. To nije trenutni proces već traje par meseci ili čak godinama. Uglavnom se odvoji cela donja strana ispod brisača jer tu ima više vode. To se dešava i sa zadnjim staklom drugaru fijukalo u vožnji pa na vreme otišao u servis, demontirali i opet zalepili.

Majstor mi je i pokazao kako to izgleda itačno se vidi da je donji deo prljav a gornji seče.

Od udara kamenčića retko kada puca staklo uglavnom loša ugradnja bez čišćenja i prajmera prvenstveno.

Ti igi svaki majstorski fušeraj opravdavaš. Dal zlonamerno ili iz neznanja prosudite sami.
Ja nemam iskustva .,,😂😂..

Slika za maria.
IMG-20250811-WA0006.jpg

Da znaš nešto sam bi zamenio lanac na svom automobilu :kafa:
Pričas gluposti što si čuo od nekog a taj neko je kao i ti..Što se tiče zamene sajbi i kalibriranja tu mogu držati kursevi svima koje ti poznaješ a za lanac ćemo da vidimo ..Ne radi se znam li ili ne već se radi o papiru kojeg hoću da imam koji mi je jako važan kad auto stavim na prodaju. Ovo auto kod mene vredi oko 20k € i tih 300-400€ što ću ustedeti ako sam radim je potpuno nebitno .. Papir na ovu reparaciju (kad se bude prodavalo) je vredniji od tih 300-400€. ako možeš da shvatiš te stvari..Zato neću ni na crno da radim kod kolege koji mi je rekao dosta manju cenu .

Poslednja izmena:
Da bi razumeo te stvari evo ti primer ove Fieste koju žena guli ..Na njoj sam zamenio zupčasti sam i sad sam ga stavio na prodaju i svako ko mi dođe traži dokaz a ja tog dokaza nemam, Tako da mi spuštaju 500€ i ako je zupacti nov na autu .. E sad zamisli kad tako gledaju na autima koja vrde oko 4k € kako to rade na autima koja vrede 20k€ ..

Da znaš nešto sam bi zamenio lanac na svom automobilu :kafa:
em kupuju svapske krseve, em ih ogule, em nemaju garanciju kao kie 10 godina, 100k milja, a videli smo da im na 400k km tek patosnice se malo pohabaju, samo njih zamene... ja ne znam?
sad gledam miniven jel ima uopste taj lanac koji moj, jel isto prozvekece kao svapski krs? ti kazes glava, generalna, bas gledam, mi iz kine poruycimo remontoovan motor, ne radimo mi to ovde u usa, vidi, neki su vec shippingovani u kaliforniju, a neke porucujemo direktno iz kine, samo da nadjem sliku sa lancem, evo, ne znam zasto ovaj ne pasuje za minivene, bez lanca kaze da pasuje
https://www.ebay.com/itm/317158364687
sija se kao pasja... a stize iz - Located in: Guangzhou, China
i sad ako ne radimo 6 cilindra, gde cemo d aradimo kie sa 4? nema logike

em kupuju svapske krseve, em ih ogule, em nemaju garanciju kao kie 10 godina, 100k milja, a videli smo da im na 400k km tek patosnice se malo pohabaju, samo njih zamene... ja ne znam?
sad gledam miniven jel ima uopste taj lanac koji moj, jel isto prozvekece kao svapski krs? ti kazes glava, generalna, bas gledam, mi iz kine poruycimo remontoovan motor, ne radimo mi to ovde u usa, vidi, neki su vec shippingovani u kaliforniju, a neke porucujemo direktno iz kine, samo da nadjem sliku sa lancem, evo, ne znam zasto ovaj ne pasuje za minivene, bez lanca kaze da pasuje
https://www.ebay.com/itm/317158364687
sija se kao pasja... a stize iz - Located in: Guangzhou, China
i sad ako ne radimo 6 cilindra, gde cemo d aradimo kie sa 4? nema logike
Cuti dobro sto jos uvek koriste barem leguru aluminjuma dok ne pocnu da prave plasticne motore, kao sto sve vise prave kartere, sisteme za hladjenje....

Vabe naivne na mercedes sa reno motorom i lančićem ko za bicikl 🤗
sad sam bas pitao zenu da mi da minivena, ima 130k milja, i cuje se cakce, cuo sam ga jos pre nedelju dana kroz garazu, kazem glupaci da tera to kod majstora ako misli da ima auto, kiu je vec odjavila, subaru moj,a ona se dere na mene, i vozi ga tako
ja placao 1000 kocnice, kalipere, mejao uilje u menjacu i motoru redovno full synth., antifriz, i sada ce glupaca da ga raskanta, a moze da ide i 200k milja ladno, ovo su odlicni minivenovi

Poslednja izmena:
Vidi ovog našta liči trudan muškarac sa sisama i kosom popravlja krš kome je izgorela bregasta usled lošeg ulja ili neodržavanja :kafa:

Jeftinije ti da očistiš glavu motora na kiji.
u al si kvaran, ali ne mogu sad da se svadjam dok ne izvadim umnjak koji me boli? bregasta se ne menja, samo Rocker Arms, moram da vidim koliko su ruke, dosta je to posla, saznace zena sledece nedelje :mrgreen:
kia ne vredi 1000, a ven 10.000, i ne glava kojA joj JE dobra samo ventili imaju jos uglja, picila 105 milja na sat, duvka minimalno. 2 kapi ulja ako joj fale, ne vise

Poslednja izmena:

Back