Automobili iz Holandije

• Začetnik teme Začetnik teme botr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma lupeta standardno.
Ova Kia ima garantovanih 183k km i servisnu istoriju a i po tablicama kad se proveri na aplikaciji opet se uklapa sve tako da mario moze da se ojede od muke sto ovako lupeta.
A sto se tice cene najpovoljniji sam na oglasima. 😉

pa neka pokaze zadnja sedista i zavisi od kilometraze, koliko moze da ima za 6 godina?
mislis stavio rezervne patosnice? :mrgreen: ganc nove?
Za 6 godina taksista pređe 350.000 km. Minimum i to da je neki lenj. Prosek je pola miliona i više. Inače ova poplava taksi karavana jer u EU po novom možeš da taksiraš samo sa hibridom. 😋

Ako nije bio na taksiju auto ima minimum 250.000 km jer dizel preko kupuje samo neko ko dnevno prelazi 150-200 km.

A to je vreme za veliki servis, remont turbine, dizni, zamena dp filtera, plivajućeg zamajca, komplet diskova i još mnogo toga. Zato mudri preprodavci vrate na 180-190kkm da misliš kako imaš još 70-100 kkm lepo da se vozaš pa ćeš se do tada obogatiti i promeniti.

Ali tu je kvaka auto sa isteklim resursima dobijen džabe na kilo postaje prava klopka za naivnog srbina, omča oko vrata!

Poslednja izmena:
pa neka pokaze zadnja sedista i zavisi od kilometraze, koliko moze da ima za 6 godina?
mislis stavio rezervne patosnice? :mrgreen: ganc nove?
Duletove patosnice

1000008553.jpg

Original patosnice

1000008554.jpg

Svaki auto je takav osim ako nije kurirska služba i slično. Iz italije su često dolazili automobili koje su radnici koristili. To je tek svinjac za sebe. To ne gledaš uopšte em prljavo iscepano, izlupano,neodržavano, velika km

Ti kazes ni tackicu ne sme da ima, nije to bas tako, auto koji se vozi redovno a i ako nesto tovaris vremenom ce da bude malo ogrebnut...to je isto kao kad bi rekao gradski automobil do 200 000km mora da bude nov, to je nemoguce ako se vozi po gradu...ali se slazem da ako je fabricki kvalitetno uradjen da to treba da bude na svom mestu, ne polomljeno, izrokano itd.

Ako nešto tovariš? Pa šta mene briga takve ne gledam. U srbiji za iste pare kupuješ dobar i loš auto. To je ključ cele priče.

Od duleta sa šivenim patosnicama ili od vlasnika koji ga drži u garaži sa duplo mmanje km cena je ista.

Cabrio je otisla cena u nebesa, drugo kod njega se ne obaraju sedista uopste, gepek je mali pogotovo ako se sklopi krov tu nema nista, pricam za 306 ne druge, da kupujem prikolicu i da vucem sa cabriom tu onda treba i eurokuka...mnogo to ulaganja...ovako ako nesto mi treba samo oborim sedista i to je to.

Za 6 godina taksista pređe 350.000 km. Minimum i to da je neki lenj. Prosek je pola miliona i više. Inače ova poplava taksi karavana jer u EU po novom možeš da taksiraš samo sa hibridom. 😋
znaci po tebi svi vracaju kilometrazu? pa jel neko tuzen, moze li to da se dokaze? ja koliko znam kola ne idu po 300.000 km, retko koja, to je oko 200.000 milja, dosta je

pola miliona mi zvuci bas da mastas, zar se ne bi ljudi hvalili da kola idu toliko?

Kao sto rekoh " Rdjavom kur.u svaka dlaka smeta.".
Sa ovim patosnicama je auto dosao i prao sam patosnicu posle usisavanja pa izgleda cisto i kao da je nova a nije tako.
O autu kog nisi video a komentarises moze da pise samo slepac koji o kolima pojma nema.
To se vidi pa onda pise a ovako na slepo ja lepo rekoh da mario ima 9 cm u gaćama. 😀

Back