Automobili iz Holandije

• Začetnik teme Začetnik teme botr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
super kola ko misli da potrosi 10-ak hiljada, samo nas mario buni sa dupliranjem i tripliranjem kilometraze... inace vi i manje zaradjujete od americkih dilera, pa ko vam ubije cenu 1000 taj je dobar cenkaros

nego jel imas neki primer taksija, sto mario udavi, da je bas auto presao i prblizno tih njegovih pola miliona izmastanih km? i jel istina da se eu resava dizela? mislim, kAKO IZGLEDAJU ti njegovi sa pola miliona km?

https://www.polovniautomobili.com/a...tavia-20-tdi-style?attp=p10_pv3_pc0_pl16_plv0
evo oktavije 300 hiljada km

pametan onda nadje sa manje od 200 i doda koju hiljadu, pa sae vozi godinama, zar nije logicno?

ili se proba par skoda sa 200 i 300 km, pa se proba kia duletova sa 180, a videh i sa 133, i zna se, nema da omane, ko ima nos zna sta mu je ciniti, nema sanse da isto idu, oseti se koji auto je bolji... samo da daju da se proba, ovde fotokopiraju dozvolu-licnu kartu, pa vam daju auto da ga isprobate, ja mislim da bih znao sam da kupim, da ne vodim majstora - ko je auto tisi, koji ide pravlje, jaci itd...

mislim 300 hiljada i 180 ili cak 130? pa ko je lud? ili mariovih 500 hiljada? nema sanse da bijh ze zayebao

Poslednja izmena:
https://www.polovniautomobili.com/a...eed-16crdiautn-o-v-a?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0

ova na primer ima samo 133 hiljada km, da nije udarana, kako da znamo? a inace bi bila super
Taman krenuo da se cepa na 400 kkm

1000008681.jpg

Meni za 30 godina koliko imam vozačku nikada kamenčić nije razbio staklo :hahaha1:
zato sto ne zuris iza kamiona, kome taj kamen ispadne iz gume, i samo te strefi - mene dva puta na mini venu u kratkom vremenu; plus mora i autoput, jer kamenu treba ubrzanje, a ti vozis mali auto, plus aerodinamican pa te kamenje promasuje, a mozda za 30 godina nisi ni video autoput 30 puta, i sam kazes da ides okolnim putevima, polako

a mozda uvek drzis odstojanje iza kamiona, jer znas da dime

Kamenčića nema na auto putevima :lol: jeste par puta pogodilo ali ništa.

Uglavnom šoferke pucaju zbog loše ugradnje ako niste znali. Fabrika ih loše ugrađuje kod većine automobila pa se odlepe, vibriraju i puknu. Sad skoro je to bilo kod drugara na ravu starom 4-5 god. Krene linija iz onog crnog zatamljenog i prošeta.

Uglavnom šoferke pucaju zbog loše ugradnje ako niste znali. Fabrika ih loše ugrađuje kod većine automobila pa se odlepe, vibriraju i puknu. Sad skoro je to bilo kod drugara na ravu starom 4-5 god. Krene linija iz onog crnog zatamljenog i prošeta.
moguce i to, jer meni je drugi put pukla ubrzo posle zamene, neki priuceni tip mi menjao kod kuce
kamencic je izleteo iz gume kamiona kada smo se ukljucivali, on po gasu, ja po jos vecem gasu iza njega

Ja volim da nađem majstora koji voli da priča, lepo mi sve objasnio gde fušere, ne očiste dobro i ne nanesu prajmer pre lepka. Ugradio ženi kinesku šoferku novu za 60 evra pre 8 godina evo je ko nova. I na bembaru sam ugradio novu kinesku za 14.000 din originalna fabrička matirala posle 5 godina. Nije pukla nego bila puna tačkica i riseva počela da se dezintegriše.

Kakve gluposti ti ovde pišeš ..Od lose ugradnje sajba puca u roku od par dana ne može da traje pola godine pa da pukne .. a od udara kamenčića puca bilo koje staklo .. Ako kamenčić udari blizu kanta (u crnu print zonu) gde se ne vidi i načne staklo onda posle nekog vremena obično dolazi do tih linija jer staklo radi a uz te rubove je opterećenje najveće .

zato sto ne zuris iza kamiona, kome taj kamen ispadne iz gume, i samo te strefi - mene dva puta na mini venu u kratkom vremenu; plus mora i autoput, jer kamenu treba ubrzanje, a ti vozis mali auto, plus aerodinamican pa te kamenje promasuje, a mozda za 30 godina nisi ni video autoput 30 puta, i sam kazes da ides okolnim putevima, polako

a mozda uvek drzis odstojanje iza kamiona, jer znas da dime
Znam za foru da se ljudi lepe iza kamiona da bi manje goriva trosili i to sam radio par puta davno, ali u sustini ne vidim neku potrebu da to radim…pa i iza auta ne treba se lepiti pogotovo zimi jer to baca onu rizlu pogotovo na haubu pa ostanu tragovi od kamencica i risevi.

Znam za foru da se ljudi lepe iza kamiona da bi manje goriva trosili i to sam radio par puta davno, ali u sustini ne vidim neku potrebu da to radim…pa i iza auta ne treba se lepiti pogotovo zimi jer to baca onu rizlu pogotovo na haubu pa ostanu tragovi od kamencica i risevi.
ja se nikome ne lepim, osim da bi ga obisao, racunam: da zna
i po kisi, taj ispred ti pravi oblak, nista ne vidis

Kakve gluposti ti ovde pišeš ..Od lose ugradnje sajba puca u roku od par dana ne može da traje pola godine pa da pukne .. a od udara kamenčića puca bilo koje staklo .. Ako kamenčić udari blizu kanta (u crnu print zonu) gde se ne vidi i načne staklo onda posle nekog vremena obično dolazi do tih linija jer staklo radi a uz te rubove je opterećenje najveće .
Nemaš iskustva pa ne znaš, usled neadekvatne ugradnje šoferka krene da se odlepljuje i igra. To nije trenutni proces već traje par meseci ili čak godinama. Uglavnom se odvoji cela donja strana ispod brisača jer tu ima više vode. To se dešava i sa zadnjim staklom drugaru fijukalo u vožnji pa na vreme otišao u servis, demontirali i opet zalepili.

Majstor mi je i pokazao kako to izgleda itačno se vidi da je donji deo prljav a gornji seče.

Od udara kamenčića retko kada puca staklo uglavnom loša ugradnja bez čišćenja i prajmera prvenstveno.

Ti igi svaki majstorski fušeraj opravdavaš. Dal zlonamerno ili iz neznanja prosudite sami.

Back