Automobili iz Holandije

• Začetnik teme Začetnik teme botr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko takva Fiesta može da izdrži nez nekih značajnijih ulaganja, ako računamo da su je prethodni vlasnici relativno fer održavali?
Može dosta nzn koji je motor konkretno u ovoj 1,25 ili 1,6 dizel ali ja imam jednu malo mlađu 1,6dizel 2015 koju sam dobio u zamenu kad sam prodao pasata i i na njoj je skoro 300k km i vozi sasvim fino . Holandija je ravna kao Danska a ograničenja na autoputu visoke kazne tako da ljudi voze polako i tu je zamor minimalan .. Zato ja ne volim auta iz Nemaćke tamo je čim izađu na autoput pun gas

Pa vuku jbg imaš i hiljade prikolica iz EU

1000007904.jpg
1000007905.jpg

Prasici živi ne mogu da se kupe pa da ih koljes .Ni telad a ni kokoši ..Mogu životinje i kokoši ali samo kao hobi jaja mogu da daju i to je to..Čak i ovi uzgajivači ne bi smeli da jedu svoju krmad ..

Poslednja izmena:
Oko delova automobila nemam nikakva znanja jer se bavim iskljucivo automobilima.
Meni licno nalete ponekad neke felne ali ne iz uvoza.
Imas na Facebook-u grupe koje se bave iskljucivo prodajom felni pa okacis sliku felne i pitas da li neko ima da proda takve felne.
Imas X grupa za to pa zaprati ih sve i na svima okaci model felne pa ce se mozda neko i javiti.

Oko delova automobila nemam nikakva znanja jer se bavim iskljucivo automobilima.
Meni licno nalete ponekad neke felne ali ne iz uvoza.
Imas na Facebook-u grupe koje se bave iskljucivo prodajom felni pa okacis sliku felne i pitas da li neko ima da proda takve felne.
Imas X grupa za to pa zaprati ih sve i na svima okaci model felne pa ce se mozda neko i javiti.

Važi, hvala za info.

Ja ih i dalje pljujem jer jedan najobicniji protokomer za 1,6 CRDi kosta skoro 300€.
Pogledaj malo posto je taj deo za evropski auto.
A sto se tice moje prodaje trenutno imam 14 automobila i od toga samo dva koreanca tako da ne lupetaj nesto o cemu pojma nemas.

Back