Dule 021
Veoma poznat
- Poruka
- 14.050
A sta ako u saobracajnoj bude pisalo da je vlasnik fizicko lice?To je uglavnom rentakar tu se ni ulje ne gleda.
Ovo je roba kakva se tesko nalazi.
Ali i placena debelo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta ako u saobracajnoj bude pisalo da je vlasnik fizicko lice?To je uglavnom rentakar tu se ni ulje ne gleda.
Može dosta nzn koji je motor konkretno u ovoj 1,25 ili 1,6 dizel ali ja imam jednu malo mlađu 1,6dizel 2015 koju sam dobio u zamenu kad sam prodao pasata i i na njoj je skoro 300k km i vozi sasvim fino . Holandija je ravna kao Danska a ograničenja na autoputu visoke kazne tako da ljudi voze polako i tu je zamor minimalan .. Zato ja ne volim auta iz Nemaćke tamo je čim izađu na autoput pun gasKoliko takva Fiesta može da izdrži nez nekih značajnijih ulaganja, ako računamo da su je prethodni vlasnici relativno fer održavali?
Fiesta je jako tražen mališan ..Ne traže je ljudi bez veze ..Dobro imaju ove novije 1,0 to je promašaj ali ove 1,6 dizel i 1,25 bezinci su sasvim ok ..Ford 200kkm pa to je kraj svih resursa kod tih malih fordova. Tu rikne jedna za drugom kvake npr. Ford je najpredvidljiviji auto na svetu što se tiče projektovanih kvarova.
Vuku prikolice sa pomijama, đubre, prasiće, stočnu hranu a srbima pričaju priče o biciklima.Opet ste zapeli za tu kuku ..ova se skida tako da je skinuo nebi ni znali da je ima .. Niko ne tegli ništa sa tim autima zna se koja su auta za vuču
Moj komsija kasapin ima takvu manju.Za dve krmače od po 300 kila.
Svi koji su elita u holandiji imaju po jednuMoj komsija kasapin ima takvu manju.
Oko delova automobila nemam nikakva znanja jer se bavim iskljucivo automobilima.
Meni licno nalete ponekad neke felne ali ne iz uvoza.
Imas na Facebook-u grupe koje se bave iskljucivo prodajom felni pa okacis sliku felne i pitas da li neko ima da proda takve felne.
Imas X grupa za to pa zaprati ih sve i na svima okaci model felne pa ce se mozda neko i javiti.