Automobili iz Holandije

• Začetnik teme Začetnik teme botr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako da ne.
Drugar menjao na svom BMW-320d prednje diskove i plocice Brembo i kostalo ga sve 150€ tako da smanji ribu.
A sto se tice menjanja i ko sta radi pogledaj prvo sebe koji ne menjas lanac ni antifriz a evo 15 godina ti vec ima auto.
Moja kola u vecini slucajeva imaju servisnu a kad nemaju onda je nisam dobio jer ne drzi svaki vlasnik servisnu dokumentaciju u autu.
Prvi ja ne drzim jer kaseta mi je preca za nesto drugo. Imam karton kod motora kad je sta uradjeno i drzim se toga.
ali mi ne znamo mozda ste isli nizbrdo
Kacio sam video gde se vidi da sam na autoputtu vozio i ako je svo vreme pokazivao auto da teosi nesto jace od 5L znaci da je to prosecna potrosnja na autoputu koja je daleko manja nego sto nam mario ovde piskara.
Ja licno ne volim taj motor i nikad ga necu kupiti u bilo kojoj piksli ali ne volim lazi.

Raspad iz Holandije. 😂
Meriva 1,6 16V 2009.
IMG_20250806_190410.jpg

Dva dana je trebalo ovoj Merivi da nadje novog vlasnika.
Prvi koji je dosao je kupio a ono sto moram da napomenem je da je rekao da sam ja jedini sve preko telefona rekao kako jeste i on nije nasao da sam ga nesto slagao. Naveo mi je nekoliko primera gde su ga prodavci izlagali a gledao je poprilican broj automobila.
Ne hvalim se nego mi je krivo kad me neki trpaju u isti koš sa tim lazljivcima i to redovno oni koji me ne poznaju.

Uopsteno ti nisi sasvim svoj.
Nikad i nigde nisam napisao da nema varanja i uvek sam pisao da je jako mali broj postenih trgovaca.
Sto se tice prednjeg dela te Merive tu je sve u redu i prodata je pre neki dan.
Juce uzeh jos dva auta Ford Fiestu 1,4 TNG 2012 i Kiu Ceed 1,6 CRDi 2019.

Ja lepo rekoh,pišem kakva je većina a ti atalno skačeš jbg i kako onda da te ne oprcam onako usput :)

Imaš ti lepe automobile to stoji ima i ljudi koji vole da plate više pa nema razloga da se sekiraš i nerviraš toliko.

Jedino mi čudno da stavljaš fotku otpozadi to niko ne radi.

Ja lepo rekoh,pišem kakva je većina a ti atalno skačeš jbg i kako onda da te ne oprcam onako usput :)

Imaš ti lepe automobile to stoji ima i ljudi koji vole da plate više pa nema razloga da se sekiraš i nerviraš toliko.

Jedino mi čudno da stavljaš fotku otpozadi to niko ne radi.
Kad se prodaje auto slika se sa svih strana to je neko nepisano pravilo.

Koje nove kuke?
Kuka ugradjena preko i nije koriscena.
Kaf sam prodao nedavno X3 kupac se odusevio kad sam mu rekao da ima kuku jer on i zena voze viciklove pa moze da okaci nosac biciklova na kuku.
Za to kuka i sluzi u Holandiji jer cak i Smart ima ugradjenu kuku sto sam licno video.
S obzirom da zakva kola ne mogu da vuku druga kola a ni prikolicu onda se zna cemu sluzi kuka.
Danas pogledah servisnu od Fieste i na 212k uradjen mali se u Jun-u ove godine. Lepota.

S obzirom da Holandjani koriste javni prevoz do posla, kao i bicikl u gradovima, ja ne razumem sta je tu dobra ponuda za jednu Ford Fiesta koje je presla 212.000km za 13 godina? Taj auto sa malim motorom svakako nije koriscen za "normalnu" dnevnu voznju do posla (bar ne u Holandiji), nego za duze autoput relacije...

Svakako je plus kad se auto vozi na autoputu i to je bolje nego da se koristi u gradu jer se seda jednom i izlazi,jer se ne saltaju brzine i da pustas kvacilo na stani kreni,vrata se ne otvaraju i zatvaraju i slicno pa su zato takva kola uvek u boljem stanju od onih vozenih po gradu.
Taj auto je i malo presao s obzirom na godine ali kod nas ih vecina ima oko 160-180k km na oglasima.
I Meriva je imala preko 200k km i toliko sam i stavio na oglase i planula je.
I za ovu Fiestu imam vec mogucu trgovinu ali videcu ovih dana dok se ne ocarini.

Back