Nazovi ga (Damjanov) ZELENKO!!!

Strava! Predlog prihvacen.
BTW:
izvinjavam se svima koji su ucestvovali u danasnjem saobracajnom kolapsu kod SIVa koji sam izazvala ja tako sto sam pokusala da krenem iz tece.
Nisam namerno, mislila sam da sam ubacila u prvu.
Ustvari, ja kontam da je veeeeliki plus sto sam vec iz 3. pokusaja skontala zasto se gasi auto. Mislim, kolaps je bio pa je bio, al to sto sam ja skapirala da ako stanem, umem sama da i da krenem, to je za mene prosto neprocenjivo, a vi se smejte ovde do prekosutra.
(inace, na putu od kuce do posla i nazad, auto mi je stao taj jedan put

. I uspela sam da ga parkiram cak 3 puta izmedju 2 auta. Na jedvite jade, al sam ga ispravila.

)
Doduse, imala sam napad panike kad je krenuo na onoj uzbrdici u Prizrenskoj da se vraca nazad pravo u neki Smart koji mi se zabio u ledja. Jedva sam se sabrala da krenem pod rucnom. Glavno, mislim da cu od sad iskljucivo da krecem pod rucnom u toj ulici.
E da, mrrrrzim ove parking zone. Nisu hteli da mi daju parking kartu zato sto mi je saobracajna do decembra na adresi izvan parking zona, a ja zivim po sred II zone. I sad moram da cekam da mi komisija odobri molbu da mi se to dozvoli posto sam kupila auto kome saobraćajna vazi jos 10 meseci i td i td. Papirologija uzas jedan. Ja se zato danas 3 puta preparkiravala posto kad ti istekne poruka onda moras pola sata da se vozas naokolo i tek onda mozes da se vratis u staru parking zonu. Bar sam za to vreme vezbala parkiranje i provaljivala gde je koja lampica, cemu sluzi koja rucica i td. Sve u svemu, zabavno

Al ipak mislim da cu sutra da ga parkiram kod mog tehnicara i da se vratim trolom kuci. Ovaj parking u II zoni se i subotom placa, ja ne mogu ceo dan od 7 do 9 uvece na svaka 2 sata da se bavim preparkiravanjem... A ne ide da mi odmah naplate kaznu za parkiranje. Treba prvo kaznu za ometanje saobraćaja da dobijem, pa onda moze ostalo!)
I tako. Javim ako se desi nesto zanimljivo u smislu da se slupam u nekog.
Planirala sam da ga sutra odvezem na benzinsku pumpu da vidim hocu li umeti da mu sipam benzin. I da ga posle ostavim u perionicu da ga lepo izglancaju da bude pravi macan, posto je sad malo musav unutra.

E daj boze da uspem to da izvedem samostalno, ako uspem, pa ja sam Sumaher!