Automobil, instruktor i ja = kataklizma

Skinula sam mu cenu 700 evra zbog ABS-a, tako da je resen problem.

Dobila sam 206-ticu 2005. godište sa 80 000 predjenih kilometara od prvog poznatog vlasnika sa urednim papirima i uplacenim kaskom i registracijom do kraja godine za 3800.
Juce ga je bivsi vlasnik dovezao kod mog majstora na tehnicki pregled i autodijagnostiku i sve je u savrsenom stanju (ima kompresiju 12 u svim ventilima u motoru npr, majstori iz servisa bili odusevljeni). U ponedeljak mi je zakazao veliki servis u Veranu koji ce on da plati.

Ma prosla sam EKSTRA!
A tek da ga vidite kakav je leeeeep! Moja zelena zverka.
:)

Znaci zelena..dobro kaze tab:mrgreen:

E da, dok ne naucim da ga vozim:
izbegavajte potez Slavija-Bezanija ujutro u 7 i popodne oko 4.

I zaboravite na parkiranje na Slaviji jos neko vreme, parkiranje mi nije najjaca strana, pa mi treba vise prostora, hehe :P

e..malo iznad slavije imas autobusku stanicu pa probaj tamo..veci je prostor :hahaha:

saaaalaaaa :)

p.s.

dok nekog ne ogrebes na parkingu ne mozes se zvati iskusnim vozacem :)

Skinula sam mu cenu 700 evra zbog ABS-a, tako da, sto se mene tice, resen problem.

Dobila sam 206-ticu 2005. godište sa 80 000 predjenih kilometara od prvog poznatog vlasnika sa urednim papirima i uplacenim kaskom i registracijom do kraja godine za 3800.
Juce ga je bivsi vlasnik dovezao kod mog majstora na tehnicki pregled i autodijagnostiku i sve je u savrsenom stanju (ima kompresiju 12 u svim ventilima u motoru npr, majstori iz servisa bili odusevljeni). U ponedeljak mi je zakazao veliki servis u Veranu koji ce on da plati.

Ma prosla sam EKSTRA!
A tek da ga vidite kakav je leeeeep! Moja zelena zverka.
:)

Cestitke! :super:
Daj fotke, daj fotke

Ja sam inace Djurdjinu oprala pre neki dan, napunila gorivom, sad zavrsila registraciju, sva se blista a posebno nove tablice
I imam super tablice, ni WC, ni PČ, ni nista slicno

dozvolite da vas upoznam sa ekstragigaultramegaprofi vozačem...
JA..ESTERKA

:mrgreen: auto mi nema osnovnu boju od ogrebotina

a meni je na par mesta ulubljena limarija
c030.gif

Nazovi ga (Damjanov) ZELENKO!!!:lol::mrgreen:
:zcepanje::rotf:
Strava! Predlog prihvacen.
:super:

BTW:
izvinjavam se svima koji su ucestvovali u danasnjem saobracajnom kolapsu kod SIVa koji sam izazvala ja tako sto sam pokusala da krenem iz tece.
Nisam namerno, mislila sam da sam ubacila u prvu. :rumenko:

Ustvari, ja kontam da je veeeeliki plus sto sam vec iz 3. pokusaja skontala zasto se gasi auto. Mislim, kolaps je bio pa je bio, al to sto sam ja skapirala da ako stanem, umem sama da i da krenem, to je za mene prosto neprocenjivo, a vi se smejte ovde do prekosutra.

(inace, na putu od kuce do posla i nazad, auto mi je stao taj jedan put :hvala:. I uspela sam da ga parkiram cak 3 puta izmedju 2 auta. Na jedvite jade, al sam ga ispravila. :) )

Doduse, imala sam napad panike kad je krenuo na onoj uzbrdici u Prizrenskoj da se vraca nazad pravo u neki Smart koji mi se zabio u ledja. Jedva sam se sabrala da krenem pod rucnom. Glavno, mislim da cu od sad iskljucivo da krecem pod rucnom u toj ulici.

E da, mrrrrzim ove parking zone. Nisu hteli da mi daju parking kartu zato sto mi je saobracajna do decembra na adresi izvan parking zona, a ja zivim po sred II zone. I sad moram da cekam da mi komisija odobri molbu da mi se to dozvoli posto sam kupila auto kome saobraćajna vazi jos 10 meseci i td i td. Papirologija uzas jedan. Ja se zato danas 3 puta preparkiravala posto kad ti istekne poruka onda moras pola sata da se vozas naokolo i tek onda mozes da se vratis u staru parking zonu. Bar sam za to vreme vezbala parkiranje i provaljivala gde je koja lampica, cemu sluzi koja rucica i td. Sve u svemu, zabavno :) Al ipak mislim da cu sutra da ga parkiram kod mog tehnicara i da se vratim trolom kuci. Ovaj parking u II zoni se i subotom placa, ja ne mogu ceo dan od 7 do 9 uvece na svaka 2 sata da se bavim preparkiravanjem... A ne ide da mi odmah naplate kaznu za parkiranje. Treba prvo kaznu za ometanje saobraćaja da dobijem, pa onda moze ostalo!)

I tako. Javim ako se desi nesto zanimljivo u smislu da se slupam u nekog.
Planirala sam da ga sutra odvezem na benzinsku pumpu da vidim hocu li umeti da mu sipam benzin. I da ga posle ostavim u perionicu da ga lepo izglancaju da bude pravi macan, posto je sad malo musav unutra. :heart: E daj boze da uspem to da izvedem samostalno, ako uspem, pa ja sam Sumaher! :zper:

Poslednja izmena:
:hahaha: secam se sebe na pocetku
inace ja i dan danas ne sipam sama gorivo, lepo zovem one s pumpe
prvo sto moram ja to da znam, oni su za to placeni
a za proveru guma im dam neki baksis
mislim na sta bi to licilo da ja u suknjici tocim gorivo :mrgreen: treba da pomisle da radim na pumpi :hahaha:
vako sam (ipak poslata) gospodja u kolima :mrgreen:

Back