Senta
Zainteresovan član
- Poruka
- 153
kako bi to englezi izgovorili "semiotomEtik" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod Porsche-a je to TiptronicS.Manualno saltaju brzine samo im je kvacilo automatsko??? Pa sta je to ako nije steptronik, tiptronik ili automatik kako god ga zvali???
zna li neko za servis za autom.menjace u novom sadu,u pitanju je reno scenic `98
Ortak kupio kadeta auomatika opalio ga posle sat voznje.
Automatski menjači - da ili ne?
zaključak je...?![]()
Biće da se on zabunio, odnosno da mu se pokvarilo nešto drugo.
911s [SK];6297376:Kod Porsche-a je to TiptronicS.[/IMG]![]()
Automatik, uvek! Otkako sam presao na automatike ne bi se vratio na manuel pa nema tih para.
Пробао сам ги разни, и лагао бих ако бих рекао да ми се неки нису свидели... рецимо у Стилу абартх сам пробао аутоматски мењач који је УЖАСАН док рецимо код Хонде Акорд или Аудија А3 то сасвим лепо ради и прија, док на СЛ55 и Ф430 не треба трошити речи![]()
Међутим, већ сам причао овде али поновићу за оне који нису чулиАутоматски мењач је као кад узмеш женску, гурнеш јој га и чекаш... она се ту савија, уздише, стење, вришти, а ти појма не знаш шта се унутра то дешава већ га само извадиш кад се женска смири и слободан си
Са мануелним није баш тако... јесте да мораш више да се трудиш, да је окрећеш, па мрдаш па мало 'вако, мало 'нако, али макар знаш шта се дешава и како си све то постигао и некако те обузме веће задовољство на крају... некако буде и теби лепо
![]()