trucker_sd
Iskusan
- Poruka
- 6.672
U pravu si - AUTOMATSKI MENJACI NE, NIKAD I NIKAKO!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Druze moj, nema idealne popravke na VW menjacima u Srbiji. Znas i sam da je unutra mali milion lamelica koje treba cika majstor odokativnom metodom da usteluje na ''neku desetu", a plus elektronika u samom menjacu,itd itd. Nasi majstori su ti za menjanje filtera i ulja, i za to da im doneses polovan menjac pa da ti ga ugrade. a kad se pokvari elektronika , ceskaju se po glavi i osluskuju sa srafcigerom da ne cuju neki cudan zvuk. Za pomenutog majstora nisam cuo, jesam za ovog iz CA i cuo sam da je resavao neke koske od poslova, ali ljudi sta sa elektronikom? i da mi neko kaze ko moze kvalitetno da popravi tiptronika? pa u Porseu se konzilijum majstora ceskao po glavi zbog mog slucaja, pa mi na kraju predlozili da poruce nov menjac 5500 evra bez ugradnje!!!!! Za mecku, do modela 124 priznajem automatika da je neunistiv, sve ostalo nije brate za nas, osim ako nisi punisic ovaj gore kome "izlece seljo sa manuelnim".
pod 1. u Srbiji ne postoji dobar majstor za menjace u vozilima vw, Audi, opel, za francuze i japance. Jedino za Mercedes postoji odlican majstor , nemacki penzioner u Sopotu.
Pod 2. kod automatika novije generacije, menjac moze da popravi kako treba jedino fabrika tzv. taush menjac-SKUPO!!!!!! cena reparacije za audi 3500 evrica.
Pod 3. ako nemate tolike pare, prepravljajte na manuelni ili ne pomisljajte na matika u nasoj lepoj zemlji punoj sampozvanih majstora i poznavalaca automobila.
Ovo je iz licnog iskustva.
Koje si ti duze relacije prevalio u automatiku a koje sa manuelcem pa da pricas nesto??
Odma da ti kazem moja iskustva su SD-Hamburg-SD, SD-Split-SD, SD-Sofija-Vidin-SD sa automatikom, a sa manuelnim SD-Budimpesta-SD, SD-NS-Bukurest-SD.
I STOJIM IZA TOGA DA JE MANUELNI BOLJI KAKO GOD OKRENES!
Vidim, za tebe su svi siromasi, selje i neznalice. Daj malo samnom kreni u neku raspravu, seljo, da vidimo kako ces da prodjes.
lepo receno ali moram da te isparvim samo kod prve stavke , covek u sopotu radi sve automatske menjace , ne znam da li mislim na istog ali je najbolji u srbiji i sve popravke ili zamene radi kod automatskih menjaca za sve proizv.auta
Ovo je nešto američko, s oko 1960... Koji model je u pitanju?
Edsel Teletouch
![]()