A to, pa slazem se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da je lagodnije voziti kroz gužvu i ne zaiebavati se non stop sa kvačilom i ručicom menjača... Ali i dalje mislim da kroz gradsku vožnju automatski menjač brže nastrada nego manuelni... A popravka automatskog menjača je - kao što svi znamo - skupa...
Ne žestim se, ali nakratko si me - tekstom koji je ličio na pokušaj omalovažavanja drugačijeg stava - podsetio na nekog s kim sam svojevremeno imao određeno ubeđivanje, a koji je imao sličnu "žvaku"...Sorry...
Niti sam automehaničar, niti sam mašinski inžinjer, niti sam rasklapao isti... Ono što sam napisao je zaključak iz kontaktiranja sa ljudima koji su imali vozila sa automatikom (oni koji još uvek voze auto sa automatikom sigurno neće reći da ne valja)...
Ja i dalje tvrdim da automatski menjač loše podnosi gradsku vožnju. Tih 500.000 zavisi gde su voženi - ako neko misli da će da pređe tu kilometražu vozeći pretežno gradom (ne vidim svrhu posedovanja Audija A6 ako će da se vozi pretežno gradom), smatram da neće dugo, ma koliko savremenih rešenja u sebi imao... E na otvorenom putu je stvar već nešto drugačija...
Na kraju krajeva, sa automatskim menjačem se gubi jedan od elemenata koji vožnju čine užitkom...?
isto...:shock:[baraba];5992967:meni lichno je manuelni menjach zakon... mada neki put na auto putu pozhelim automatiku...
eh da... i svaki put ga pozhelim kad me zhena vozi...![]()
Ma nije odrzavanje sto mene brine - za dobar komad mehanike mene nikad nije bilo zao para, pogotovo ako to sutra moze da te ostavi na putu. Better safe then sorry.
DLOA, pusti ga bre - zavrno decko dva srafa na tocku pa misli da sve zna.
Sto se meni ne javi da ga ja ispreslisam malo...
[baraba];5993721:ovo postaje zanimljivo.... di mi se dedoshe kokice...![]()
:shock: O'KStarac mi je imao bmw 2800 sa automatskim mjenjačem ja mislim da je bio oko 1969. godišta, Vozio ga je do 1989. Nije bio nov kad ga je uzeo, napravio je s njim ok 700 000km za to vrijeme je radio na motoru dva puta genralku crklo je na njemu malte ne sve što je moglo crknit jedino nije ništa bilo Automatskom mjenjaču koji je prešo 700 000km i ti sad mene DLOA ubjeđuješ da automatski mjenjači se više kvare, ja lično ne znam još nikog ko me se pokvrio mjnjač ko je malo poveo računa o njemu samo ( mjenjao redovno ulje i filter. Jedino se jednom mom prijatelju pokvario zato što mi je nestalo ulja čovjek kupio auto i dve godine nije mogao zavirit da vidi nivo ulja, a kmo li ga zamjenit.
I još nešto ko da samo u Srbiji ima gužvi i saobraćajni špica, toga ima svugdje u svijetu pa tako ne boj se neće od toga da strada AM.
Не волим аутоматика, и уколико не будем имао неку ненормалну понуду типа да ми неко поклони аутоматика или ми прода упола цене, ја га купити нећу. Ствар је личног афинитета и ничега друго.
Аутоматик ти дође као кад хоћеш да јебeш неку женску, и ти сад га гурнеш он нешто ту ради, она се сад ту нешто окреће, уздише, стење и кад се све заврши ти га извадиш и одеш, а благе везе немаш ни шта се дешавало ни зашто се она тако понашала како се понашала и јебигa.![]()