Automati za grickalice i sl.

• Začetnik teme Začetnik teme User
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ha ha, ti si jos mali, nemas ni 1000 lokacija postavljenih, a tek ja...

Ajd pogledaj te Dixie u kakvom su stanju i moze li se to prepakovati na ove moje konvertibilne.

Kakva je obuka u pitanju, ima li koristi od toga?

I ja sam iskoristio odmor ovogodisnji, malo more, malo planina, sad opet na posao, sezona je vode pa se uglavnom oko toga bakcemo...

Ok su Dixije jos su na lokacijama sljakaju. cuva se to za tebe jedan rumun uzeo dva slepera. ja sam isao na snack vetrine zbog sendvica u jednom rudniku za sad 10 komada
adimac mini snek pogledaj na njihovom sajtu
E obuka vise mi je bilo zbog softvera nego servisiranja znas kako se kod njih radi sve novo
.Sto se odmora tice u trstu sam do 15 posle otkidanje od posla .
ima 100 polovnih aparata za vodu ako te interesuje mogu da pogledam ali svi treba da se ciste od kamenca ima i jedno 30 komada samo idu sa specijalnim filterima i idu na gradsku mrezu

Ok su Dixije jos su na lokacijama sljakaju. cuva se to za tebe jedan rumun uzeo dva slepera. ja sam isao na snack vetrine zbog sendvica u jednom rudniku za sad 10 komada
adimac mini snek pogledaj na njihovom sajtu
E obuka vise mi je bilo zbog softvera nego servisiranja znas kako se kod njih radi sve novo
.Sto se odmora tice u trstu sam do 15 posle otkidanje od posla .
ima 100 polovnih aparata za vodu ako te interesuje mogu da pogledam ali svi treba da se ciste od kamenca ima i jedno 30 komada samo idu sa specijalnim filterima i idu na gradsku mrezu

Vodu smo morali odraditi ovo ljeto, morali smo uzeti jos aparata, novih, zato kasnimo sa Dixijima, ali..., skupice se valjda nesto para i za njih.Ne znam u kakvom su stanju ti aparati za vodu, nije ih problem ocistiti ako su redovno odrzavani i cisceni, ali znaju da budu zapusteni da ne povjerujes, imali smo neke koji nisu nasi, uzmemo da ih ocistimo, kamenac cuda uradi, da ne povjerujes.Te sa filterima koji idu na mrezu ne radimo, znam sta je u pitanju, to bi nam bila konkurencija...ha ha...

Kod mene nema rudnika na 300 km okolo...ha ha, dobra ti je to varijanta.

Pa jesi li naucio nesto novo sto vec nisi znao kod Bianchija?

Jel to ovaj?Kakvi su sa rez.dijelovima?

Prilozi

• ID3040Pic1.jpg
    ID3040Pic1.jpg
    13,4 KB · Pregleda: 10
Jel to ovaj?Kakvi su sa rez.dijelovima?

Da bas ti, samo drugaciji raspored spirala. cudo su to aparati na njima radi executive i standard validator u isto vreme a svidjaju mi se i zbog ostave ispod ne moras da vuces combi sa robom svaki put za punjenje . sto se tice onih istakaca problem je samo prohromski bojler a nece da ga ciste sa kiselinom jer je bojler od pretankog prohroma. A nece da se zezaju sa limunskom kiselinom . Uzeo sam neke filtere omeksivace kapaciteta 55 kubika vode do zamene. Nesto novo da se ne zezam sa depuratorima .

Pitao si za bvm 551 sta te interesuje

Imao sam jedan BVM 551u nekoj kombinaciji za zamjenu, ali se nismo nasli, zanimalo me kakvi su se pokazali, imaju li nekih mana itd.

To za aparate za vodu, mora da su neki losiji jer kazan mora biti odlican jer se aparati ciste limunskom kiselinom razblazenom sa vodom na svakih 3-4 mjeseca, do sada nismo imali problema sa kazanima, a cistimo ih redovno kiselinom i ozoniranom vodom.

I, kako ti se cini obuka u Bianchiju, trebalo bi da su ozbiljna kuca i da imaju sve svoje razvijeno.

Uzas i katastrofa, Nikola svaki put se kunem da ne mozete sebe vise poniziti a vi me svaki put iznenadite.Ovog puta ste bas autodestruktivni. Te promene raspolozenja od histerije do autodestrukcije ce da vas uniste.Zaista vam kazem iskreno idite kod doktora vi ste ozbiljno boelstan covek i to sto radite je prevrsilo svaku meru.Ako nemate zdravstvenu knizicu idite privatno kod nekog psihijatra, vase stanje je alarmantno.

Uzas i katastrofa, Nikola svaki put se kunem da ne mozete sebe vise poniziti a vi me svaki put iznenadite.Ovog puta ste bas autodestruktivni. Te promene raspolozenja od histerije do autodestrukcije ce da vas uniste.Zaista vam kazem iskreno idite kod doktora vi ste ozbiljno boelstan covek i to sto radite je prevrsilo svaku meru.Ako nemate zdravstvenu knizicu idite privatno kod nekog psihijatra, vase stanje je alarmantno.

Nemozes ti Gavrilo da shvatis malo sale. Tvoj "nivo" je ova guska, pa pod ruku, pardon "krilo" vas dvoje!:mrgreen:

Dovoljno je procitati sta si napisao i nema problema ko je pametan shvatice....NikolaNBgd
Re: Automati za grickalice i sl.
Citat:
Original postavio Steelmax Pogledaj poruku
Poz Nikola.
Cime se ti bavis
Ja se bavim prevarama ljudi, radim piramidu, torbarenje i kao rezultat svega toga, prosim na ulici.Radim MLM!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Sta sad bi u kojoj si sad fazi ? proslo dejstvo tabletica, ajde tovari novu porciju.:bye:

Back