Automati za grickalice i sl.

• Začetnik teme Začetnik teme User
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam odskora 40 aparata za tople napitke Incontro,aparati su stari oko 8 godina.U poslednja dva meseca sam uspeo da savladam odrzavanje aparata i mogu reci da nemam nikakvih problema sa kvalitetom napitaka.Posto sam ljubitelj espresa morao sam da promenim kafu zlatna gimoka posto je veoma losa i uvezao sam kafu od mog prijatelja za koju znam da je odlicna Arabesca aromatico kafa za espreso.
Moj jedini problem su citaci imam smajlija NV -5 i zetonjere RM5.Nisam zadovoljan sa NV-5 citacima.Gde mogu servisirati citace i gde je moguce povoljno nabaviti zetonjere i interfejs.Pozdrav.

Imam programator nije problem ali mi treba nv4 skinem softver i rucna podesavanja pa da mu prebacim u nv5

Pojma nemam o tim citacima, ovdje nema manje novcanice od 10 KM ili 5 eur tako da mi i ne trebaju.Danas sam imao jedan "kvar" koji me je zamislio: radnik koji je skidao stanje sa aparata BVM952 je umjesto sifre 00002 za pristup meniju u kome je Prodaja, greskom usao u 00001 gdje su podesavanja, listao do "sistemi placanja" i kad je dosao na "zetonjera" tipkama promijenio sa "paralel" na MDB, nazvao mene, iskljucio aparat, opet usao na 00002 i ocitao stanje, zatvorio aparat i otisao.Zovu jutros, ne radi aparat, izbacio neku gresku oko zetonjere, dodjem, reset greske - nece, cackaj oko zetonjere - nece, lijevo, desno, nece pa nece.Pozovem prijatelja, doktora za te stvari i rece mi da udjem u meni i promijenim to na sta nisam pomisljao ni na kraj pameti jer mi nije palo na pamet da je mogao greskom uci u meni i promijeniti to.

Pozdrav, jesi li imao iskustva sa ovim masinama, u pitanju je neki, ako sam dobro razumio, Selectivend, ovaj snack je oznake RF280-14, a ovaj Cold je oznake CB300, idu u paru?Pojavili su se ovdje odnekud, a prvi put cujem za njih.

Prilozi

• 515048.jpg
    515048.jpg
    17,5 KB · Pregleda: 11

Back