Steelmax
Zainteresovan član
- Poruka
- 467
U svim aparatima je bila ista, mozda od trenja i ona pocrni, ova je slicna, malo cu staviti u naredne, u ovaj danasnji nisam
ma bolje ikakva mast nego nikakva. aj cujemo se sutra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U svim aparatima je bila ista, mozda od trenja i ona pocrni, ova je slicna, malo cu staviti u naredne, u ovaj danasnji nisam
Jesi li imao obijenih aparata, juce sam kupovao brave i katance da postavim, obili mi jedan Geo, bravica je bila malo labava i ubacio je neki slican kljuc i cimao dok nije otvorio, promijenio sam bravu, ali cu dodati i katanac, strasno.A u drugom sam nasao probusen novcic zavezan koncem, pokusavaju ubaciti kovanicu koja je zavezana da bi je ponovo izvukli, upala im i zaglavila zetonjeru, na taj moram dodati reflektor jer je napolju, ne znam sta drugo raditi
Ovo su novi aparati pogledaj malo slikicu
http://yfrog.com/0w21052010027sj
Koji su ovo, odlicno izgledaju?
Adimac Mercedes Medju automatima Pokupili od svih proizvodjaca ono sto je dobro
Jesi li ih isprobao, kakvu kafu prave?Kakav im je grup, jel sve posebno svoje rade?
Spavas li, da te nazovem?
Malo zatisje, ima li sta novo, jesi li uredio jos neki aparat, ima li slika?
A i kod mene je slicno, neke lokacije se zatvaraju, kladionice, pa selim aparate u magacin na "sminkanje" i detaljno ciscenje i zamjenu naljepnica pa na nove lokacije.Pokusacu nabaviti neki alarm, magnetni, napolju je tastatura na kojoj se unese sifra da ne pisti kad ga radnik otvori, inace pisti, alarmira, imam neke lokacije koje pokusavaju otvoriti, jesu i frekventne, ali...
I hocu da napravim neku reklamu za jedan aparat koji se i ne vidi dobro na jednoj lokaciji napolju, a ne mogu da ga postavim nigdje drugo, razmisljam da stavim naljepnicu dim.181*68 cm (Sirio, bocna strana) na aparat, na bocnu stranu koja se vidi ili na neki pano pored aparata, da ne lijepim na aparat, vidjecu jos, mozda mi i dodje ideja od cega da uradim taj pano.Onaj zupcanik za Incontro (jos) drzi, probam Gimoku ovih dana, izgleda mi puno pitkija i da pravi bolji "cvijet" sa istim podesavanjima mlina kao i za Amigos, a mogu je nacu jeftinije.I to je to.
Meni tek predstoji desetak novih lokacija za postavljanje . Malo sam i povecao vozni park za jednog fijata skuda Ispala mi neka povoljna trampa dao 5 pegasa za njega
To je onaj malo veci model?Odlican je, mi smo ga htjeli kupiti, imamo jednog Reno Kangoo, nije los, stalno je u pogonu, razvozimo vodu s njim.Trebao bi nam jos jedan, ali...
Nije los u njega stanu dve euro palete bez problema samo da je malo visi moraju aparati da se poloze
Aj ne zezaj sirio ti je 186cm visok
Ha ha, nije nego tacno 181cm, danas sam ga mjerio radi neke naljepnice, a sirok 68cm.Znas kako, imali smo srece prilikom kupovine tog Renoa, imali smo prije isti takav, al bez klime i malo stariji, prodamo ga i kupimo ovaj sa klimom jer su ovdje temp.preko 40C ljeti, a ovaj pozadi ima nesto crno, na zadnjem dijelu krova, kao siber, otvore se zadnja vrata i podigne se to, dobije se prostor taman za Sirio, uspravno da stane.Cetvorica ga dignemo jer je tezak, a dvojica ga nosimo ukoso polozenog do vozila.Mora se vezati sigurnosnim uzetom jer se vrata ne mogu zatvoriti potpuno, ali smo ga vozili i po 30 km bez ijednog problema i uzbrdo, bas jaka strana, ali sve OK.Nabavi takav i ne treba ti nikakav kombi.
E to vec nije lose ali ipak stane jedan ne moze vise komada