Automati za grickalice i sl.

• Začetnik teme Začetnik teme User
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislis lijepe se, kasne sa ispadanjem?Nisu lose koliko mi se cini, potrosio sam 200-300 komada, nije bilo nekih problema sem jednom, ali ne znam sta je tu tacno bilo, sto nije ispala casa, ako su ove iz Divija u pitanju

Ma samo su im lose antistatik masine Kod mene bas sam gledao kako zajebe lebdi casa u vazduhu ko da je drzi magnet .Dzabe im dobra cena . morace to da srede inace nista od posla sa njima

Ma samo su im lose antistatik masine Kod mene bas sam gledao kako zajebe lebdi casa u vazduhu ko da je drzi magnet .Dzabe im dobra cena . morace to da srede inace nista od posla sa njima

Pa sva caka je bas u tome da se rijese tog statickog elektriciteta koji case drzi prilijepljene, gledao sam istu casu na Sajmu u Mostaru, ali covjek kaze da ne moze da radi ove za vending jer nema masinu koja to radi.Stavicu ovih dana jos par stotina da ih isprobam i na Incontru i na BVM952 pa cu ti javiti.

Evo nadjoh neko uputstvo o nekom programu " Virtual MDB Test Box " koji je na CD-u, instalira se na racunar i testira se zetonjera ili citac bez vending masine.Nije losa stvarcica, samo da jos skinem taj program sa net-a...!A imaju i gotov uredjaj, spojis naplatni sistem i testiras ga u potpunosti

Prilozi

• testbox-medium.jpg
    testbox-medium.jpg
    5,1 KB · Pregleda: 17
Poslednja izmena:
Ama ne pada mi na pamet, samo osnovne stvari, da znam sta mi treba ako nabavim te Dixie.Do sad sam radio iskljucivo sa RM5, on spada u Coin validators , postoje jos i one sa povratom - Coin changers,i jos nekih vrsta, te za papir nisam ni razmatrao.Cisto da znam osnovne stvari jer do sad nisam imao dodira s tim

Postoje tri standardna komunikacijska jezika i to su EXE, MDB , paralel ili ti standard sve dtuge komunikacije proizilaze iz njih. MDB moze da se priveze na BDV . EXE Ti je komunikacija TX i RX .
Paralelni mod ti je naj prostiji tu je samo open kolektor ON I OF takozvani binarni
i imas Pulsni koji iz samog imena daje odredjeni broj pulsa odredjene duzine i tako odredjuje vrednost

Postoje tri standardna komunikacijska jezika i to su EXE, MDB , paralel ili ti standard sve dtuge komunikacije proizilaze iz njih. MDB moze da se priveze na BDV . EXE Ti je komunikacija TX i RX .
Paralelni mod ti je naj prostiji tu je samo open kolektor ON I OF takozvani binarni
i imas Pulsni koji iz samog imena daje odredjeni broj pulsa odredjene duzine i tako odredjuje vrednost

E bas te stvari treba da pohvatam, nisam to do sad izucavao

Sve drugo na diksiju ces se snaci iz uputstva barem toga ima na netu dovoljno za ostalo ne brini svi tasteri idu preko mikro prekidaca ostalo su mini el. motorcici i svaki ti pase od ves masine ( pumpa sto izbacuje vodu ) ostalo ti klasika ko na zamrzivacu

Dali ti je stigla ponuda

Jeste, jeste, bas sad je gledam, pise Avtomati za hladne napitke Dixie narco CocaCola, moram jos otici do speditera, danas je u guzvi bila, pa da vidim treba li tu jos sta dodatno, mada mi je rekla onako u prolazu u gradu da misli da ne treba, na to ide carina+pdv+prevoz, standardno, ali ne zna tacno koliko je na njih % carine, u koju grupu spadaju.Moram to provjeriti i naci prevoz, oni trenutno nemaju nikakav kamion otuda da se vraca.

Hoces li ti ici tamo u nerednih 10-ak dana?

Jeste, jeste, bas sad je gledam, pise Avtomati za hladne napitke Dixie narco CocaCola, moram jos otici do speditera, danas je u guzvi bila, pa da vidim treba li tu jos sta dodatno, mada mi je rekla onako u prolazu u gradu da misli da ne treba, na to ide carina+pdv+prevoz, standardno, ali ne zna tacno koliko je na njih % carine, u koju grupu spadaju.Moram to provjeriti i naci prevoz, oni trenutno nemaju nikakav kamion otuda da se vraca.

Hoces li ti ici tamo u nerednih 10-ak dana?

Me verujem da cu ici sve dok ne odradim ovaj ugovor. Nego moras im uplatiti sto pre jer aparati moraju da stignu iz ljubljane kod njih to je nekih nedelju dana taman za to vreme speditreri ce naci nekog u povratku da ih pokupi (od tvoje uplate tek za dva tri dana oni dobiju izvestaj na racunu tako da imas sigurno 10 dana da nadjes prevoznika )

Me verujem da cu ici sve dok ne odradim ovaj ugovor. Nego moras im uplatiti sto pre jer aparati moraju da stignu iz ljubljane kod njih to je nekih nedelju dana taman za to vreme speditreri ce naci nekog u povratku da ih pokupi (od tvoje uplate tek za dva tri dana oni dobiju izvestaj na racunu tako da imas sigurno 10 dana da nadjes prevoznika )

Cisto sam mislio da i ti bacis pogled na njih ako ces ici gore, da nam ne posalju neke bezveznjake.Gledacemo i to sto prije da skinemo, danas smo nesto pazarili pa da se malo oporavimo, za koji dan.Cujemo se, pozdrav

Back