NT Vending
Aktivan član
- Poruka
- 1.250
Cujemo se sjutra, odoh spavat, pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od Incontra jos nista, zamijenio sam OS od 2,5A, stavio sam ventil od caja, radi s njim pranje caja, ali ne smijem staviti pod napon ventil od kafe (jer nema odusak, a mislim da bez njega nece imati gdje visak vode pod pritiskom da se ispusti pa ce krenuti na neki najslabiji spoj crijeva i tu izaci).Porucio sam novi pa cu ga montirati za koji dan.
U sred posla mi otkaze na grupi kafe onaj prenosni mehanizam proko kojeg se snaga motora prenosi na klip, prenosnik na kom je onaj crni greben koji regulise rad mikroprekidaca za grupu kafe, vjerovatno je unutra pukao neki zupcanik, to mi se vec dvaput desilo, zamijenim drugu grupu, ne probanu ranije, na njoj taj greben proklizava, valjda nije dobro pritegnut ili je polomljen, stavim trecu grupu i tu sam stao, nisam imao vremena vise.
Jesi li mi poslao taj tvoj katalog od Incontra?
Moram prvo da ga skeniram nemam u el .formi . Ne brini nista nece izleteti od creva samo ce ti bojler ostati pod pritiskom a znas da voda pod pritiskom pre provri
Da, da, kao expres lonac ce da radi.Ali je problem u tome sto ce napraviti par napitaka i nabiti toliki pritisak da negdje mora odalamiti, sreca je ako to bude na nekom spoju crijeva, ali je uzasno ako bi taj pritisak ostao u bojleru.Porucio sam nove ventile, necu rizikovati ni experimentisati.
Ne brini nece svakim napitkom se oslobadja pritisak rhea vendors novi aparati cak nece da rade ako nije stalni pritisak u bojleru znas da imaju manometar na grupu za kafu
Jel?Nisam imao priliku sresti se sa RHEom.Pokusavam logicki razmisljati : taj pritisak iz bojlera moze otici, u najboljem slucaju, na neki od ventila, savladati otpor opruge jedra ukoliko je to izvodivo i tuda izbaciti visak vode, dakle u crijevo od kafe, od caja itd.Ali, ako se to ne desi gdje ce se rasteretiti?I koliki je radni pritisak?
Pogledaj onaj katalog M&M, ventil kafe je oznake B397xxx, a oni od caja su B398xxx, imaju tamo sve karakteristike
Proveri mikro prekidac dozatora kafe i da nije labav elektro magnet sto pusta kafu u grup meni je jednom ostao labav magnet i zato mi crkao reduktor
nisam dobio katalog salji ga ponovo pritisak neznam ali obelezen je samo sa crveno zeleno crveno
To mi se je vec desilo, ostao labav i nije mogao zatvoriti kuciste kafe, to im je malo nezgodno uradjeno, ako ne klizi bas po samoj osi elektromegneta nece da zatvori kuciste kafe, prepunjavao se kafom i klip to nije mogao sabiti, pokusavao nekoliko puta i pukao neki zupcanik unutra, rastavim reduktor, imam dva ista reduktora na kojima je pukao isti zupcanik, ima neka firma u Bosni koja radi te male zupcanike, ako i ovaj danas bude pukao na istom zupcaniku trazicu da mi bas taj zupcanik napravi u 200 komada.
Pozdrav svima!
Interesuje me cena polovnih i novih citaca novcanica,
2-3 tipa za koje znate da nisu problematicni i preskupi.
Da li znate kakav podatak (u kojem obliku) se dobija na izlazu tih
citaca, koji senzor se koristi za "citanje" novcanica i ako imate neku semu.
Pozdrav svima!
Interesuje me cena polovnih i novih citaca novcanica,
2-3 tipa za koje znate da nisu problematicni i preskupi.
Da li znate kakav podatak (u kojem obliku) se dobija na izlazu tih
citaca, koji senzor se koristi za "citanje" novcanica i ako imate neku semu.
E bas ovo mi se desilo na jos jednom aparatu danas, sad imam 5 ili 6 polomljenih zupcanika, svaki put otkaze isti, pokusacu ga napraviti, ne znam sta drugo.Imas li mu ti lijeka nekog?
Ima druze samo novo komplet ceo reduktor oces da ti se raspitam za cenu
Ma daj 50 evra nista vise poslacu ti cenovnikImam to iz Hrvatske, ali se raspitaj, bas me zanima, provjericu i ja cijenu, znam da je uzasno skupo, skoro trecina aparata.A probacu to napraviti, bas taj zupcanik, imao bi bar 5 grupa spremnih.Jel se tebi ovo desavalo?
Ma daj 50 evra nista vise poslacu ti cenovnik
Ajd pusti to sto imas.Pusti i to za incontro ako si skenirao
Kad mi proradi net ili iduce nedelje iz italije poslacu ti sad idem preko gprs
Italije?fino, fino, lijepo se provedi i dogovori neki dobar posao ako ides poslom
Hvala druze oces da ti pogledam za neki snek aparat ili neki dihije narko ( limenko)