- Poruka
- 85.204
Sirotinja se uvek nečega plaši.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemaš pojma i voziš reno pa može i da ti se oprosti.
Voze i lade na taksiju pre neki dan sam vido i stojadinaPa da, zato sto motor nije pouzdan, zato ih taksisti voze. Ako nisi znao, 1.6 Reno otori u Meganu 2,3 i drugim automobilima iz tog perioda su jedni od najpouzdanijih. Opusteno prelaze oko milion km, dokazano u praksi. Jedino sto se ponekad desi je da posle 300-400 hiljada voznje na plinu izgore ventili, a taksisti to resavaju u jednom danu, tako sto uzmu polovnu glavu i ujedno odrade i veliki servis, itd.
Mehanika je prilicno pouzdana, trapovi jednostavni i jeftini i retko crkavaju.
Gde si to video?Voze i lade na taksiju pre neki dan sam vido i stojadina![]()
![]()
![]()
Konusni lezaji se stezu rukom ..Tj stezu se toliko da nema lufta a da ima sloboda hod.. Gde da covek skida tickove i gleda jesu li zaključali matice a sta ako je laik što se toga tice .. Mislim ako ljidi nemaju poverenje u njih onda nzn u koga bi trebali da imaju..Na svim starijim automobilima se zateže rukom a zaključava osiguračem, isti si mogao da menjaš žmureći a taj na mečki verovatno nije bio osiguran pa se otego i spalio. Znaju i creva da ne zategnu pa spadnu i naprave svinjac što od rashladnog sistema što od interkulera. Zaborave jbg zato ja uvek sve proveravam posle servisa.
Ovlašćeni su dobri za garanciju i ništa više.