botr
Iskusan
- Poruka
- 6.163
S takvim karburatorom golf ima da ti se vuce kao puz. Karburator za 1.1 na 1.8, nema sanse. Bolje trazi polovan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre deset dana promenjen senzor radilice, nakon pet dana ponovo ista situacija, u servisu stavljen drugi racunar pumpe, greska se ponovo javlja, auto vracen u servis, ponovno skinut glavni racunar i upucen u servis u zemun kod Duleta i Miroslava gde se nalazi od cetvrtka na "maltretiranju" ali se ne pojavljuje nikakav prekid ili problem. Da li neko ima ideju o cemu bi moglo da se radi kod ovog modela astre. Pozdrav!Proveri senzor radilice jer on zna tako da se "reklamira".
Sto je jos gore cesto na dijagnostici se ne vidi da on zeza a jeste on.
imam astr 1.7 dti 2000 godina, javlja mi se problem da povremeno posle pauze u voznji, odnosno gasenja motora i pokusaja ponovnog paljenja motor ne startuje, okretanjem kljuca motor vergla ali ne pali, na instrument tabli se prilikom ukljucivanja kontakta ne pali zuta ikonica "kontrolna lampa motora", kada ostavim auto u tom stanju nakon nekog vremena sve funkcionise. Na dijagnostici se ne registruje nikakva greska, racunar motora nosen u servis i nije utvrdjena nikakva greska. Sve ovo se desava bez prisustva odredjenog pravila odnosno nije bitno dali je auto vruc ili hladan, predjeni kilometri i slico. Ukoliko je neko imao slic
Imaj u vidu da su celicne 15" za Stila 80-100e, kad ih nadjes.
Treba mi pomoc, slabo se razumem u felne i kombinovanje.
Auto je Citroen Xsara `98. VTS 1.8 16v, na njemu su gume 195/55 R15, felne sa 4rupe, kolko sam naso to je 4x108?
Hoce da stavi gume 185/65 R14. Moze li jos neka kombinacija guma i za koliko mogu da se nadju celicne felne R14 4x108 [valjda je ta dimenzija]