Auto - radionica, potraznja delova

Proveri senzor radilice jer on zna tako da se "reklamira".:)
Sto je jos gore cesto na dijagnostici se ne vidi da on zeza a jeste on.
Pre deset dana promenjen senzor radilice, nakon pet dana ponovo ista situacija, u servisu stavljen drugi racunar pumpe, greska se ponovo javlja, auto vracen u servis, ponovno skinut glavni racunar i upucen u servis u zemun kod Duleta i Miroslava gde se nalazi od cetvrtka na "maltretiranju" ali se ne pojavljuje nikakav prekid ili problem. Da li neko ima ideju o cemu bi moglo da se radi kod ovog modela astre. Pozdrav!

Poslednja izmena:
imam astr 1.7 dti 2000 godina, javlja mi se problem da povremeno posle pauze u voznji, odnosno gasenja motora i pokusaja ponovnog paljenja motor ne startuje, okretanjem kljuca motor vergla ali ne pali, na instrument tabli se prilikom ukljucivanja kontakta ne pali zuta ikonica "kontrolna lampa motora", kada ostavim auto u tom stanju nakon nekog vremena sve funkcionise. Na dijagnostici se ne registruje nikakva greska, racunar motora nosen u servis i nije utvrdjena nikakva greska. Sve ovo se desava bez prisustva odredjenog pravila odnosno nije bitno dali je auto vruc ili hladan, predjeni kilometri i slico. Ukoliko je neko imao slic

Ako nije senzor onda zna da bude elektronika pumpe koju,kako sam shvtio,si vec radio.
Mnogi imaju taj problem da im pumpa pravi problem usled vibracija i hladnog lema i da zbog toga nece da vuce gorivo u tim momentima kad je kontakt greska u pitanju a kad dobije kontakt sve radi normalno.

GOLF 4 karavan. 85 kw,116 ks,2000 g, imam problem sa mesanjem goriva i ulja,,,,pre izvesnog vremena mi se desilo da mi se upali lampica STOP MOTOR AUS,,kada sam proverio sipku pokazala je da ima visak ulja,,onda sam izbacio skoro pa 7L ulja i nafte,,proverio sam na komp,ali nista nisam mogao da otkrijem,,dizne su u redu,,,zamenio sam ulje i sada vec posle predjenih 500-600 km,,ponovo se dize nivo na sipku ulja,,,do cega li moze da bude,,savet ako neko ima iskustvo sa ovim..pozz

A jesi siguran da je to nafta?
Proveri da to nije antifriz mada ta kolicina od 7L je neverovatna jer da si tako vozio morao bi da ti izbije na dihtungu glave.
Proveri sta se desava u posudi za antifriz.
Jos jedna stavar koju mozes proveriti je -koliko ti crno dimi nazad na auspuhu kad ga turiras?

Mozda su dizne u pitanju pa ako toliko prelivaju moguce je da odlazi gorivo i u karter a nazad bi trebalo dobro da cadji i izbacuije crni dim iz auspuha.
No,napamet se moze samo predpostavljati ali znas sto ti je ciniti-pravac majstor jer tako ne smes voziti jer ces ostetiti stubline i karike jer nemaju dobro podmazivanje.

Treba mi pomoc, slabo se razumem u felne i kombinovanje.
Auto je Citroen Xsara `98. VTS 1.8 16v, na njemu su gume 195/55 R15, felne sa 4rupe, kolko sam naso to je 4x108?
Hoce da stavi gume 185/65 R14. Moze li jos neka kombinacija guma i za koliko mogu da se nadju celicne felne R14 4x108 [valjda je ta dimenzija]

Treba mi pomoc, slabo se razumem u felne i kombinovanje.
Auto je Citroen Xsara `98. VTS 1.8 16v, na njemu su gume 195/55 R15, felne sa 4rupe, kolko sam naso to je 4x108?
Hoce da stavi gume 185/65 R14. Moze li jos neka kombinacija guma i za koliko mogu da se nadju celicne felne R14 4x108 [valjda je ta dimenzija]

Misim da to neće biti dobro jer kilometar sat ti neće da pokazuje pravilnu kilometražu.

Back