ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Шта је то, где се то налази?Proveri kugle i solje, znaju da dobiju luft.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта је то, где се то налази?Proveri kugle i solje, znaju da dobiju luft.
zato što ako je disk kriv počnu da se javljaju vibracije kao posledica veoma brze rotacije nečega oko tačke na osi na kojoj mu nije težište. majstorski rečeno dobija eks centar.Али што би тресао кад не кочим?
Odaje ga ono S na ratkapni, zar ne![]()
Ne razbijaj glavu vise,tjeraj i uzivaj.
Dvije sijalice mogu da ga isprazne,znam iz iskustva,na poslu ostane malo svijetlo(jedna sijalica 5w) u kombiju,akumulator 72ah,od osam uvece do pola sest ujutro prazan.
Kad se vec vracamo na sijalice...Posto smo mozgali o tome, nije me mrzelo, probao sam da li mi se u gepeku gasi svetlo kad zatvorim isti. Skinuo sam onu policu, pa kad zatvorim gepek, kroz zadnje staklo vidim i sijalicu i sa zadovoljstvom izjavljujem da se ugasila. Daklem, isti princip kao kod otvaranja vrata, jeee! Eto, da nisam bio podstaknut pricom ovde, i dalje bih svaki put nocu palio i gasio rucno. Sad ne moram da se mucim vise![]()
ne znam konkretno za W203, ali na ovim novijim je potrebno istovremeno povući prekidačKako da na mercedesa W203 upalim maglenkeonaj prekidac jednostavno nece da se pomjeri na poziciju za maglenke ..ili ja to neznam
ne znam konkretno za W203, ali na ovim novijim je potrebno istovremeno povući prekidač
Omega ima kardan i uzduz postavljen motor tako da nosaci motora su glavni problem pored menjaca i kardana.
Omega je veliki auto i tezak tako da manji motor ne mora da znaci i manja potrosnja jer bi bio vise forsiran a to automatski znaci vecu potrosnju.
Ostavi ti lepo taj motor i uzivaj jer to je jedan od najboljih benzinskih motora.