Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.652
Ne znam nije spaner 1 promenio kaze ovaj mi dobar,usta ga iebem,otkud znam da jos nesto nije promenio,roler previse radi kineski deo,sad trazim poluosovinu nigde nema,nikakvih problema nisam imao pre servisa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas mi nista ne pada na pamet sta bi moglo da bude.Imas li ti na autu plivajuci zamajac?Mada njega on nije mogao da upropasti servisom.Ne znam nije spaner 1 promenio kaze ovaj mi dobar,usta ga iebem,otkud znam da jos nesto nije promenio,roler previse radi kineski deo,sad trazim poluosovinu nigde nema,nikakvih problema nisam imao pre servisa
Nema zvukova jedva ponekad na neravninama malo nesto skripucne kao neki lim ,pre mislim da je suspleh koji moram da promenim,to mi pada na pamet da nisu legli stari delovi sa novim lepo pa to pravi vibracije,desna poluosovina ima malo lufta ali vibracije kao po jajima da vozim,majstori su ne daj boze samo pare da uzmu,najvise se oseti na manjim obrtajima 40-50/h,kad pustim gas nema vibracija,moj majstor kaze da je zglob do motora pa vrv cu taj deo uzeti jer cele osovine nemaBas mi nista ne pada na pamet sta bi moglo da bude.Imas li ti na autu plivajuci zamajac?Mada njega on nije mogao da upropasti servisom.
Ili ako neka remenica nije centrirana,da je malo u ekscentar,to bi primetio po obrtajima,sto su veci ortaji,vise ce oseti ili cuje.
Znam kakvi su.Nema zvukova jedva ponekad na neravninama malo nesto skripucne kao neki lim ,pre mislim da je suspleh koji moram da promenim,to mi pada na pamet da nisu legli stari delovi sa novim lepo pa to pravi vibracije,desna poluosovina ima malo lufta ali vibracije kao po jajima da vozim,majstori su ne daj boze samo pare da uzmu,najvise se oseti na manjim obrtajima 40-50/h,kad pustim gas nema vibracija,moj majstor kaze da je zglob do motora pa vrv cu taj deo uzeti jer cele osovine nema
Ja bih ga vezao za kuku i vukao za sobom,da oseti kako ide 200ks.....uspeo da sjebe dva klipa koliko je vostio tad auto.
Cuj da legne1,8T ima plivajuci zamajac.
Pre x godina kaze mi kupac kom sam prodao Astru 2.0T da je odvezao kod majstora auto da mu promeni plocice na diskovima. Kad je dosao po auto i krenuo osetio je odmah da nesto nije u redu i da auto ide veoma lose. Vratio se do "majstora" koji je na kraju priznao da je isao da "ulaufa" plocice jer su nove pa treba da legnu ali je tom prilikom uspeo da sjebe dva klipa koliko je vostio tad auto.
Hteo covek malo da provoza auto sa 200ks i da vidi kako to ide.
E sad da li je taj tvoj majstor hteo da proba i taj tvoj kako ide pa tom prilikom naceo plivajuci zamajac to ces vec otkriti.
Inace iako ima plivajuci retko odlazi a sreca je sto ih ima na otpadima pa se moze drugi dobar plivajuci uzeti za 50€.
Ako je do njega.
Ovde mi rekoše 14 - 16k, druge neke marke su pominjali. Sachs je cenjen, tu ne bi trebalo da bude greške.Ja pre neki dan nahvalih auto,a sheba mi se leva poluosovina.
Jel' moguce da je nova poluosovina za Fiestu 2006 1.6cdti 18000 din.?
Mislim da mi rece da je Sachs ali...malo mi mnogo jbt.
Mozes i sam.. Imaš elastični kit za kožu boju i ide .. Mogu i da ti promene taj deo i zasiju novi...Da ne otvaram temu a i pretraga najvise izbacuje naslov ove teme.
Daklem, sin stavio neku kutiju na sediste. Uspeo da skine lepak ali ostala posledica. Da li znate nekog dobrog majstora u BG-u, ko bi to mogao srediti? Reparacija ili sta vec.
Pogledajte prilog 582742
Nzn nisam ni ja čuo za Sachs poluosovine a ne mislim ni da ih oni sami prave..Bar ih ovde nema . Pre će biti da udaraju svoj brend preko... SKF je stari proizvođač koji to radi preko 100g i on je najzastupljeniji kad je reč o grosistima koji hrane autoradionice delovima..( bar ovde) .. Svaku grešku reklamaciju pokrivaju bez pogovora (2godine).. Ima i skupljih oni Italijani npr ali nema potrebe SKF je dobar i ozbiljan proizvođač što se tih stvari tiče..Ma znas kakvi su majstori,mozda i jeste SKF ali oni su zapamtili Sachs po kvacilima i to je to.Ja i ne znam da li oni prave takve stvari,nisam bas hteo da ulazim u polemiku,posle onog specijalca koji je zapeo da mi je kocioni disk kriv.
Meni onaj pajser sto mi je radio veliki servis rece da je cilindar te vibracije,tako da su majstori za ne pozeleti ni neprijateljuMa znas kakvi su majstori,mozda i jeste SKF ali oni su zapamtili Sachs po kvacilima i to je to.Ja i ne znam da li oni prave takve stvari,nisam bas hteo da ulazim u polemiku,posle onog specijalca koji je zapeo da mi je kocioni disk kriv.
Da brt to dole je užas.. Dok nađeš dobrog da osedis.. Ali nije samo kod auta već na svemu kao da rade zadnji posao..Meni onaj pajser sto mi je radio veliki servis rece da je cilindar te vibracije,tako da su majstori za ne pozeleti ni neprijatelju
Ja? 4 nove boshoveDa li si gledao svecice