nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
ima u Petrovaradinu jedna dobra radionica poznajem radnike rade diagnostiku auta i sve poparvke vozila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Motor ti radi na osiromasenoj smesi, zato ti se desava to sto pricas.
Zbog ovog?Motor ti radi na osiromasenoj smesi, zato ti se desava to sto pricas.
P.S. Koji pajser ovaj Nesa, pa to je ludilo jedno haha
moze li objasnjenje? znaci, samo kad povucem sauh barem 20% snage dobijem.
znas sta da probas....vozi III brzinom 70km/h i povlaci sauh polako dok se ne upali lampica. Ja tako radim i osecam da ide mnogoo bolje...probaj....
razumi da malo vise trosi tako, ali ide puno puno bolje.

Preskocio sam par strana pa malo da prokomentarisem...
Za zvucnike isto mislim da nema veze snaga. Ako su i jedni i drugi 4oma onda oni prvi nisu bili dobri\kvalitetni ili sta vec...4x50w mosfet ce poterati malte ne bilo koje zvucnike.I sto neko rece-taj prodavac je strucan do moga(kao i vecina a cast izuzecima)
@damnjan
Jel si proverio fiter?
@onaj sto mu se gasi na nizbrdici
Ako ides na plin, a imas usmeren usisnik za vazduh to se desava zbog poremecaja smese(malo plina a puno vazduha)...sta je tacno resenje ne znam, video sam da blokiraju direktan usis vazduha ili ga iskrive ali mi to ne deluje kao pravo resenje...
Zdravo,vozim auto Alfa sprint 1.7 i.,motor je iz 1991.god. Pre neki dan auto je stao i kako kaze majstor motor je otisao tj.zaribao.Takodje,majstor mi kaze da se uopste ne isplati da se motor radi jer bi bilo i previse skupo,nego da ima i da moze iz inostranstva da se putem interneta naruci odredjeni polovni,dobar motor i isporucuje se na kucnu adresu.Trazio sam na internetu,ali nisam mogao da nadjem nista.Da li neko moze da mi pomogne u vezi toga i da mi da neke odredjene veb-sajtove da mogu to da pronadjem i zavrsim.Hvala na svakoj informaciji!!!!!!!!!!!! Zoran iz Leskovca.
Pozdrav svima,
Kupio sam mondea 1996 godiste,Gia oprema.Prezadovoljan sam sa njim,ali imam jedan problem.Usmerivac za vazduh nece da prebaci da duva pravo ili u noge,nego samo na soferku.Obilazio sam elektricare,mehanicare i fordove servise,ali niko nece to da radi.Svi me upucuju na Grand motors a ja imam jako lose iskustvo sa njima.Da li je neko vec imao takav problem i ako moze pomoc-kome da se obratim.Hvala unapred

Elem "Neo"ja sam onaj... The One! Elem nije plin, bezolovni.
Pa vuce ti mnogo vise vazduha nego sto treba za tu kolicinu plina koju dobija iz isparivaca, ili smanji vazduh nekim reduktorom ili pojacaj plin.
Elem "Neo"...da li imas usmeren usisnik za vazduh?

Kod automobila sa automatskom klimom, da li kompresor radi i kad je uključeno grejanje?
Imao sam neke dijaloge i ja tvrdim da radi,a neki me ubeđuju da ne.
pogledajte sliku. To je rub iznad prednjeg desnog tocka. Tu ima lufta i ne mogu nikako da ga vratim na mesto. Cim ga vratim odmah se pomeri i bude kao na slici. Tu iza skuplja blato i pesak, koji sam prosle nedelje vadio pola dana.
dajte predlog kako to da namestim? nece na finjaka, probao sam. mozda da skinem ceo rub i probam ispocetka? ili kako vec?
hvala.
pitanje za elektricare. Na kadettu imam 4 releja. Nikad mi nije radio grejac zadnjeg stakla. Uzmem danas posle 5 godina da vidim sta je i da zamenim relej. Nabavim jedno 5-6 komada i pratim upustvo i gledam gde se nalazi relej. Kad ono imam sta da vidim. Na taj relej je prikacen alarm. Onaj koji je kacio "Dr. Alarm" je ispao lenj i na relej za grejac zadnjeg stakla je nakacio alarm.
koji je vas predlog i kako da ostvarim taj predlog, ali bez elektricara. Nemam trenutno $, svi poslovi stali
dajte neki "home made" nacin...
hvala
Kad je ukljuceno grejanje,kod vecine modela, kompresor ne radi. Kod Audija imas dugme ECON i kad je ukljuceno ne radi ni na hladjenju ni na grejanju.
mozes i sam da se uveris, neka neko upali grejanje a ti gledaj remenicu na kompresoru da li je privuklo kvacilo ili nije.
filter goriva\plina...kad on krene da se zapusava gusi na vecem broju obrtaja(krene da stuca)@OGGY, filter vazduha? on je ok.
Najpre bi rekao oslabljena mesavina\paljenje pa u kombinaciji sa vise vazduha-jednostavno ne pali...bitno da si resioda. Ali se ovo desilo prvi put, posle hmmm... '96 pa 12 godina... Kao što rekoh, rešen problem, malo sam očistio svećice, dizne, pojačao ler gas... Ne znam šta je konkretno bilo u pitanju, al je rešeno...![]()

Imas ovde obeleno na slici 2 plasticna chepa/zabice kako vec, skines srafcigerom njih, pa namestis plastiku potkrila na krilo, pa onda prislonis i vratis chepove nazad. Ako se i dalje bude vadilo, skini plastiku i ugrej je malo fenom(ne onim za kosu nego za plastiku) i ispravi, pa probaj ponovo da postavis.
Nije mi jasno kako moze da bude rele od alarma prikacen na rele od grejaca i koju funkciju taj rele uopste ima? Koliko ja znam na velikoj vecini prostijih alarmnih sistema postoji samo rele za blokadu paljenja, ni jedan drugi. Ako si mislio da kazes da su skinute zice sa relea od grejaca stakla, poskidaj iste sa alarma ili ih provuci na drugo mesto(imas na kadetu par praznih mesta) i postavi drugi rele.

Nije mi jasno kako moze da bude rele od alarma prikacen na rele od grejaca i koju funkciju taj rele uopste ima?