geroder
Zainteresovan član
- Poruka
- 227
Na VW grupaciji vozila se nece obrisati greske skidanjem kleme.Na Opelu, recimo, da, ali ne na svima. Nije svejedno, u svim service manual-ima se preporucuje skidanje -(minus) kleme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno ti je otišla sajla za pomeranje klapne koja usmerava vazduh. Nije to nimalo skupo, ali je teško i dugotrajno za skidanje.
To o čemu pričaš je AC u nekim pričama, odnosno ručna (poluautomatska klima). NA kolima sa automatskom klimom, ne može se isključiti (ovo je ona da je nazovemo digitalna).
Tačno, ali i kad ti je dugme AC isključeno, auto može da greje bez da radi kompresor?То имам на Аудију... шта год да му задам да ради (хлађење или грејање) он укључује климу тј компресор...
Tačno, ali i kad ti je dugme AC isključeno, auto može da greje bez da radi kompresor?

Ti iz Audija nista ne umeju da naprave
"Glupi" Nemci...
Mozda on pali kompresor samo dok je hladan, kad se zagrreje greje sa ras.tecnoscu(klasika).
Kako sta? Ako mislis na rad kompresora dovoljno je da senzor posalje signal za stop ako je temp.< -15\ -20C. Ali i to je pitanje jer se isparivac kompresora nalazi na ili do hladnjaka koji ce relativno brzo povecati temperaturu. Plus radi skoro kao inverterski sistemi jer ima promenjiv broj obrtaja pa moze da radi na jos nizoj temperaturia kako na ekstremno niskim temperaturama?
znaci neko ovdje nekoga vuce za nos![]()
Imam problem sa opel astrom 1,7td 1994,problem je sa prvim jutarnjim paljenjem nekad hoće da upali nekad ne.Na šlep hoće da upali.Proverio sam grejače uredu su,očistio sam rezervoar i dizne kod majstora pre 10 dana, ali i dalje ujutru imam isti problem.Dešava mi se i da se auto ugasi u toku vožnje.Ugradio sam i nepovratni ventil ali i dalje se isto dešava.Šta bi tu mogao da bude problem?
p