- Poruka
- 85.291
Da to kada isti auto prodaju mesecima znači da je nabavna cena parsto evra.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti sto se vrte ti će da se vrte ..Verijem sa ima dosta onih koji prodaju a to ne mogu biti krsevi ..upravo o tome I govorim gore ..Nije to za svakog na kraju krajeva prevara ne vodi dalekoIma i skupih krseva. Bio skoro na jednom placu, 100+ automobila, 90% su krsevi, a svima su jake cene. Corsa iz 2007-8. rucni podizaci i napred, 1.0 benzin, klot da nema veceg, bele boje, volan bas oguljen, navodno 170k km, cene je 3500e. Pojedini su toliko lose ofarbani, da je to katastrofa. Lak nije sjajan, nego je mat. Isti oglasi i isti automobili se kod njih vrte mesecima, ne znam od cega zive i ko kupuje. Sve u svemu, za izbegavanje su.
placevi ce uzeti sve na cemu mogu da zarade. pritom oni zaradjuju i na autu koje prodaji i koji uzmu u zamjenuA jel ima neko iskustva sa kolima koja su ostavljena na placu po sistemu staro za novije, pa su posle na prodaju?
Pretpostavljam da placevi bas nece uzeti nesto sto ne mogu kasnije da prodaju.
Ili je Dule 021 u pravu, pa i to zavisi od auta do auta?
Info od majstora iz jednog ovlascenog. Oni uzimaju manje-vise sve u zamenu, pa cak i lupane i sa skidanom kilometrazom. Ne kazem da je kod svih ovlascenih tako, ali treba biti oprezan.Jedino ovlašćeni uzima proverene i pouzdane, ovi odtali placevi... Nek ti je bog u pomoći.
Dobijes kad pomislis 2500.Gledam koliko su ovi preprodavci polovnih raspalih krševa iz eu koliko su dogli cene jbt ja sad moj auto mogu da prodam koliko je mene koštao nov![]()
A sto nebi uzimali ?..Ne plaćaju puno to je sugirno .. Znaju oni koliko mogu dobiti ako nisu sigirni zovu za ponudu ove koji im ciste plac od tih auta ..Ne verijem da ih sreduju i guraju dalje ..Info od majstora iz jednog ovlascenog. Oni uzimaju manje-vise sve u zamenu, pa cak i lupane i sa skidanom kilometrazom. Ne kazem da je kod svih ovlascenih tako, ali treba biti oprezan.
To auto danas kosta 100% vise ..To što je nešto nekad koštalo to ne pije voduLupaš gluposti evo gledam hyundai tucson posle 7 godina košta isto koliko je koštao nov
Pogledajte prilog 1328915
Zamisli za ovih 80.000 km sam promenio samo svećiceOdmah se hvata za nostose jos i tia serpica ko dobije 2500 bice super sa onako zalepljenim braniko sa selotepom.
Lepo napisah cim malo ostari a on nam podmece auto star 7 godina dok njegov ima 13 ili 14. Toliko o njegovoj realnosti jer on uvek pise o kupovini novog automobila a sam vozi star 13-14 godina i kurcci se kako je najlepse kupiti nov auto a prodje mu trecina zivota u istom autu.
I dobijes 2500.Zamisli za ovih 80.000 km sam promenio samo svećice![]()
Uzimaj jer i ti sa lizinga ako ga ne budeš otkupio u slobodnoj prodaji će za njega tražiti više.Ja evo na 170k km ni grejače jedan sensor DPF filtera kočnice ulje I filtere i dve prednje gume .. ali je otpis bas gadan.. Nekih 15k € za 4g .. Te pare tesko mozes uloziti u popravke polovnjaka tako da se ne isplati ... Sad imam mogucnost da ga odkupim od lizinga za nekih 3k€ ili da ga vratim i zamenim za novo..Meni se čini da cu ga odkupiti i voziti jos nekih 80k km .. U svakom slučaju cu ga otkupiti jer vredi dosta vise ..
Uzimam uvek jer vredi dosta vise pa mogu da vozim jos neko vreme a mogu i da prodam ..Njih sunce obasja kad nalete na nekog koji neće da otkupi..Uzimaj jer i ti sa lizinga ako ga ne budeš otkupio u slobodnoj prodaji će za njega tražiti više.