AUTO PLACEVI - iskustva, preporuke, prevare

Nije strasno 300k ako je auto pazeno Dobro nisu za sva auta veci km ali ovi malo bolji ih dobro podnose ..Neki dan gledao mecku 2016 e220 za jednog mog prijatelja .. 460k km ,mehanicku gresku nisam nasao ..Radi ko sat salta ko mina nista ne lupa sve ok svi servisi u Mecki ... nema tu puno greski ali opet kazem čoveku na tim km može svašta da bude a I ne mora sve zavisi ..Uzeo je... ja ne bi ne zato što može biti kvarova već zato što se tesko prodaju ..
Radio bi djavola ko sat da ga roknu po Bg guzvama svaki dan i rupcagama , to sve vozeno po autoputevima ko staklo.

I sad se potvrdjuje ono o cemu sam ja pisao godinama a smejali mi se?
Radi se o tome da tvrdim da je bolje uzeti auto sa 250-300k nego onaj sa 180-200k jer tu te sve saceka a tamo je sve promenjeno a prodaju ga zbog kilometara.
Koje 250-300k lažne kilometraže to je onda pola miliona realnih pa opet mora da se ulaže 2-5.000 evra za popravke k servise.

Bilo koji auto iz uvoza je pred smrt i priteže se uteže samo za prodaju što u kratkom roku donosi katastrofu onome ko se zaiebe.

Nebi to tamo niko prodavao da valja niti bi se nekome isplatilo da donosi tu kršinu usrbiju.

Nebi to tamo niko prodavao da valja niti bi se nekome isplatilo da donosi tu kršinu usrbiju.
Nisu oni stipse kao ti pa voze dva auta za 25 godina dok ne pocne da se raspada.
Vidis,tamo za razliku od tebe zaradjuju i mogu da menjaju kola na 100k km ili svake tri godine dok ti bez 15 godina nista.
Majstore,jos nam nisi odgovorio koliko je presla Alfa sa francuskim tablama sto sam okacio.
Cekamo te pa da vidimo kako tvoje lazi o pola miliona padaju u vodu samo tako.
Ali avaj,lagao si da se moze proveriti po tablicama pa si se upuvao ko puvanjak i skrenuo si temu.
Toliko o tebi i tvojim izjavama koje su najobicnija laz.

Neki dan jedan inžinjer Iranac je on me pita da mu nađem Mecku rekoh mu imaš.kod njih na lageru auta koja oni dobijaju u zamenu sve su to njihove mušterije tj auta koja oni održavaju pa gledaj
.Zove on jučer našao neku GLC sa 140k km pa me pita sta mislim za km jesu li pravi;) ..Jok reko Meckin salon ti je skinuo 300k da bi uzeo koju 1000€ vise za auto koje oni neće da prodaju svojim musterijama pod garancijom da nebi imao/li problema jer je auto prešlo preko 100k km . Nzn kako ljidi misle ko to sme i može da radi

Nisu oni stipse kao ti pa voze dva auta za 25 godina dok ne pocne da se raspada.
Vidis,tamo za razliku od tebe zaradjuju i mogu da menjaju kola na 100k km ili svake tri godine dok ti bez 15 godina nista.
Majstore,jos nam nisi odgovorio koliko je presla Alfa sa francuskim tablama sto sam okacio.
Cekamo te pa da vidimo kako tvoje lazi o pola miliona padaju u vodu samo tako.
Ali avaj,lagao si da se moze proveriti po tablicama pa si se upuvao ko puvanjak i skrenuo si temu.
Toliko o tebi i tvojim izjavama koje su najobicnija laz.
Jeste otvore se kupe krš iz uvoza kome si ti remontovao trap i lamelu kod gige u šupu :hahaha:

Ne,nisi u pravu jer se to remontuje u zvanicnim firmama koje auzavedene u APR-u.
To si mozda mozda ti kod nekog Gige u supi remontovao nekad a danas se to radi ozbiljno i kvalitetnije nego sto ti kupis deo u prodavnici delova.
Jel citas sta se pise ili samo teras i dalje svoje pogresne i lazne pricice?
Hoce li ikad uci nesto u tu tvoju glavu i da to prihvatis kao cinjenicu?

Cinjenica?
Ajde molim te.
A ti si imao taj uvozni auto i znas koliko traje?
Evo upravo sam radio tehnicki pregled sa Puntom kog sam vozio do pre 7 meseci i auto prosao iz topa a eto u Srbiji je vec 5 godina i zamisli nije se raspao.Bratov Mondeo prosao tehnicki bez i najmanje zamerke a ima 400k km i uvezen je pre 7 godina.
To su samo dva primera a mnogo ih je tako da lupas gluposti.

Pozdrav svima. Da li neko ima iskustvo u vezi auto placa Vip automobili u Futogu? Našao sam na jednom sajtu maltene samo negativne komentare za njih.
Od npr. ugrubo 50 komentara, svega 2 pozitivna, pa me zanima ko uopšte kod njih kupuje kad su toliko negativni komentari.

Zanima me jedan auto 2009. godište koji košta oko 3000 na njihovom sajtu, a kada potražim prodajnu cijenu istog tog auta u tom godištu, cijene su za oko 500-1000 evra veće, pa čak i nešto više od toga. Navodi se da nije oštećen, da je paprilogija sređena, lijepo izgleda na slikama mada naravno to ništa ne znači, no jako mi je čudna toliko niža cijena, a ne navodi se da je auto oštećen ni ništa slično.

Kupuje glup i nepismen narod koji gleda jeftino a nov nov nov. To kada je niža cena je uglavnom auto sa pola miliona km ili čak milion km ali vraćena na 200.000 km.

Dosta toga i kriju tj jedan deo kažu kada ih pozoveš.

Jednom ja gledao neki 2014 god ko nov spolja, par ogrebotina. Preko tel jedva upali auto i nemoj da dolaziš. Mislim da se prodaje i danas.

U oglasu sve super ispravan.

Pozdrav svima. Da li neko ima iskustvo u vezi auto placa Vip automobili u Futogu? Našao sam na jednom sajtu maltene samo negativne komentare za njih.
Od npr. ugrubo 50 komentara, svega 2 pozitivna, pa me zanima ko uopšte kod njih kupuje kad su toliko negativni komentari.

Zanima me jedan auto 2009. godište koji košta oko 3000 na njihovom sajtu, a kada potražim prodajnu cijenu istog tog auta u tom godištu, cijene su za oko 500-1000 evra veće, pa čak i nešto više od toga. Navodi se da nije oštećen, da je paprilogija sređena, lijepo izgleda na slikama mada naravno to ništa ne znači, no jako mi je čudna toliko niža cijena, a ne navodi se da je auto oštećen ni ništa slično.
Kad vidis auto star 15 godina da skoro nema ogrebotine to je onda nesto debelo sumnjivo i farbano ili menjano.

Najveći problem za vas koji niste imali puno auta je oceniti stanje I proceniti trosak u odnosu na trzisnu cenu ..O tome malo znate pa imamo te priče ofarbali ono remontovali veliki servis i sl priče.. Sredena top auto imaju svoju cenu a to ispod da li se isplati sredivati ili ne zavis o stanja ..Ja nikad recimo ne kupujem sredeno auto jer se ne isplati već uvek sredujem sam .. Takva auta koja uzimam ne mogu onda da kukam treba ovo treba ono ..To je ta procena vrednosti i troškova u odnosu na trzisni max koje jedan proizvod može dostici .. I pored iskustva od +20g nekad se zalomi.. Nista nije lako

Ima i skupih krseva. Bio skoro na jednom placu, 100+ automobila, 90% su krsevi, a svima su jake cene. Corsa iz 2007-8. rucni podizaci i napred, 1.0 benzin, klot da nema veceg, bele boje, volan bas oguljen, navodno 170k km, cene je 3500e. Pojedini su toliko lose ofarbani, da je to katastrofa. Lak nije sjajan, nego je mat. Isti oglasi i isti automobili se kod njih vrte mesecima, ne znam od cega zive i ko kupuje. Sve u svemu, za izbegavanje su.

Ima i skupih krseva. Bio skoro na jednom placu, 100+ automobila, 90% su krsevi, a svima su jake cene. Corsa iz 2007-8. rucni podizaci i napred, 1.0 benzin, klot da nema veceg, bele boje, volan bas oguljen, navodno 170k km, cene je 3500e. Pojedini su toliko lose ofarbani, da je to katastrofa. Lak nije sjajan, nego je mat. Isti oglasi i isti automobili se kod njih vrte mesecima, ne znam od cega zive i ko kupuje. Sve u svemu, za izbegavanje su.
Jbt ja na 205 imam elektropodizace i metalik i ima sjaj.

Back