AUTO PLACEVI - iskustva, preporuke, prevare

Kupio bi auto za 1000 evra a ostalo bih sačivao za sitne i krupne popravke. Dakle kupuje se auto koji može da se održava a da ne budeš gladan bos i go.
Niko te nije pitao za auto od 1000€ nego za 2000-3000 sta bi kupio a da nije uvoz ili da nije starije od 7 godina jer to su krsevi kako ti ovde predstavljas.
Ajde da te vidimo kad si tako pametan a vec si izbegao odgovor.
Pokazi znanje kad treba a ne da ga rposipas onako siroke ruke a lupetas li lupetas.

Ali narod trci kao muva bez glave upravo na takva kola i to je dokazano kroz sve ove godine bavljenja prodajom.
NEgo ja ovog pitam da mi kaze sta bi on to kupio za 2000-3000 jer to su najprodavaniji automobili a on izbegava da da odgovor.
Znaci ne sme da bude stariji od 7 godina jer je onda krsina a ne sme da bude iz uvoza jer i to su krsien kako on to ovde drobi godinama.
I sta ces da kupi?
Pa bicikl jer ne moze da se uklopi ni u sta tako da jedino moze da kupi tu krsinu kako on kaze a li evo cekamo ga da nam opet prospe svoje gluposti.

2000-3000 su sve pare iz kuce?
Pa da li si ti normalan?
Izbegavas odgovor macane i to te **** samo tako jer ne mozes da nama navedes primer sta za te pare kupiti sto govori o tome koliko je tvoje pisanje bolesno.
Uzmi za primer da vecina ljudi koji kupuju taj auto za 2000-3000 imaju u steku 7000 ali nece da daju vise novca za auto.
I sad posto otpada tvoja teorija da se ne daje zadnji dinar iz kuce sta bi ti rekao da se kupi a da nije krsina?
Tu te cekam da pokazes svoje neznanje.:hahaha:

Evo na primer 2000 evra jedan luksuzan hyundai uvoz iz švajcarske :mrgreen:
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/19347403/hyundai-i20-12-i?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0

e270ef4bf67b-1920x1080.jpg

Izraubovan?
Tesko,ali tesko jer to je upravo Audi i on moze da ide jos mnogo km ako su ovo pravi kilometri.
Uostalom koliko treba da kosta takav auto kad je nov bio 35k?
Stizali su ovakvi primerci sa preko 400k km i radili kako treba tako da ovaj ako su pravi kilometri moze da ide najmanje jos 200k a u realnosti ce da ide i 500k km sto je za naseg coveka sa prosekom od 10-15k znak da ce da ide jos 20 godina. Naravno bice i nekog ulaganja ali na rate ali opet koliko kosta nov ima ovo da ide jos mnogo godina i promenice za to vreme jos ko zna koliko vlasnika.

Ima svega to mi je jasno, ali nisam bas samo da bude audi-znak, opet sa druge strane jeste ozbiljan novac za 2008...sto se tice Kilometraza tesko da nije vracena... Ali citam dosta pozitivnih komentara za ovaj auto i ovaj motor... Ali opet ima svega... Konkretno na ovom modelu ako je sve ovo zamenjeno u komentaru.... Na sta bih ostalo mogao da obratim paznju?

Izraubovan?
Tesko,ali tesko jer to je upravo Audi i on moze da ide jos mnogo km ako su ovo pravi kilometri.
Uostalom koliko treba da kosta takav auto kad je nov bio 35k?
Stizali su ovakvi primerci sa preko 400k km i radili kako treba tako da ovaj ako su pravi kilometri moze da ide najmanje jos 200k a u realnosti ce da ide i 500k km sto je za naseg coveka sa prosekom od 10-15k znak da ce da ide jos 20 godina. Naravno bice i nekog ulaganja ali na rate ali opet koliko kosta nov ima ovo da ide jos mnogo godina i promenice za to vreme jos ko zna koliko vlasnika.
3.500 evra u perfektnom stanju, tačno 10% od cene novog automobila.

Bio sam danas na auto placu u Pančevu, auto plac Filip.
Ovaj oglas pogledajte i ostale oglase od ovih ljudi https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/19760429/audi-a4-20-tdi-dioda
U sto sirem luku zaobici. Kad pomislis da ne moze imati prostijih prevaranata, upoznam ovu dvojicu oca i sina.

Zovem ih 4 puta da ne prelazim 200km u jednom pravcu, da se uverim jel imaju racune za ovo promenjeno... Preko telefona mi rekli da su oni vlasnici 2 god.
Kad smo dosli na auto plac Filip u Pancevu, otac i sin ne mogu da se dogovore ko je vlasnik auta i uopste odakle im auto, za racune da ne pominjem...
Hoce da me vode do njihovog majstora, ja pomenem da sam vec organizovao u MS da proverim auto oni mi ne daju :D

Uglavnom se sve svodi na viku i galamu... Mozda nemam iskustva mnogo sa prevaranti ma ali ovi su teski prevaranti ali na srecu dosta providni.

Uglavnom auto je uzet od nekoga, ko zna koga...
Lupan zesce...
Verovatno da mu neko ponudi 5k-6k da bi pevajucu prodao auto...
Na istoj ovoj temi postoji prica za njihov plac od jedne devojke, od 2018. I bukvalno ista situacija...
Sve u svemu svasta ova zemlja drzi...

3.500 evra u perfektnom stanju, tačno 10% od cene novog automobila.
Kako da ne.
Znaci tvoj auto sad vredi 700€?
Pa to je tvoja matematika a ne moja.:hahaha:

Sto se tice tog A4 trebao si se detaljno raspitati preko telefona a ne ofrlje i lepo naglasiti da li pristaju da ti daju 100€ ako ne bude onako kako su rekli. Ako ne bi pristali znao bi odmah na cemu si.

Poslednja izmena od moderatora:
Pa ako ga ispluju ovako kao sto je sad sloba011 uradio onda je zasluzio ali sta ako neko posteno to radi i niko ga nikad nije ispljuvao?
Jel i on prevarant i zasluzuje tu titulu od papaka kao sto si ti?
To sto se ti ne razumes u kola pa ne znas da izaberes dobar polovnjak to je tvoja nesposobnost ali itekako ima ljudi koji se razumeju i kupe odlican polovnjak i ne gledaju kilometre nego auto. Vecina se oslanja na kilometre a nije sve u njima i ima nesto u nacinu odrzavanja i nacinu voznje.

Back