AUTO PLACEVI - iskustva, preporuke, prevare

To je ono o cemu ja i pisem mario a to je da se auto moze odvesti u ovlasceni servis i onda pravljena servisna knjizica pada u vodu a to je ona ista za koju non stop govoris kako kola iz uvoza je imaju sto je u vecini slucajeva glupost ali kad neko sumnja ode lepo u ovlasceni i ustanovi da li je prava.
I to sto ti znas sve ne znaci da znam i ja tj da se u sve razumem.
Nisam ja taj tip i ja sve sto pisem i kazem je iz licnog iskustva.
Zato me i nema na nekim temama jer o tome slabo sta znam ali si ti na svakoj temi i lupetas li lupetas.

• Haha
Reactions: Hix
Servisne knjižice ne vrede 5 para zato se blanko sa pečatima prodaju za 500 dinara.

servisna-knjizica-za-fiat-sa-tri-blanko-pecata_slika_O_287343413.jpg

Može u matičnoj državi ali ne i u drugoj, dakle preprodavci jako dobro znaju šta je servisna knjižica sa gomilom fantomskih pečata i kojekakvih potpisa datuma. Ako je auto uvežen iz švajcarske, možeš samo tamo u ovlašćenom servisu da ga proveriš jer u srbiji nijedan ovlašćeni nije umrežen. Sa razumnim razlogom usled poplave lažnih servisnih knjižica za 500 dinara. Gotovo sam siguran da je 99% debila spremno da se potuče u ovlašćenom za svojih pravih 123.456 km :hahaha1:

Sad zamislite šta bi tek uradili ovlašćenom za fantomski veliki servis koji je tek urađen Pa zapalili bi ih :lol:

Msm zamislite mentalni sklop koji je kupio od preprodavca auto star 20 godina sa tek urađenim velikim servisom a ima samo 123 iljade?

Nemoj da lazes narod na forumu jer nijedan jedini dokaz nemas za tvoju tvrdnju.
Koliko si kvaran dokaz je broj telefona na tom pecatu gde se nazove taj servis i proveri se istorija automobila.
Koliko sam samo kupaca imao koji su proveravali tako i dobijali informacije i sve je uvek bilo u redu.
Prema tome mozemo samo da zakljucimo da zaostala osoba pout tebe moze ovako nesto da pise.
Vise ljudi ti objasnjava kako se radi a ti lupetas li lupetas a imao si dva automobila za 26 godina i ti nama pises da se ne moze proveriti a ja svakodnevno isao na te provere i uvek se dalo proveriti i poklapalo se sa servisnom knjizicom.

E to kazes jer nisi vozio taj krs,pa kad se vratis kuci posle manje od 100 km predjenih ,cudis se nesto si slomljen umoran ne znas od cega je,audi ima hidraulicnu sipku koja drzi haubu,na daciji mi se otkacila i zalepila za soferku na 100/h po sred puta,e sad ako si pametan ti je vozi i kockaj se sa zivotom a ja cu da s druzim s majstorima i ulazem u avion

Kupio bi auto za 1000 evra a ostalo bih sačivao za sitne i krupne popravke. Dakle kupuje se auto koji može da se održava a da ne budeš gladan bos i go.
Sad razumem zasto pljujes po kvalitetnim nemackim kolima a dizes u nebesa Hyndai i ostala azijska vozila koja ce uskoro poceti da se prodaju i na Amazonu sa ostalom azijskom bofl robom.... Ti ne mozes da priustis sebi dobra Nemacka kola i to te boli. Za 1000 evra mozes samo azijski krs da kupis jer su jeftini....

Back