AUTO PLACEVI - iskustva, preporuke, prevare

Kamenčići na auto putu bla bla bla, vidi se da ništa ne znaš i pričaš napamet. Te tačkice se pojavljuju isključivo kada priprema novog dela limarije nije urađena kako treba tj farbar preskoči da ošmirgla mat crnu boju u kojoj deo dolazi ili preskoči podlogu u pripremi za farbanje. Kasnije tokom vremena boja počinje da se ljuspa i otpada na pojedinim delovima.
DP filter je skinut jer motor baca ulje nakon pola miliona kilometara i može bilo koji drugi da stavi, opet će mu cureti mast iz auspuha a samim time i začepiti taj dp filter sa otpada. Takav motor ni u snu ne može kasnije da ima dobre izduvne gasove kako pominje i sam vlasnik probleme koje ima trenutno a zato i pokušava da ga proda.

Vlasnik je svestan mana i retko iskren po meni, i sam je svestan da je mala šansa za prodaju ovakvog dotrajalog karavana kupljenog od nekog uvoznika prevaranta. Sledeći na oglasu je par stotina evra više, uglancan i opran sonom kiselinom na otpadu ovaj htedoh reći placu nekog uvoznika polovnih krševa :D

Kamenčići na auto putu kako kaže dule :lol:

e051040067de-1920x1080.jpg

Imate li vi ovakvih tačkica na svom autu? Nemate? Onda niste vozili auto putem :hahaha:

Poslednja izmena:
Evo dule je izvalio na prethodnoj strani 100-200 evra pa sad vi vidite ko laže.

Kineski dpfilter 46.000 dinara
https://www.silux.rs/proizvodi/moto...r/239386/dpf-filter-bmw-serija-3-5-7-x3-x5-02
Kineski plivajuči zamajac 92.000 dinara
https://www.silux.rs/proizvodi/vesanje-i-pogon/kvacila/zamajaci/245212/zamajac-bmw-3-e90-04
Veliki servis oko 60.000 dinara
https://radulovic-group.com/ponuda-skrojena-po-meri-starijih-bmw-modela/

Itd.
Ne preteruj.

Zamajac Luk je oko 250e, ja evo imam, presao je 30k km i savrseno dobro radi.

Veliki servis to je ta cena. DPF ne znam, auto mi je dobio 30% snage kad sam to djubre skinuo, ne želim da vraćam.
Generaln BMW i jeftino ne idu zajedno. Automobil nije za štediše.

Jeste za neki krš stari ili ona budževina fiksni zamenski pukne radilica posle pola godine, taman da se proda auto.
Evo 2 godibe funcionise i nema nikakvih problema.
Mario tvoj najveci problem je sto mislis da si neverovatno dobro prosao kupujuci maleni i20 nov.

Iako je nov auto nov, i ne moze da se meri s polovnim krsevima, situacija u Srbiji nam omogoucava da jeftibo vozimo polovna kola:
1. nikakva kontrola izduvn ih gasova
2. jeftina radna snaga
3. mnogo lokalnih radionica
4. jeftin uvoz delova.

Kako nije tema automobili bez dp filtera koji se prodaju na placevima širom srbije?

Šta u zadnje vreme nalazim kod nas na oglasima: model sa xx ks kome u opisu piše da NEMA dp filter i plivajući zamajac a taj model sa toliko konja ima. Gomila takvih oglasa i ljudi treba da se upozore na to.

Opet sa druge strane sam naišao na jako korektan oglas preprodavca Auto kupljen i održavan u srbiji!

Screenshot_2021-06-01-18-22-47-122_com.infostud.android.pa.jpg

milospv ne prodaje auto bez dpf-a, tj. ne prodaje ga uopšte niti radi na auto placu!​

Moj plac u Cacku, necu ga imenovati, prodao mi je jola sa losim trapom i rastimanom letvom volana.
DPF filter je bio tu :D Cak sto vise, kad ubuduxe budem kupovao kola, juricu nekog sa skinutim DPF jer to mi je u startu usteda od 150€.
Al mislim da prelazim na benzince. Ovi novi turbo benzinxi ne trose tolikk

Kao prvo Dule nije rekao da se ode u prodavnicu i kupi sve novo posto su ljudi kao ti ocigledno nesposobni da nadju dobar polovan deo.
Kao drugo DPF nije katalizator pa da ima u sebi plemenitih metala i on ne kosta mnogo jer se i ne otkupljuje tako da se moze naci za par hiljada dinara dk se polovan zamajac moze naci za oko 100€ i jedino sam za grejace rekao da su oko 1000 din po komadu a evo prvog oglasa koji je iskocio gde je 1250 tako da i nisam mnogo pogresio a verovatno se moze naci i za 1000 dinara.
Znaci kad se sve sabere 1500€ ili i 200 je sasvim razumna cifra.
https://www.kupujemprodajem.com/aut...c-motora-bmw-e46-e90-318d-320d/oglas/50964367

Ovde se ne radi samo o BMW-u nego o svim modelima i proizvodjacima jer da je nekim slucajem bio Hyundai u pitanju prvo bi se postavilo pitanje, a gde uopste ima otpad za Hyundai a naravno da bi svako uzeo pre polovan originalni deo nego nov kineski koji je sa upitnim kvalitetom.
Al kako ti to mozes da znas kad i ne vozis auto i vise ti stoji nego sto ga vozis a ides biciklom jel tako?

Back