AUTO PLACEVI - iskustva, preporuke, prevare

Totalna havarija ,šest meseci u radionici bio ,stajao i ti pričaš najbolji auto .Ajd Cigo smanji malo da ti se ne smeju deca.

ja ne znam sta ti pricas to dok je prosao procenu stete i stajao u zatvorenoj hali autogaranta, i stajao mesec dana, a to sto su oni odlepili veliku fakturu o napumpali radne sate za popravku pa ovi proglasili totalku da bi isplatili manje sta cu ja.... uglavnom poravljeno sve za manje od sedmice kad se krenulo u ozbiljan rad kod majstora.
ne bi ga prodao sad ni za 10 soma evra kolko mi je valjao i kolko mi je ustedeo do sad, i kolko ce tek da ustedi....

evo za more nadruko novi kompresor na 260bara 7,9kg za 740 din i presao 230km to je 320din/100km- pa gde to ima?
kad budu dovukli konacno pumpu u CG nadam se u podgorici bice taman put za manje od 3000 dindzi da odes i da se vratis.

Poslednja izmena:
Eto ja sad imam jednog metandziju Citroen C4 1,4 2007 i za ovih 7 dana imao sam 0 poziva.Eto koliko narod ceni jeftinu voznju a ja bih ga prvi vozio samo da u NS ima pumpa. Nema veze sto ja ne volim da se vozim na plin ili metan ali cena voznje je daleko najisplativija.
To je gorivo buducnosti ali posto smo mi zaostali niko ne moze da otvori pumpu sa metanom u NS koji je drugi grad po velicini u Srbiji.
Inace sam u poslednjih 3 meseca prodao 4 auta sa metanom i otisli su za Kragujevac,Pancevo,Cacak i jos jedan u Kragujevac tj sve gradove gde ima metana.

kom ce taj citro koji klinac kad presao 400.000km , garantovano, fabricka metan vozila ubedljivo se najvise vozikaju , iako su par hiljada evra skuplja od benz verzije ,zato se i uzimaju.
a te sto su kupili od tebe jel imaju atest i CNG knjizicu ,kao ja a????
auuu kad ih zaustavi policija pa kad posalju na vanredni tehnicki bice sex-a....
a ja registrovao skoro bez ikakvih problema vazi atest do 2015 heheheheee

moj brat iz cacka vozi na metan I kaze da ga kosta 250 din na 100 km.

jedini problem je sto za metan idu 3 4 boce u gepek pa zauzmu sav prostor u gepeku.

na metan se bas dosta vozi u italiji I holandiji.

nemoguce kilo metana na sponit-pumpi je trenutno 94 din, pa da trosi manje od 3kg, moj mali punto pa trosi oko 3,8kg....jedino ako ima kuci gasnu instalaciju pa koristi neki kucni mini CNG kompresor za jedno vozilo. kubik gasa za domacinstva je jedno 48 din , a treba 1,4 kubika za 1 kilogram metana. pa i po toj racunici kilo bi bilo 70din. minimum , a da ne racunamo utrosenu struju za kompresor. ja sam se jedno vreme raspitivao za te kucne mini metanske kompresore al su po par hiljada evra.

Poslednja izmena:
nemoguce kilo metana na sponit-pumpi je trenutno 94 din, pa da trosi manje od 3kg, moj mali punto pa trosi oko 3,8kg....jedino ako ima kuci gasnu instalaciju pa koristi neki kucni mini CNG kompresor za jedno vozilo. kubik gasa za domacinstva je jedno 48 din , a treba 1,4 kubika za 1 kilogram metana. pa i po toj racunici kilo bi bilo 70din. minimum , a da ne racunamo utrosenu struju za kompresor. ja sam se jedno vreme raspitivao za te kucne mini metanske kompresore al su po par hiljada evra.

on vozi Pezo 206.

kom ce taj citro koji klinac kad presao 400.000km , garantovano, fabricka metan vozila ubedljivo se najvise vozikaju , iako su par hiljada evra skuplja od benz verzije ,zato se i uzimaju.
a te sto su kupili od tebe jel imaju atest i CNG knjizicu ,kao ja a????
auuu kad ih zaustavi policija pa kad posalju na vanredni tehnicki bice sex-a....
a ja registrovao skoro bez ikakvih problema vazi atest do 2015 heheheheee
Tacnije receno presao je 153885 km i ima servisnu knjizicu i nalepnice od servisa i ocarinjen je na tu kilometrazu i uopste auto deluje veoma sacuvano tako da mani se price napamet jer ako je on 2007 presao po tvojoj prici 400k km onda je tvoj Punto presao malo manje od 300k km jer je dve godine mladji i nisi i ti takodje stavio metan da bi ga vozio 10k km godisnje.

Zavisi sta kupujes.
Nije isto kad kupujes auto star 10-13 godina jer tu onda nema pravila jer svi imaju i krseve i poneki dobar auto ali ako gledas kola oko 2008 i mladja e onda tu postoje placevi koji se bave uvozom iskljucivo takvih kola i koji garantuju za ono sto prodaju. Npr. auto kuca Petrovic kod kojih je clan jednog drugog foruma kupiuo auto i prezadovoljan je ali ne bi i bio kad je kupio auto 2010 godiste.

Kupio polovnjak 2010 godište? Pa mogao je da doda još 100 evra i kupi isti taj auto ali potpuno nov kod ovlašćenog uvoznika :rotf:

Причаш напамет. Ауто највише изгуби на вредности управо у тих првих пар година, па је тај из 2010. можда и 30% јефтинији него нов.

Причаш напамет. Ауто највише изгуби на вредности управо у тих првих пар година, па је тај из 2010. можда и 30% јефтинији него нов.

Ali ne i u Srbiji, tu tek dobija na vrednosti prvih par godina i sasvim je očekivano da vam preprodavci polovnjaka ponude jako očuvan auto star samo par godina sa jedva 123.000 km po ceni novog, uz gratis mirišljavu jelkicu :)

Ako ti Mario80 mozes da kupis Alfu 159 1,9 M-jet Distinctive novu za 7900 skidam ti kapu do poda.:per:
Forumas je uzeo tu Alfu za 7800 a takva nova je preko 30k eura sto je dokaz da Alfe ne drze cenu a i ova njegova je presla nesto jace od 150k km.
Pretresao je u servisu od glave do pete i ulozio sa registracijom oko 700 eura jer je hteo i najmanju sitnicu da sredi i dobio lepo auto bez ijedne jedine greskice za 8500 na svom imenu registrovan godinu dana sto je smesna cifra za auto star svega 3 godine i iz te klase a s obzirom na cenu nove.

kod nas je insignia sport turer 130ks sa velikim displejom oko 50000km, a kum uzeo 2010 za 25, presla 100tkm, u njemackoj u salonu. i dobio pored fabrickih 18ki jos i zimske 17ke.

Ako ti Mario80 mozes da kupis Alfu 159 1,9 M-jet Distinctive novu za 7900 skidam ti kapu do poda.:per:
Forumas je uzeo tu Alfu za 7800 a takva nova je preko 30k eura sto je dokaz da Alfe ne drze cenu a i ova njegova je presla nesto jace od 150k km.
Pretresao je u servisu od glave do pete i ulozio sa registracijom oko 700 eura jer je hteo i najmanju sitnicu da sredi i dobio lepo auto bez ijedne jedine greskice za 8500 na svom imenu registrovan godinu dana sto je smesna cifra za auto star svega 3 godine i iz te klase a s obzirom na cenu nove.

jeftino kupio ,, u nemackoj 3 godine stara da vredi ispod 9000 - 10000 eu nema ,, ko ima dobru alfu taj neprodaje ,

Back