Evo ja bi hteo da kazem par reci o auto plcu BIG1 koji se nalazi u Sapcu.TO SU VAM LJUDI NAJVECI PREVARANTI KOJI POSTOJE.Kupio sam od njih Opel Vectu b 2001 benzinac sa plinom prelepa stvarno ALI posto nisam pre toga vozio bolja vozila nisam ni znao sta da gledam da se nelazemo.Lik mi tamo na placu kaze extra uuuu full aa vrh nema sta samo da registrujes tamo ovamo.Kad sam otisao upalim je radi lepo al cim se zagreje nesto ler opada kaze on (izvesni Branislav)to znas zbog plina treba servis plinkog sistema da se uradi i kao zbog toga spusti 200eu ja ga pitam jer samo to nemoj da je nesto oko motora ne kaze mi on samo plin dajem pisanu garanciju na motor tralalala i regularnost motora.Ja bik dam mu 4000eu(inace cena je bila 4450) na ruke napravimo papire dovezem je u Bg i registrujem.Posle par dana odem servis da joj uradim kad meni majstor kaze druze imamo problem tebi su pokrivljeni ventili na ovaj auto
Nisam znao gde udaram kostalo me lepih 500eu .Zovem lika koji mi je rekao da je sa motorom sve ok on licno garantuje i dao mi je papir kao sa nekom garancijom i ispricam mu sta se desilo on mi mrtav ladan kaze pa sta sad motor to je potrosni materijal.Nisam znaoo sta da radim pa sam resio ovde da se izjadam.ZNaci BIG 1 iz Sapca zaobici u sirokom luku da mi nije dao garanciju i rekao motor ti je extra itd nista nebi rekao ovako po meni su prevaranti teski i Lazovi strasno.