Auto do 10 hiljada evra?

Bukvalno za te pare ili mooožda tek malo više, možeš uzeti široku lepezu stvari jer je tržište preplavljeno polovnjacima, ali upitnog kvaliteta.

Dok smo se mi ovamo širili i pucali i po 23.000 evra na nova kola, drugar vozio Toyotu Yaris i ukupno na nju dao 5000 na neki zglob, a tera je gde god i troši mu toliko da smo sa punim rezervoarom otišli na more, vozili se tamo svaki dan i tek u povratku nasuli čisto da imamo.

Fiat Freemont 2.0d 2014 u ful opremi ( kozna sedista,veliki ekran sa navigacijom i rikverc kamerom,tempomat,automatska klima, 19" tockovi sa novim GoodYear gumama,novi diskovi sa plocicama i napred i nazad,manuelni menjac, blutut,el.sklopivi retrovizori,el.podizaci stakala x 4,keylees,Alpine sistem zvucnika,fabricki zatamnjena zadnja stakla,hrom rucke vrata....). Slika vozila tek spustenog sa kamiona u carini bez pranja i lickanja.

Prilozi

• 20220301_073558.jpg
    20220301_073558.jpg
    185,5 KB · Pregleda: 28
Fiat Freemont 2.0d 2014 u ful opremi ( kozna sedista,veliki ekran sa navigacijom i rikverc kamerom,tempomat,automatska klima, 19" tockovi sa novim GoodYear gumama,novi diskovi sa plocicama i napred i nazad,manuelni menjac, blutut,el.sklopivi retrovizori,el.podizaci stakala x 4,keylees,Alpine sistem zvucnika,fabricki zatamnjena zadnja stakla,hrom rucke vrata....). Slika vozila tek spustenog sa kamiona u carini bez pranja i lickanja.
Bas dooobar!
Svidja mi se

Fijat kupuješ ili nov ili ako si baš na dnu hranidbenog lanca i imaš mehaničara u porodici pa ti ne smeta da auto bude više izvan funkcije nego da se vozi. Seci uši krpi dupe :mrgreen:
Pa ti nahvali fiatove motore da su jedni od najboljih a sad meni udaras kontru jel tako?
Plus ovo je auto mladji od tvog 4-5 godina i u ful opremi a ako nisi znao ovo je Chrysler i Dodge Journey ali sa italijanskim srcem a ti si taj koji hvali amerikance jel tako?
Samo sam sebi skaces u stomak svojim izjavama.

Back