gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Znači ubijali su ono od čega su potekli...Jer su bili sloveni pre ponemčenja.
Šta su bili i od koga su potekli, to su zaboravili, kao što danas malo Nemaca zna da je Berlin staroslovenska reč i znači močvara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači ubijali su ono od čega su potekli...Jer su bili sloveni pre ponemčenja.
Odavno želim da pokrenem ovo pitanje.
Molila bih učesnike teme, da prilikom čitanja uvodnog posta, u obzir uzmu da sam totalni laik kada je o psihologiji reč.
Za četiri godine koliko je postojao, u Aušvicu je ubijeno oko 1,1 miliona ljudi. Od toga najviše Jevreja. Ne znam koliko je tačno bilo Nemaca "stacioniranih" u Aušvicu ali na toliku količinu zarobljenika, nije ih sigurno bilo malo. Po nekim podacima oko 6000 SS-ovaca je radilo u Aušvicu.
Ako pođemo od toga da jedan normalan, psihički zdrav čovek neće oduzeti drugom čoveku život tek tako, osim iz neke iskonske mržnje ili u samoodbrani, kakva to vrsta masovne hipnoze je opčinila 6000 ljudi da ubije više od milion žena, dece, bolesnih, starih... Nemoguće da nikome od nemačkih vojnika nije zadrhtala ruka ili da nisu osetili ni mrvu kajanja/griže savesti? Ili možda grešim? Prosto mi je nejpojmljivo da niko od šest hiljada egzekutora nije pružio otpor naredbi. Ili su birani da budu baš takvi, hladnokrvne ubice i sociopate?
Ili je nacionalno ispiranje mozga bilo toliko jako, pa nikoga i nije bilo briga za ubijene?
Koja je težina ubistva kada odrasli to čine medjusobno a kakva je težina kad odrastao to uradi nemoćnom biću?

"nemocno bice" definicija...
ostavis ga u zivotu i mrzece tebe i tvoj narod do kraja zivota jer si mu pobio porodicu. javlja se patoloska mrznja koja ce jednog dana, bude li prilike traziti obmazdu...toliko je to jednostavno
i to neduzno bice ce postati isti kao ti sto si bio...
To kad sazna istinu... Obično se vrši snažna propaganda...
Recimo na Balkanu imamo da je nemoćno biće preobraćeno u neprijatelja svog korenskog naroda.
A to je kad nikad ne sazna istinu ili mu je teško da poveruje u istu
A ne moraš da izvrćeš na šta sam mislio - Jevreji su sami pobili svoje bebe zbog nakradnog im običaja
 ovaj put i nisam imao nameru..sada sam bas mislio na balkanski deo price
   ovaj put i nisam imao nameru..sada sam bas mislio na balkanski deo price 

....
u americi je bilo interesantno ubistvo na ulici, dali 70-tih, 80-tih,a da niko od susjeda nije reagovao, niko na ulici nije reagovao, svi su se pravili da ne cuju i ne vide, niko se nije hteo mesati ...
Vidi ovako...
U Hitlerovoj ekspertskoj vladi je bilo 8 Jevreja
A onda se desilo nešto što je moglo Nemce da ukopa
Dalje, što se pitanja tiče razmisli o Englezima kao najgenocidnijem narodu
Robove u Africi su tretirali kao stokom a ne ljudima i uopšte se nisu uzbudjivali oko toga
A razmisli da i Balkan vrca od sadizma kad pogledamo prednjačenja u zverstvima
Sad je mirno vreme - uglavnom prčitamo šta su pojedini pripadnici policije u stanju da urade gradjanima
У Немачком рајху законом Јевреји нису могли да обављају јавне функције.
Можда су неки били пореклом Јевреји али имали су доказ о свом аријевском пореклу тако да су се они сматрали аријевцима.
A jel si ti ikad čuo za falsifikat pogotovo kad se priča o vremenu u kom nisi ni bio rodjen?
Pa zar ne vidiš slepče da ne možemo da se sami dogovorimo dal je bolje bilo pod Slobom ili pod demokratijom?
Jedva čekam unuke da mi oni objasne šta se dešavalo u dedino vreme...
Опрости нисам на том цивилизацијском нивоу да би наставио даљу дискусију.
Znam da nisi, ti si iz one slepačke stranke kojoj smetaju Hrvati, Nemci, Amerikanci i veći deo Srbije
Sve bi ti to dlanom o dlan...
Pokušao si da ispadneš pametan omalovažavanjem sagovornika...
Psihologija je ovo, zalutao si... Mislim nisi zalutao zreo si štaviše
ali ne da namećeš drugima dijagnoze...
Твоје процене су као и твоји постви незбиљни.
Пресретач није члан никакве партије.
Што би ми сметали Хрвати и Немци?
Хитлер и Туђман као два крвника ХХ века чија цела владавина обележава проливање невине крви немају монопол да се крију иза народа.
Злочинац је индивидуална категорија, мад су њих двојица спроводили политику колективне кривице према мирољубивим народима и политичким неистомишљеницима.
Pobednik piše istoriju... a ovo je psihologija...
Neozbiljnost iliti humor je samo vrsta inteligencije da se na poseban način opiše neko dešavanje ili neka nelogična a ustaljena praksa u ponašanju ljudi.
Plitkost i posesivnost je ono što krasi osobe tvojih kvaliteta a to je teško sebi priznati.
Kad priznaš to sebi već si na pola puta da to više ne budeš
Ni ti ni ja nećemo promeniti svet koji nas je zatekao
Možemo samo da se izmaknemo ili da učestvujemo....
O kakvom ti to ubijanju beba kao narodnom obićaju pričaš?A isto razmisli o psihičkom stanju Jevreja koji su ipak ubili više beba zbog narodnog im običaja nego što ih je poginulo u durgom svetskom ratu
Razmisli o zašto tvrde da je taj običaj tako dobar i koristan pa ga nameću kako god i kome god stignu a s druge strane toliki lekovi, hrana i ćebad trebaju ljudima pa ne žele besplatno da pomognu...
Prčitaj šta piše Svetska Zdravstvena Organizacija o običaju a nadji koliko su sami Jevreji upetljani u tu nakaznu organizaciju
Spisak filmova i serija prelazi 400 a u kojima mora da se pomene običaj koji je odneo desetine miliona života kod njih samih
O kakvom ti to ubijanju beba kao narodnom obićaju pričaš?
O kakvom ti to ubijanju beba kao narodnom obićaju pričaš?
Ajde recimo ovako :
Ukraine academic: Israel imported 25,000 kids for their organs
Stories appearing on several Ukrainian Web sites claim Israel has brought around some 25,000 Ukrainian children into the country over the past two years in order to harvest their organs.
The claim, which was made by a Ukrainian philosophy professor and author at a pseudo-academic conference in Kiev five days ago, is the latest expression of a wave of anti-Semitism in the country. It comes a few months after a Swedish tabloid ran an article alleging that Israel Defense Forces soldiers have killed Palestinian civilians for their organs.
http://www.haaretz.com/print-edition/news/ukraine-academic-israel-imported-25-000-kids-for-their-organs-1.2930
.
Članak je iz izraelskih novina inače . Da ne ponavljamo druge priče o trgovini organima , koje se između ostalog vezuju i za Srbiju (trgovina organima kosovskih Srba)
.