Austrijski mediji otkrili zaveru: Migrantski talas pokrenuo Rotšild

Рокферелу, нека, нека
Страшна казна тебе чека
Глобит даднем благо цијело
Селит те у Миријево!

Rokfeler je barem imao neko bogatstvo, pa makar završio u paklu. A čemu se vi kukavci sinji nadate, kad ste celog života blavorili za engleski ekvivalent botovskog sendviča ? z:mrgreen:

Jednom ste nogom u grobu, a nikad niste bili ljudi, makar na tren z:lol:

Dobre su ove narodne pesme postdosovskog ciklusa.

A nisu loše ni one iz predosovskog i dosovskog.

Naši potomci će ih analizirati i oni će opevati junačke borbe protiv Rotšilda i Soroša ko nekad protiv Turaka.

Што кажу нажи нац-бољшевици, дувају нови геополитички вјетрови. Врло је могуће да сведочимо настанку првих песама у циклусу Почетка буне против Сороша.

Управо сам схватио- највеће комуњаре данас су ови Ротшилди, Рокафељери, и остали хипербогаташи!:aha2:
Очи ми се отворише, епифанијско искуство доживех...
'Оћеју дукину капитализам, то друштво благостања и свенародне среће и радости, само да напакосте лајт-србадији овдена!:per:
Баксузи матори...

Ево како су монструми одговорили на писања аустријских медија:

04.02.2017. • 17:25 Tanjug
HILJADE LJUDI UZVIKUJU "VOLIM SVOJ HIDŽAB": Muslimani protestuju zbog zabrane nošenja burke u Austriji

Učesnici su istakli da se ne radi samo o zabrani hidžaba, već o ljudskim i manjinskim pravima

U centru Beča danas su održane demonstracije muslimana protiv najavljene zabrane nošenja burke i hidžaba u Austriji. U povorci koju je organizovala mreža Mulismanskog civilnog društva, Savet mladih Islamske verske zajednice u Austriji, kao i Dokuštele Muslimana učestvovalo je više hiljada ljudi.

Povorka je krenula sa trga ljudskih prava, a učesnici su istakli da se ne radi samo o zabrani hidžaba, već o ljudskim i manjinskim pravima. Učesnici protesta nosili su i uzvikivali parole "Ne zabrani marama“ i "Volim svoj hidžab“.
A KO BI DRUGI: Problematični Albanac spremao TERORISTIČKI NAPAD u Beču!

Sa skupa su upućene i pretnje ministru spoljnih poslova i integracije Sebastijanu *****.

- Gospodine Kurc videćete ko se poslednji smeje - ali i kritika ''jeste li razumeli šta znači integracija“.

Takođe je, ispred zgrade u kojoj se nalaze Minsitarstvo unutrašnjih poslova, ali i Ministarstvo spoljnih poslova, ocenjeno da „Kurcov integracioni paket predstavlja paket diskriminacije“.

- Islam je sastavni deo našeg identiteta - rečeno je sa govornice.

Koalicioni partneri u austrijskoj vladi – Socijaldemokratska partija (SPO) i Narodna stranka (OVP) – složili su se da se uvede zabrana nošenja hidžaba, burke u javnosti, kao i marama u javnim institucijama.

DŽIHADISTKINJE ŠETAJU AUSTRIJOM! Veliki broj njih gaji otvorene simpatije prema IS!

Bilo bi lepo kada bi moderacija onemogućila postavljnje tema na osnovu članaka iz "Informera".

Глупост, то је главна атракција овде.

Још да забране причу о Рокфелеру и ХААРП-у и ја не бих имао ни један разлог да навратим.

Глупост, то је главна атракција овде.

Још да забране причу о Рокфелеру и ХААРП-у и ја не бих имао ни један разлог да навратим.

Ako može "informer" ,može i "treće oko".Čak štaviše,neki tekstovi iz trećeg oka deluju verodostojnije.Kao klinac sam u tom trećem oku čitao o dedi koji je u ponoć sa ovcama prelazio planinu,kada mu se jedna od ovaca obratila i proćaskala sa njim.Priča zvuči suludo,no pre će ti ovca reći : "Dobro veče.Šta ima?" ,nego što će novinari "informera" doći u posed strogopoverljivih informcija ruske obaveštajne službe ili tajnih planova matorog Rotšilda.

Па да, али знаш шта, српске новине су сад скоро све такве. "Информер" је посебно огаван зато што дрско и бесрамно лаже у корист тренутног режима, али све најчитаније новине су у суштини булеварска штампа, а то значи најнижи заједнички садржатељ као уређивачка политика, вечни сензационализам, простаклук и незаустављива бујица глупости. "Ало", "Телеграф", "Блиц", "Курир" - ако нема неког лизања гузице Вучићу, нећеш бити у стању да погодиш да ли је чланак из "Информера" или неких других српских новина.

На овом сајту се не појављују чланци из неких озбиљнијих новина, тако да не знам да ли их још увек има.

Па да, али знаш шта, српске новине су сад скоро све такве. "Информер" је посебно огаван зато што дрско и бесрамно лаже у корист тренутног режима, али све најчитаније новине су у суштини булеварска штампа, а то значи најнижи заједнички садржатељ као уређивачка политика, вечни сензационализам, простаклук и незаустављива бујица глупости. "Ало", "Телеграф", "Блиц", "Курир" - ако нема неког лизања гузице Вучићу, нећеш бити у стању да погодиш да ли је чланак из "Информера" или неких других српских новина.

На овом сајту се не појављују чланци из неких озбиљнијих новина, тако да не знам да ли их још увек има.

:zroll::zroll::zroll: https://forum.krstarica.com/showthread.php/778980-Austrijski-mediji-otkrili-zaveru-Migrantski-talas-pokrenuo-Rot%C5%A1ild?p=33741046&viewfull=1#post33741046

[url]http://www.intermagazin.rs/zna-se-vrlo-dobro-ko-je-pokrenuo-seobu-i-migranata-i-ko-ih-placa/?lang=cir

[/URL]http://info-direkt.eu/2015/08/13/rothschild-und-die-asyl-industrie/

https://i0.wp.com/info-direkt.eu/wp-content/uploads/2015/08/rotschild_asyl.jpg?resize=777,437
...

Poslednja izmena:

Колега "Урошијус" поставља јако често новинске чланке из Политике, НИН-а или Нове Српске Политичке Мисли, али му теме брзо замру.

- - - - - - - - - -

Иначе, ако постоји нека теорија завере везано за мигранте, то је да миграција одговара адвокатима, преводиоцима, бирократским службеницима, Бетројерима, правним заступницима, социјалним радницима и осталим шрафовима немачког и скандинавског бироктраксог апарата, који зарађују милијарде од кад је све почело ен мас.

Back