Austrija protiv nasilja

Slučaj Ribnikar je od prvog momenta postao politička priča.Niko Ti sirota Lagerta neće poverovati da su blokade mostova i saobraćajnica i protestna okupljanja organizovana protiv uprave škole u kojoj se masakr dogodio.Upravu škole na tim protestima niko nije ni pomenuo.Opozicija je krivicu za masakr pripisala Vučiću.
Siroti Grubane ni tebi niko neće poverovati da ti više voliš svoju državu od Austrijanca jer koristiš ovako nešto da prosipaš patriotske floskule. Što se tiče opozicionih protesta nit sam upućena nit sam podržavala. Normalan narod ne koristi ovakve tragedije za političke poene. Narod traži odgovorne i krivce i kazne za njih, a za tako nešto u normalnim državama postoji zakon i postoji sud. U ovoj zemlji to ne postoji.

A da ne pominjem tabloide i lešinarenje posle te tragedije :(

A da ne pominjem...

Screenshot_20250610-151204~2.png

jer ako pomenem, previše ću početi da psujem

Opozicija je krivicu za masakr pripisala Vučiću.

Vučić je kriv za opšti nivo nasilja u društvu. Na nacionalim frekvencijama godinama imaš rijalitije gde se ljudi svađaju i tuku, znači mladim generacijama se to prezentuje kao normalan obrazac ponašanja. Skupština i izbori ne mogu da prođu bez tuča. Opozicija, studenti i novinari se satanizuju i hapse. Po gradovima imaš ograđene paradržavne huliganse formacije. Na tvrđavama se stavljaju kukasti krstevi. Čija je odgovornost za takvo stanje društva nego Vučićeva? A masakr je posledica tog stanja.

Siroti Grubane ni tebi niko neće poverovati da ti više voliš svoju državu od Austrijanca jer koristiš ovako nešto da prosipaš patriotske floskule. Što se tiče opozicionih protesta nit sam upućena nit sam podržavala. Normalan narod ne koristi ovakve tragedije za političke poene. Narod traži odgovorne i krivce i kazne za njih, a za tako nešto u normalnim državama postoji zakon i postoji sud. U ovoj zemlji to ne postoji.
Više volim Austriju od svoje države.

Vučić je kriv za opšti nivo nasilja u društvu. Na nacionalim frekvencijama godinama imaš rijalitije gde se ljudi svađaju i tuku, znači mladim generacijama se to prezentuje kao normalan obrazac ponašanja. Skupština i izbori ne mogu da prođu bez tuča. Opozicija, studenti i novinari se satanizuju i hapse. Po gradovima imaš ograđene paradržavne huliganse formacije. Na tvrđavama se stavljaju kukasti krstevi. Čija je odgovornost za takvo stanje društva nego Vučićeva? A masakr je posledica tog stanja.
bla bla truć truć kenj kenj,
U Austriji nije na vlasti Vučič i nema njegovih rijalitijia ali se dogodio masakr u školi istovetan onome u Srbiji iz 2023.

Nije teško pretpostaviti šta će dogoditi ovim povodom u Austriji.Nikome tamo neće pasti na pamet da jedan ovakav čisto nepolitički događaj koristi za sticanje naklonosti birača pripisujući krivicu "režimu".Austrajancima bi tako nešto bilo ispod časti.Srbima nije.
Тачно али постоји разлика:
1. У Аустрији не може да се деси да малолетник, и још млађи од 16 година, уђе у било коју стрељану и гађа из ватреног оружја и то више пута и још запослен у стрељани обучава тог истог малолетника у руковању оружјем.
2. У Аустрији не може да се деси да ту стрељану држи припадник тајне полиције који пружа обуку детету у руковању ватреним оружјем и да му нађу гомилу непријављеног оружја и то тек после дешавања.
3. У Аустрији не може да се деси да, као у случају у Дубони, неко држи код куће аутоматско оружје и то не само што држи него повремено одлази у шуму близу села и гађа испаливши по 2-3 оквира врло често..
4. У Аустрији не може да се деси да особа добије двоцифрен број пријава полицији јер показује аутоматско оружје клинцима по селу као и оружје за које нема дозволу а полиција уопште не изађе на лице места или изађе али нико не сме да га дира.

Poslednja izmena:
Тачно али постоји разлика:
1. У Аустрији не може да се деси да малолетник, и још млађи од 16 година, уђе у било коју стрељану и гађа из ватреног оружја и то више пута и још запослен у стрељани обучава тог истог малолетника у руковању оружјем.
2. У Аустрији не може да се деси да ту стрељану држи припадник тајне полиције који пружа обуку детету у руковању ватреним оружјем и да му нађу гомилу непријављеног оружја.
3. У Аустрији не може да се деси да, као у случају у Дубони, неко држи код куће аутоматско оружје и то не само што држи него повремено одлази у шуму близу села и гађа испаливши по 2-3 оквира врло често..
4. У Аустрији не може да се деси да особа добије двоцифрен број пријава полицији јер показује аутоматско оружје клинцима по селу као и оружје за које нема дозволу а полиција уопште не изађе на лице места или изађе али нико не сме да га дира.
Danas je u školi u Gracu bivši učenik ubio 10 učenika i drugih lica a povredio 20 lica takođe vatrenim oružjem iz čega proizilazi da ti nisi mnogo bistar momak :mrgreen:

Danas je u školi u Gracu bivši učenik ubio 10 učenika i drugih lica a povredio 20 lica takođe vatrenim oružjem iz čega proizilazi da ti nisi mnogo bistar momak :mrgreen:
Ок лепо показујеш своје васпитање.
1. Којим оружјем?
2. Ко је власник оружја, дозвола и ко га је обучавао?

Није лепо вређати друге људе и омаловажавати их. Ја за тебе могу гомилу ствари да напишем кје сам прочитао али ја такав нисам нити ми то треба.
Не знам зашто имаш толико немира у себи. приметио сам то раније.

Ок лепо показујеш своје васпитање.
1. Којим оружјем?
2. Ко је власник оружја, дозвола и ко га је обучавао?
Vatrenim oružjem.Lepo piše. Nisi slep.
Ne znam ko ga je obučavao.Možda se i sam obučavao.Nisz pištolji ili puške toliko komplikovane sprave da je nephodna obuka od strane drugog lica.Uostalom,svako može na interentu da pogleda instruktivne video zapise na tu temu.

Vatrenim oružjem.Lepo piše.Ako si glup nisi slep.
Ne znam ko ga je obučavao.Možda se i sam obučavao.Nisz pištolji ili puške toliko komplikovane sprave da je nephodna obuka od strane drugog lica.Uostalom,svako može na interentu da pogleda instruktivne video zapise na tu temu.
Прво полако смири се. Немир унутрашњи опасно изједа човека и ово ти кажем за твоје добро.
Знам да је ватреним оружјем али којим и које су то "компликоване справе", то је веома широк појам.

Савет добронамерни:
- не излећи се превише и не покушавај да пишеш о нечему детаљно у чему си врло врло танак са знањем, да не кажем нешто што ти стално користиш када вређаш друге људе редовно.

Прво полако смири се. Немир унутрашњи опасно изједа човека и ово ти кажем за твоје добро.
Знам да је ватреним оружјем али којим и које су то "компликоване справе", то је веома широк појам.

Савет добронамерни:
- не излећи се превише и не покушавај да пишеш о нечему детаљно у чему си врло врло танак са знањем, да не кажем нешто што ти стално користиш када вређаш друге људе редовно.
Ti si taj koji se zaletao i uspeo sam da ti zadlanim dobru forumsku šamarčinu.Ne vredi sad da se vadiš.

Znaci posto smo dobili tacan odgovor, tema moze da se zatvori.

Da rezimiramo, odgovor je- Zato sto Austirja nije banana prcija od drzave, gde drustvom vlada diktatorsko-mafijasko-kriminalno-lopovso-reketaska kriminalna organizovana grupa, koja je spremna da zakolje i pobije cak i do 10 miliona ljudi, samo da bi ostala na vlast.

Kao sto to jesu neke druge drzave.

Ti si taj koji se zaletao i uspeo sam da ti zadlanim dobru forumsku šamarčinu.Ne vredi sad da se vadiš.
Ја те лепо молим да ми објасниш како сам те извређао као ти мене.
Није лепо тако поступати према људима а још поготову особа која држи до духовности као ти.
Ја се нисам залетео него сам само одговорио исто онако како си ти написао. Без икаквог објашњења нити неког детаљнијег појашњења.
Само полако смирење је велика врлина.
Примећујем да јако волиш да вређаш људе.
Није ти добро.

Znaci posto smo dobili tacan odgovor, tema moze da se zatvori.

Da rezimiramo, odgovor je- Zato sto Austirja nije banana prcija od drzave, gde drustvom vlada diktatorsko-mafijasko-kriminalno-lopovso-reketaska kriminalna organizovana grupa, koja je spremna da zakolje i pobije cak i do 10 miliona ljudi, samo da bi ostala na vlast.

Kao sto to jesu neke druge drzave.
To smo čuli već mnooogo puta ali pitanje je sa sa masakrom u školi.10 + 20 povređenih.Da li će zbog toga biti blokirani mostovi u Beču?

Ја те лепо молим да ми објасниш како сам те извређао као ти мене.
Није лепо тако поступати према људима а још поготову особа која држи до духовности као ти.
Ја се нисам залетео него сам само одговорио исто онако како си ти написао. Без икаквог објашњења нити неког детаљнијег појашњења.
Само полако смирење је велика врлина.
Примећујем да јако волиш да вређаш људе.
Није ти добро.
Vređaš me time što pišeš gluposti.

Vređaš me time što pišeš gluposti.
Искрено, ти си написао 50 пута већу глупост него, како кажеш, ја, па те нисам извређао.
Да знаш да рукујеш ватреним оружјем и да имаш искуства у гађању не би причао овакве небулозе.
Ово да кажеш било коме ко има искуства смејао би ти се.
Најискреније.
Смејаће ти се људи који нешто знају о ватреном оружју.
Можеш ли да опишеш као се кретао док је пуцао, како је мењао оквире, како је одабрао мете?

Искрено, ти си написао 50 пута већу глупост него, како кажеш, ја па те нисам извређао.
Да знаш да рукујеш ватреним оружјем и да имаш искуства у гађању не би причао овакве небулозе.
Ово да кажеш било коме ко има искуства смејао би ти се.
Најискреније.
Смејаће ти се људи који нешто знају о ватреном оружју.
da,da pištolj i puška su mnogo komplikovane sprave.Treba čoveku obuka od šest meseci da ovlada osnovama rukovanja istima.

da,da pištolj i puška su mnogo komplikovane sprave.Treba čoveku obuka od šest meseci da ovlada osnovama rukovanja istima.
Уопште то нисам поменуо нигде.
Замолио бих те да говориш о ономе о чему те питам.
Најмањи проблем је замена оквира и само физичко руковање оружјем, постоје много сложеније ствари.
Да само знаш како оружје "трза" док опаљује, како човека узнемири пуцањ не би тако причао. Још кретање и гађање у покретну мету (делимично покретну мету) је нешто што је много зезнутије.
Гађао сам у војсци много и после сам доста често ишао у стрељане, такође сам пробао практично пуцање да видиш како ми изазива непријатан осећај када трза оружје и када се чује после дугог времена не вежбања. Да видиш колико пута не могу из прве да убацим оквир.
Овде говоримо оклинцу који, по твојој причи, очигледно одлично барата оружјем.
Значи да је или неки (Албанац, Арапин и сл.) или ако је домаћи, тј Аустријанац, онда је то пропуст државе или неког његовог (оца, рођака....)

Znaju to oni nego se prave blesavi.Ovako će isto za koju godinu negirati i da su slučaj Nadstrešnica koristili za sticanje partijjkopolitičkih poena.

Ovo nije paralela sa nadstrešnicom već sa Ribnikarom posle koga su odmah krenuli protesti kod nas.

Шта вас либо шта је у Србији кад сте МрчоГорци

На крсту дођете као и усташе и они из УСА ЕУ ....да ложите

Back