Austrija protiv nasilja

Четник ... милицајац... посланик ?

images
sandra-bo%C5%BEi%C4%87-i-milo%C5%A1-jovanovi%C4%87-odlikovani-su-danas-replikom-v0-y0iqznoho79b1.jpg
gYTktkqTURBXy8yODBmOTFmNDM5ZmZjNzYzMDZlNzkxOTc3OTQwOGMxZi5qcGVnkZMFzQSwzQSw
S tobom je sve u redu samo si preterano psihotičan.

Ja tek sada primećujem koliko deo naroda u ovoj državi i ne zna šta znači živeti u zakonitoj države gde ne važi pripadnost stranci, korupcije i mito :(
Znaju oni dobro sve.

I znaju kakvi kriminalci i ubice njima vladaju.

U pitanju je obican strah za svoje dpe.

Veruj mi, samo to je u pitanju, nista drugo.

I onda racionalizuju taj svoj strah za zivot, lupajuci neke gluposti o pomirenju dve strane, ili 'Eto kako je u Austriji'.

Zvace dup.e gace, to je.

Poslednja izmena od moderatora:
Znaju oni dobro sve.

I znaju kakvi kriminalci i ubice njima vladaju.

Ali su se usrali.

U pitanju je obican strah za svoje dpe.

Veruj mi, samo to je u pitanju, nista drugo.

I onda racionalizuju taj svoj strah za zivot, lupajuci neke gluposti o pomirenju dve strane, ili 'Eto kako je u Austriji'.

Zvace dup.e gace, to je.
Kako se to izražavate !?

Odgovorni za masakr u Ribnikaru lišen je slobode neposredno po izvršenom masakru.Izgleda da Ti ne znaš šta "pričaš".
A kakve veze to ima sa nečijim političkom pričom? Koliko se sećam, tadašnji ministar prosvete Ružić je podneo ostavku. Ubica se predao, nevezano za politička dešavanja, posle toga niko nije pominjao režim već su svi krivili školu. I šta si time hteo reći?

A kakve veze to ima sa nečijim političkom pričom? Koliko se sećam, tadašnji ministar prosvete Ružić je podneo ostavku. Ubica se predao, nevezano za politička dešavanja, posle toga niko nije pominjao režim već su svi krivili školu. I šta si time hteo reći?
Slučaj Ribnikar je od prvog momenta postao politička priča.Niko Ti sirota Lagerta neće poverovati da su blokade mostova i saobraćajnica i protestna okupljanja organizovana protiv uprave škole u kojoj se masakr dogodio.Upravu škole na tim protestima niko nije ni pomenuo.Opozicija je krivicu za masakr pripisala Vučiću.

Je l pokušavaš da budeš sarkastičan? Nešto ti ne ide. Tema : ako se utvrdi da je bilo ko odgovoran, počev od škole do vlade, biće smenjeni a i uhapšeni, jer to su ipak pravne države, kod njih ne važi ''članska knjižica'' kao merilo ''poštenja''i ''moralnosti''.

Ovo nije paralela sa nadstrešnicom već sa Ribnikarom posle koga su odmah krenuli protesti kod nas.

Koji zakon nije primenjen u slučaju Ribnikar ?

Razlika nije u zakonu nego kad se aktivira zakon.

U normalnim uređenim državama to se radi automatski. Traže se odgovorni, ekspresno ćorkiraju i stvar rešena.

Međutim, u Srbiji sve funkcioniše drugačije jer smo koruptivna banana država.

Sudstvo se aktivira selektivno i najčešće pod pritiskom javnosti. Znači mora par desetina hiljada ljudi da izađe na ulicu da bi sud krenuo da radi svoj posao. Pa čak ni tada. Recimo procesi za ubistvo 16 ljudi na stanici nisu ni počeli. To se zataškava jer bi se razotkrili neki koruptivni poslovi režima. Isto tako se zataškavaju brojne korupcionaške afere i veze režima sa mafijom (koje su otkrili opozicija i nezavisni novinari). I onda čak i ako nešto dođe do suda, to se razvlači, mrcvari i rasteže u večnost. Znači bukvalno se fingira ceo proces kako bi izgledalo da živimo u pravnoj državi a ustvari ne živimo.

Tako da porediti Austriju i Srbiju je potpuno sumanuto. To je kao da porediš civilizaciju i srednji vek.

Је ли аустријски председник изашао на ТВ и рекао "само у тој школи није никад било самоубиство" или тако неку дебилност...
Ili Krljeuša da izađe na pink i da kaže kako je ovo prvi skul šuting ikada u Austriji i da nema potrebe za galamom.
Ali skul šuting, kao da se radi o nekom sportskom takmičenju

Slučaj Ribnikar je od prvog momenta postao politička priča.Niko Ti sirota Lagerta neće poverovati da su blokade mostova i saobraćajnica i protestna okupljanja organizovana protiv uprave škole u kojoj se masakr dogodio.Upravu škole na tim protestima niko nije ni pomenuo.Opozicija je krivicu za masakr pripisala Vučiću.

Ne verujem da će u Austriji jedan tupavi SNS ćaci bizgov od pandurčine da izađe na konferenciju za štampu dva sata posle nesreće i javno iznese detalje ubistava i između ostalog spisak imena maloletne dece koja su se nalazila kod ubice. To može samo jedan šuplji SNS mozak bez obzira na to da li je komandant policije ili botčina na internetu

Ne verujem da će u Austriji jedan tupavi SNS ćaci bizgov od pandurčine da izađe na konferenciju za štampu dva sata posle nesreće i javno iznese detalje ubistava i između ostalog spisak imena maloletne dece koja su se nalazila kod ubice. To može samo jedan šuplji SNS mozak bez obzira na to da li je komandant policije ili botčina na internetu
A da ne pominjem tabloide i lešinarenje posle te tragedije :(

Ne bih ja bio bas siguran da nece da padne vlada u Austriji , secam se NATO pakta i napada, kad je u pitanju neljudsko ponasanje NATO , odmah su reagovale neke drzave, Italija, Austrija, , za mene iznenadjenje, Svajcarska, , opet malo cudno , i Velika Britanija ali tamo ne vlast nego Cambridge univerzitet i onda mi to nije bilo jasno pa sam kopao otkud toliko demonstracija na univerzitetu i ispalo je moj poznanik sa jednog takmicenja tamo je asistent , pametan i fin covek i elokventan i na mestu i njegove reci su dobile posebnu tezinu kad su porusili 2 ili 3 kvarta civila u Aleksincu , i kad je washington post fotograf objavio slike od kojih ne mozes a da ne mrzis rat i NATO koji to cini....zaebane slike ali su sve skinute sa neta, bas sve, nema ih ni u bazi washington posta, cak ni sa pretplatom...nigde ih nema..

Back