Australijski sud: Izručiti kapetana Dragana Hrvatskoj

O čemu ti pričaš?I vama muslijama treba da sude Hrvati,naravno ne zato što ste vi ubijali njih nego oni vas.Takva je pravda za gluposti koje pišeš ovde.

U državnom i entitetskim i nižim sudivima u BiH ima sudija Bošnjaka, Srba, Hrvata i ostalih i za zločine počinjene na teritoriji BiH trebaju da sude sudovi u BiH. Loš je primjer sud u Beogradu Jurišiću sudi za zločine na teritoriji BiH, i normalni građani BiH će takav postupak okarakterizirati kao mješanje Srbije u unutrašnje stvari druge međunarodno priznate države.

U državnom i entitetskim i nižim sudivima u BiH ima sudija Bošnjaka, Srba, Hrvata i ostalih i za zločine počinjene na teritoriji BiH trebaju da sude sudovi u BiH. Loš je primjer sud u Beogradu Jurišiću sudi za zločine na teritoriji BiH, i normalni građani BiH će takav postupak okarakterizirati kao mješanje Srbije u unutrašnje stvari druge međunarodno priznate države.

Sto se prvog dela tvoje postavke tice tu se potpuno slazem s tobom. Recimo,Karadzicu i Mladicu najbolje bi bilo suditi u Banjaluci. Hag je sto se toga tice ubedljivo najgora varijanta!:rtfm: A sto se tice "tuzlanskog krvoloka" koliko ja znam on se u Bosni ili bar u onom federativnom delu naseljenom vecinom Bosnjacima smatra nacionalnim herojem a posto vi niste srbi...

ИДЕА није, али Ивица Тодорић јесте, куповао је оружје за ЗНГ!

..normalno....da je kupovao..kad niste htijeli bratski da podijelite..sve ste nam pokrali...nismo imali niti jednog...tenkića..avijonćića..niti barke...sve ste pokrali..sve....:hahaha::hahaha:..ja sam jadaničak..morao nosati..onaj ozraceni...kalaš...od gen.Špegelja.....

..normalno....da je kupovao..kad niste htijeli bratski da podijelite..sve ste nam pokrali...nismo imali niti jednog...tenkića..avijonćića..niti barke...sve ste pokrali..sve....:hahaha::hahaha:..ja sam jadaničak..morao nosati..onaj ozraceni...kalaš...od gen.Špegelja.....

И шта сад, неће да ти се диже због тога...;)

Back