Audi

Pa sta znam mozda 10 000 godisnje prelazim, to nije preterano (mislim), koliko sam procitao na moja garaza stranici razlika u potrosnji je manje od litra. Ako je tako 1.8t A4 je moja nova masina :D

Turbo je to, mora malo vise da trosi. Dobar je motor, gura dobru km, samo je malo osetljiv na nedostatak ulja, jer ide svega 3,5 litra ulja, tako da bi trebao uvek da se drzi na max.

@Baxter
Onda definitivno zaobidji TDI jer na toj kilometrazi neces nista ustedeti na dizelu. TDI je najbolja varijanta ako prelazis vise od 20-30 hiljada godisnje.
Kao licni vlasnik jedne turbo benzinjare imas moju podrsku za tu kupovinu :ok:
I kazem ti ako ti potrosnja u bilo kom trenutku zasmeta, ugradis mu plin i miran si :)

Pa sta znam mozda 10 000 godisnje prelazim, to nije preterano (mislim), koliko sam procitao na moja garaza stranici razlika u potrosnji je manje od litra. Ako je tako 1.8t A4 je moja nova masina :D

ocemu pricas daje razlika dizel benzin manje od litar .. iti verujes daje tako u prakci .. ako ubacis plin onda ok

1003921_607884599255064_1725288036_n.jpg

Motociklist vozio 300 km/h autoputem, ali je Audi bio brzi

Kawasaki moze i vise od 300 nego ima blokadu na 299 . Moze 350 a mozda i 400 na sat.

Ovo je za robiju i za vozaca audija R8 i za vozaca kawasakija....

Ne samo da ugrozavaju sebe nego i druge ucesnike u saobracaju.

Mada verovatno ih vadi to sto u nemackoj nema ogranicenja na autoputevima.

Back