Audi

943432_471986716225417_1691721167_n.jpg

Da li neko može da mi da odgovor na pitanje:
Koliko vredi sada Audi A4, euro 4, dizel, 1900 kubika, 2007 godište uvezen 2012 prešao 70000km. To je ono što ja znam. Ako nešto nisam dobro napisala ne zamerite. Interesuje me, ponavljam, kolika mu je sada novčana vrednost u koliko hoću da ga prodam?
Hvala svima koji se potrude da mi odgovore :)

Da li neko može da mi da odgovor na pitanje:
Koliko vredi sada Audi A4, euro 4, dizel, 1900 kubika, 2007 godište uvezen 2012 prešao 70000km. To je ono što ja znam. Ako nešto nisam dobro napisala ne zamerite. Interesuje me, ponavljam, kolika mu je sada novčana vrednost u koliko hoću da ga prodam?
Hvala svima koji se potrude da mi odgovore :)

el kolko vredi ili za kolko mozes da prodas ,, baciga na oglas paces da vidis ,, 70 000 km tesko dace neko da poveruje

el kolko vredi ili za kolko mozes da prodas ,, baciga na oglas paces da vidis ,, 70 000 km tesko dace neko da poveruje

Za koliko može da se proda..........malo je vožen, ja se i ne razumem baš nešto u automobile ali sticajem okolnosti treba da odradim prodaju, pa sam htela da pitam vas na forumu za mišljenje koliko mogu da ga cenim.

nema sance 10 000 ev , ako moze 9 000 ev bice dobro jedno kolko vredi a drugo daga proda ,, mada 70 000 km to nece niko da poveruje ,, bar daje 100 000 km ,,

Pa šta da radim kad auto nije puno vožen.

- - - - - - - - - -

Traži 12.000 € pa spusti za koju cenu misliš da ga prodaš ili misliš da sam ja to malo napisao.

Ja da znam kako ce kreću cene, ne bih ovde postavila to pitanje.

Pa šta da radim kad auto nije puno vožen.

- - - - - - - - - -

Ja da znam kako ce kreću cene, ne bih ovde postavila to pitanje.

Pa na prodaja auta imaš takav kao tvoj za 6.000 € a imaš ga i za 12.000€ tako se kreću cene, sve zavisi od kupca.Ti imaš sigurno pretpostavku koliko želiš dobiti za njega to ti je merodavno.

nekada sam mrzao bmw, vozili su ga bumbari i ortodoksni seljaci, sada vise nije tako, bmw sada ima najbolju tehnologiju, a i ne voze ga vise ne-poznavaoci mehanike i trajnosi, i pocinje da mi se svidja. Sada seljaci i bumbari voze bas audi! a i sponzoruse se pale sada na audi, jedno uz drugo ide! :D

nekada sam mrzao bmw, vozili su ga bumbari i ortodoksni seljaci, sada vise nije tako, bmw sada ima najbolju tehnologiju, a i ne voze ga vise ne-poznavaoci mehanike i trajnosi, i pocinje da mi se svidja. Sada seljaci i bumbari voze bas audi! a i sponzoruse se pale sada na audi, jedno uz drugo ide! :D
kadje dobar ,, pa nebise reklo da seljaci i bumbari voze audi ,, oni voze fordove

mene ambasador zarazio sa osmicom w 12 kvatro al posle mi se smucilo kad sam skonto kolko moram da se drkam oko parkiranja tog tenka.... mada je za putovanje zakon... bacis ga u trecu 9 banki i samo mirises kozu i slusas motor i vetar koji se ne cuju :lol:

Jel moze neko da mi objasni sta je ovo? U pitanju je Audi A4 2008 godiste Pogledajte prilog 292748

vecinom novi auta i golf pasat imaju taj sistem za pumpanje gume umesto rezervnog tocka ,, onje dobar akose nabode na ekser ali akose isece malo vise mozes da places ,, jer nema dovoljno penu i snagu da zatvori rupu ,, mnogisu izbacili to i stavili copavca ,,, tosi verovatno vido na oglas dati pokaze da ima sistem za gume

Pozdrav, interesuje me da li je neko vozio audi A4 sa 1.8T motorom, i da li mi moze reci da li je pouzdan i dobro pokazan kao 1.9 tdi?
Planiram da kupim audi A4 2001-2004 god. pa me bih hteo da znam vise o ta dva motora.

@Baxter
Odlican je i 1.8T, poznanik ga ima isto u A4-ci i super se pokazao. Jeftiniji je za odrzavanje od TDI-a ali malko vise trosi jer je jelte benzinac, ali zato ide ko lud! Benzinci takodje i manje prelaze tako da su vece sanse da je ocuvaniji od TDI-a. U sustini ako ne prelazis neku ogromnu kilometrazu uzimaj i ne razmisljaj (a i ako prelazis, uvek mozes plin da mu stavis). Naravno uvek budi oprezan pre kupovine oko toga u kakvom je stanju sam auto ;)

Back