Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko može da mi da odgovor na pitanje:
Koliko vredi sada Audi A4, euro 4, dizel, 1900 kubika, 2007 godište uvezen 2012 prešao 70000km. To je ono što ja znam. Ako nešto nisam dobro napisala ne zamerite. Interesuje me, ponavljam, kolika mu je sada novčana vrednost u koliko hoću da ga prodam?
Hvala svima koji se potrude da mi odgovore![]()
el kolko vredi ili za kolko mozes da prodas ,, baciga na oglas paces da vidis ,, 70 000 km tesko dace neko da poveruje
Traži 12.000 € pa spusti za koju cenu misliš da ga prodaš ili misliš da sam ja to malo napisao.
nema sance 10 000 ev , ako moze 9 000 ev bice dobro jedno kolko vredi a drugo daga proda ,, mada 70 000 km to nece niko da poveruje ,, bar daje 100 000 km ,,
Traži 12.000 € pa spusti za koju cenu misliš da ga prodaš ili misliš da sam ja to malo napisao.
Pa šta da radim kad auto nije puno vožen.
- - - - - - - - - -
Ja da znam kako ce kreću cene, ne bih ovde postavila to pitanje.
kadje dobar ,, pa nebise reklo da seljaci i bumbari voze audi ,, oni voze fordovenekada sam mrzao bmw, vozili su ga bumbari i ortodoksni seljaci, sada vise nije tako, bmw sada ima najbolju tehnologiju, a i ne voze ga vise ne-poznavaoci mehanike i trajnosi, i pocinje da mi se svidja. Sada seljaci i bumbari voze bas audi! a i sponzoruse se pale sada na audi, jedno uz drugo ide!![]()
da imam para mnogo nikad ne bih vozio forda, ili bi evo 10 zaboo ili nisan gtr za pocetak, mozda lambo andvetador ako bas se ima, ali platiti audi kao evokadje dobar ,, pa nebise reklo da seljaci i bumbari voze audi ,, oni voze fordove
Jel moze neko da mi objasni sta je ovo? U pitanju je Audi A4 2008 godiste Pogledajte prilog 292748
Pozdrav, interesuje me da li je neko vozio audi A4 sa 1.8T motorom, i da li mi moze reci da li je pouzdan i dobro pokazan kao 1.9 tdi?
Planiram da kupim audi A4 2001-2004 god. pa me bih hteo da znam vise o ta dva motora.