Audi

Heh... nazalost nije ta varijanta. Rbina je najstrasnija, i bilo je ili da ga pokupim ja ili oni drugi :neutral:

U svakom slucaju, ovako bar nije geknuo uzaludno - donirao je dobre Bosch farove, stakla i nesto mehanike jednom svom rodjaku, a masku sam okacio na zid :)
Ostale su mi desna stop lampa i instument tabla, pa ako nekome zatreba nek se javi.

386056_10150445258676852_377366401851_8935832_517736945_n.jpg

Kakva su iskustva sa ovim autom? Konkretno mislim na 2.7 ili 3.0 dizel masinu.

AUDI-A6-Avant-3-0-TDI-DPF-quattro--2008-.jpg

Htio bih jednog sebe da castim ali me je onaj stari model (2002 godiste) toliko izjeßao da mi se na sami pomen "A6" gadi. :)

A koji motor je bio u njemu? 2.5,179ks jos automatik pa jos i quattro sigurno? Nista lose za ovae nove nisam cuo,extra idu ,malo trose samo ne i dalje automatik. Imamo jednog tuarega 3.0tdi od letos se jebemo sa menjacem(naravno autom.),dva puta je crkao vec a auto 07god. sa 115hkm. i stoji od novembra cekamo drugi menjac 3soma e polovan. Milina!

kako god obrni okreni sta god da ti se pokvari svakako si u minusu.. a sto se menjaca tice nije to najskuplji deo... ne daj boze da bude nesto gore.. platices bela boga popravku

Ma dajte.....

U najgorem slucaju za sve postoji i polovna varijanta delova (farovi, ,).

Ja sluzbeno vozim istog ovakvog samo 2,0 tdi od 103kw sa aut.menjacem

Vrlo zahvalan auto i jedini problem je sto sa automatikom trosi malo vise (za moj ukus) i sto smo radili procesor menjaca na 99000km. Sve drugo je samo za pohvalu...

slazem se apsolutno... a gde je board kompjuter ako imas?? sta ako(ne daj boze ode)?? imas da platis boga oca,uzgred to sto ti kazes za polovne delove nema logike.. skoro sam isao sa drugarom kupovali smo delove za neki auto i pola je fals... recimo da su delovi turski i da nicemu ne valjaju :D

Back