Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pre 15 godina sam vozio Audi 80cc,dizel.Bio je taxi auto pre mene,i kvario se za medalju.Ono sto sam primetio tad,a mislim i sad je da su ti automobili sam vrh auto-industrije,bez obzira sto je moj bio problematican.
Jeste li čuli za teoriju zavjere proizvođača britvica? Svake godine pojavi se skuplja i manje oštra britvica kako bi muškarci potrošili pravo malo bogatstvo za glatke obraze. Biste li radije ostavili to bogatstvo Audiju?
Naime, ako se ovaj putni brijač pojavi u prodaji, sigurno neće biti jeftin. No, njegov elegantan dizajn i funkcionalnost opravdat će svaku cijenu.
Ovaj brijač djelo je dizajnera Polinga Huanga iz Belgije i veličine je mobilnog telefona.
Njegova sjajna površina poslužit će kao ogledalo, a glava brijača se izvlači tako da ga možete sigurno nositi u džepu dok ga ne koristite.
Nadamo se da će se ovaj uređaj uskoro pojaviti u prodaji.
Automobili „rastu“ iz generacije u generaciju, a menjači dobijaju sve veći broj stepena prenosa. Pitamo se samo dokle?
Uglavnom, Mercedes-Benz je došao do sedam, Lexus do osam, a BMW i Audi su takođe za svoje perjanice obezbedili osmostepene jedinice.
Međutim, po neimenovanom izvoru, Audi planira da svoj osmostepeni menjač primeni kroz čitavu modelnu liniju, uključujući i A3 sa 2,0 litarskim turbo „četorocilindrašem“. Da li postoji potreba za tim? Više stepena prenosa omogućava uglađenije ubrzanje uz poboljšanu ekonomiju kada je reč o potrošnji goriva, o ekologiji i da ne govorimo.
Nove ekološke norme i visoke performanse su u konstantnom „sukobu“, tako da ne bi čudilo da dobijemo menjačke kutije sa devet ili čak 10 stepena prenosa u luksuznim četvorotočkašima.
Mislim da si promasio temu al kad vec pitas to zavisi kaki auto imas i sta hoces da menjas.Stavljanje samo zadnjeg lonca a razmisljti o boljim performansama je cista glupost.Joooj ...sve mi neprijatno da na ovoj temi pricam o auspuhu.
Mislim da je to trebao da pita u auto radionici.Ovako sad tema ode na auspuhe koji su deo svakog auta a ne samo Audija.Al ako hocete ajd. Koji motor ima taj Audi? Ako je dizel onda ubacis sta hoces i gas.
Aaaaa vidim da si resio da se otvoris.Izvini,ne znam koji audi vozis.Investicija moze da bude velika a sve zavisi sta hoces.Na mom Puntu auspuh kosta oko 600 eura a sad ti zamisli za Audi koji je i veci i jaci.Uglavnom katalizatori moraju ici napolje jer ako ih ostavis nista nisi uradio.To i sam znas.
Placace se samo eko taksa vise a to je malo skuplje,a to je kod malih kubikaza mala razlika.A i kod vecih nije nista strasno.Sport se uvek morao platiti.