AU pair in USA

Eeee, i da .. Javili mi se novi.. Jevreji... Dvoje dece, trece na putu, mama domacica, tata samo radi.... I eto...
neko je pricao o njima, ine secam se da je lose iskusvo imao kada su ovi normalni jevreji u pitanju...

Cao.Ako ti se svidaju to je uredu ali znaj da nije nimalo zabavno kada je neko od roditelja non stop u kuci.Zelim ti srecu i ne zuri biraj kako zelis.:P

Cao.Ako ti se svidaju to je uredu ali znaj da nije nimalo zabavno kada je neko od roditelja non stop u kuci.Zelim ti srecu i ne zuri biraj kako zelis.:P

Nista od njih , ali su mi se javili novi i isto je mama stalno kuci (kao radi)... , i vec sam citala o tome, tj ne slavnim dogadjajima kada je ona tu.. i to po ceo dan... Jos i troje dece...
Videcemo sta ce biti i kako ce biti...
Muka mi je vise od svega ovoga.. volella bih da dodjem vec jednom ,ali i ne bih da se zatrcavam...

Da li neko ko je vec bio na programu AU PAIR u USA moze da mi preporuci agenciju koja je dobra i pouzdana,prijavila sam se preko wizantine ali ne znam ni
kog ko je isao preko te agencije,znacilo bi mi ,hvala...

Kada nades porodicu i agencija ti sredi sve vizu ces sigurno dobiti.Nadam se da ces naci porodicu ovdje u Pensilvaniji,pa da se malo zezamo:P

Imala sam neke iz Pensilvanije, lai nista od toga.. Tj ko god da mi se jaljao sve (sem jednih) je bilo sa Istocne obale... :roll:

A ja bih na zapad... Ali gde god da bude, nema vise veze, samo da su ok.. I da mi je neka od vas tu negde da blesimo :lol::lol:

Pozz svim devojkama...
Super vam je ovaj forum, ima mnogo dobrih saveta.
Ja sam se prijavila za program i nadam se da cu uskoro naci porodicu. Da li ima nekog u Merylandu ili okolini??? Volela bi da cujem kako je tamo...:hvala:

Nema na cemu to i mene ceka sada :kafa::aha:

Ja sam to izbegla ali da, dobila sam savet da je bolje to da sredis! Jel' to moze u bilo kom trenutku ili mora da se ceka tamo kraj godine?? Moracu i ja da uzmem te besplatne savete... :)
PS. Izbegnite te majke sto rade od kuce ili su domacice... nisam imala to iskustvo ali moja host mama je jedan dan nedeljno radila od kuce i to je bio..uzas, jos kada se namesti praznik pa ostane 2 dana..:evil: Tako da... mislim da nije pametno! Da, svi ce gledati da iskoriste devojke koliko mogu a mogu dosta, tako da postavite uslove i nemojte se plasiti... da sam bila pametnija, imala bih iza sebe super iskustvo! Ali sam bila mnogo fina i nisam htela da remetim mir! Oni su imali najbolju operku na svetu a ja najgore hostove! Ne ponovilo se....

Ja sam to izbegla ali da, dobila sam savet da je bolje to da sredis! Jel' to moze u bilo kom trenutku ili mora da se ceka tamo kraj godine?? Moracu i ja da uzmem te besplatne savete... :)
PS. Izbegnite te majke sto rade od kuce ili su domacice... nisam imala to iskustvo ali moja host mama je jedan dan nedeljno radila od kuce i to je bio..uzas, jos kada se namesti praznik pa ostane 2 dana..:evil: Tako da... mislim da nije pametno! Da, svi ce gledati da iskoriste devojke koliko mogu a mogu dosta, tako da postavite uslove i nemojte se plasiti... da sam bila pametnija, imala bih iza sebe super iskustvo! Ali sam bila mnogo fina i nisam htela da remetim mir! Oni su imali najbolju operku na svetu a ja najgore hostove! Ne ponovilo se....

Pa to se obicno radi negde na pocetku godine, za proteklu godinu, tako da ti jos uvek nije kasno..
Najbolje da pitas hostovce da ti oni sve to srede ako su voljni, ako ne, pravac po savet :)
Slazem se sa tobom sto se tice ovih mama sto su kod kuce, to ti je dosada teska covece.
Non stop je iza tebe, deca ne slusaju jel im je tu mama, jos ako je malo pa oce kod nje, ima da place non stop itd itd...
:roll:

Pa to se obicno radi negde na pocetku godine, za proteklu godinu, tako da ti jos uvek nije kasno..
Najbolje da pitas hostovce da ti oni sve to srede ako su voljni, ako ne, pravac po savet :)
Slazem se sa tobom sto se tice ovih mama sto su kod kuce, to ti je dosada teska covece.
Non stop je iza tebe, deca ne slusaju jel im je tu mama, jos ako je malo pa oce kod nje, ima da place non stop itd itd...
:roll:

Ok, ali ja vise nemam hostovce i nisam na programu pa zato me interesuje sta i kako... Pozz.

Jedno pitanjce, kada vidite da je porodica zainteresovana (primite mail da je neko gledao vas profil) ali da vam oni pri tom ne posalju mail 2 dana - da li ste se vi njima prve obracale, ili ste cekale da vam prvo oni posalju mail??
Vec par puta mi se desilo da primim mail da je neka porodica zainteresovana za mene, ali mi se oni ne jave uopste, i posle samo nestanu sa one liste zainteresovanih porodica.

Jedno pitanjce, kada vidite da je porodica zainteresovana (primite mail da je neko gledao vas profil) ali da vam oni pri tom ne posalju mail 2 dana - da li ste se vi njima prve obracale, ili ste cekale da vam prvo oni posalju mail??
Vec par puta mi se desilo da primim mail da je neka porodica zainteresovana za mene, ali mi se oni ne jave uopste, i posle samo nestanu sa one liste zainteresovanih porodica.

Desilo mi se bar 10 puta... nista ko ti se javi, sa njim ulazis u pricu!

E ljudi owa agencija WIZANTIANA????jel neko zna nesto za nju, jel prowerena,malo mi je cudno da placas samo 85dolara i 300dolara depozita i to je to??Karta,smestaj i hranu ti placa ta porodica??da li je to realno?Unapred hwalaaa!!Pozzzz za sweeee!!!!!!!!!:D:dontunderstand:

Pozdrav svima!Ja sam odlucila ostati jos koju godinicu u Americi.Bilo koja informacija kako bih mogla,na koji nacin itd bi mi pomogla.Moja trenutna porodica mi zeli pomoci tako sto bi me prijavili kao njihovu nanny.Nisam sigurna da li cu moci tako dobiti vizu.Sve informacije su dobrodosle i unaprijed hvala.

E ljudi owa agencija WIZANTIANA????jel neko zna nesto za nju, jel prowerena,malo mi je cudno da placas samo 85dolara i 300dolara depozita i to je to??Karta,smestaj i hranu ti placa ta porodica??da li je to realno?Unapred hwalaaa!!Pozzzz za sweeee!!!!!!!!!

E ljudi owa agencija WIZANTIANA????jel neko zna nesto za nju, jel prowerena,malo mi je cudno da placas samo 85dolara i 300dolara depozita i to je to??Karta,smestaj i hranu ti placa ta porodica??da li je to realno?Unapred hwalaaa!!Pozzzz za sweeee!!!!!!!!!

Da ok su, ja sam isla preko njih, jesu malo jeftiniji, ne znam iz kog razloga, ali nemas potrebe da se sekiras da je neka prevara.
Jedino sto trebas je da otvoris oci kad biras porodicu :)

Ja sam se prijavila kod njih, deluju mi ok, a znam i devojku koja je isla preko njih, i imala je ok iskustvo... Pozzz...

Hwala puno, to mi je bilo najwaznije...da nije neka prewara:))A koliko ste cekale od predaje dokumenata do odlaska,otprilike koji je to period?I na sta da obratim paznju, sto se tice izbora porodice, posto ce se oni predstawljati u najboljem swetlu, realno:)... a znamo swi da su Amerikanci malo caknuti:))) I da,ljudi jel dowoljno 600 dolara za mesec dana?

Unapred hwala ljudi, puno mi pomazete!!:D

Hwala puno, to mi je bilo najwaznije...da nije neka prewara:))A koliko ste cekale od predaje dokumenata do odlaska,otprilike koji je to period?I na sta da obratim paznju, sto se tice izbora porodice, posto ce se oni predstawljati u najboljem swetlu, realno:)... a znamo swi da su Amerikanci malo caknuti:))) I da,ljudi jel dowoljno 600 dolara za mesec dana?

Unapred hwala ljudi, puno mi pomazete!!:D

Ja sam se prijavila pocetkom februara. Devojka iz agencije mi je rekla da bi porodice trebalo da pocnu da se javljaju krajem februara, a da sve zavisi od toga kakvu porodicu trazis i kakve ce se javljati. Ali prosek je od1 od 4-5 meseci. Za ostalo ne znam, i mene zanima...:)

Back