Pennsylvania

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima dosta agencija preko kojih se ide koja je najbolja?Ja sam zainteresovana ali sam cula da ih se dosta vrati sa losim iskustvom da li je to tacno?Da li je dobro znanje jezika neophodno?

Ima dosta agencija preko kojih se ide koja je najbolja?Ja sam zainteresovana ali sam cula da ih se dosta vrati sa losim iskustvom da li je to tacno?Da li je dobro znanje jezika neophodno?
Srecna! I da se sto pre skinemo sa ovog programa! I nikada vise da se ne ponovi!!!!

Sta se radi u Sijetlu?![]()

Nishta novo sestro pa to ti je. Ima novo da sam se skinula sa bootcampa, i da sam se ponovo pochela buciti, pa sam ti krenula u teretanu. Od nedavno sam krenula trchati, i stigla sam do 5 milja dnevno i to brzinom od 5 na sat. Doslo je do toga da mi je to jedina preokupacija, plashim se prolupacu. A ovo shto sam upravo izjavila je dokaz da se u mom zivotu ochajnichki i pod hitno neshto mora desiti jerbo cu postat' isfrustrirana (a pazi kao vec nisam hahahah) I tako. Sve u svemu nije mi loshe, 'fala bogu pa nema nishta ruzno da se desilo.... osim par plikova na noznim prsticima koji bole kao prst u oko... (kad hoce mala hardcore pa eto joj ga na) A vi kako te?
![]()
Dobrodoslica novim clanovima!
Ej ja sad idem malo od teme, ali me interesuje jel zna ko kad se salje novac za Srbiju koji je najbolji nacin za to? Hvaja![]()
jer ce svugdje drugo da te oderu sa provizijom,Danica je slala njenima platila ona proviziju platili oni pri podizanju novaca
...mada neko mi je pricao preko PayPal-a moze nesto free al nijesam vise sigurna davno je bilo..Dobrodoslica novim clanovima!
Ej ja sad idem malo od teme, ali me interesuje jel zna ko kad se salje novac za Srbiju koji je najbolji nacin za to? Hvaja![]()

Kakva je situacija kad se ode u ambasadu traziti viza?
Sto traze?
Imal odbijonica?
Ja sam boravio u USA kod rodbine 4 mjeseca a viza mi je bila na 6 mjeseci tj.vratio se ranije 2.mjeseca,dali je to plus ili minus?
Pozz

Kakva je situacija kad se ode u ambasadu traziti viza?
Sto traze?
Imal odbijonica?
Ja sam boravio u USA kod rodbine 4 mjeseca a viza mi je bila na 6 mjeseci tj.vratio se ranije 2.mjeseca,dali je to plus ili minus?
Pozz
Ja imam i Britansku studentsku vizu u pasosu,mislim da ce sve biti ok...
Ja sam inace iz Sarajeva i jedina agencija je www.bhvedu.com.
Dali netko ima iskustva sa ovom agencijom?
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio: