mArrijA
Zainteresovan član
- Poruka
- 254
primate novog clana?drustvance...heej..
dobro dosla..uvek smo raspolozeni za operke juniorke..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znate sta bi najbolje bilo da se nekako svi dogovorimo oni koji jos nisu otisli da idemo svi zajedno u maju ako je to ikako izvodivo
e pa kad te zanima da ti kazem..ja na kartice nisam navikla pa mi bolje na ruke..ali nekad im kazem da mi uplate na racun..znas kao imam para na sve strane..znaci uglavnom po dogovoru..a racun ne mozes da otvoris bez social security nmbr-a,a za isti mozes da apliciras tek dve nedelje nakon dolaska u US..i karticu ti salju za dve nedelje na fixnu adresu..
e pa uzmi potvrdu sa faxa da si redovan student..i fotokopiraj index dok ti ne istekne status...i opusteno..ja sam ostavila diplomski kao da bi lakse dobila vizu ali mislim da sam se zeznula..nisu bas toliko striktni..

:-D nju zaboli zub a pola foruma joj drzi obloge i tjesi je...
a evo joj i ja jedan kiss saljem i da mi je ko ne nervira danas slucajno..Znate sta bi najbolje bilo da se nekako svi dogovorimo oni koji jos nisu otisli da idemo svi zajedno u maju ako je to ikako izvodivo
:-D ovako orginalna pitanja ovdje niko ne postavlja.e kako su mi 'navalile' porodice ja cu te izgleda cekati..Sad sam se i ja zamislila![]()

Hehehehe elekta cmok i za tebe...
Nego minapaw ja sam apsolvent od oktobra, uopste nisam mislila da bi to mogao biti problem, mislim sta ima veze ti si student i imas jos ispita do kraja, sto te valjda veze da se vratis da zavrsis

ja te obozavam:-D ovako orginalna pitanja ovdje niko ne postavlja.e kako su mi 'navalile' porodice ja cu te izgleda cekati..
![]()
..A STA TI FALI DA SACEKAS DO MAJA
ZAR TI SE TAKO ZURI DA IDES IZ ZEMLJE..I KADA TI SE JAVI NEKA PORODICA TI RECI" DA MOZES SAMO U MAJU IMA JEDAN DECKO BEZ KOJEG NEMOGU PUTOVATI HEHEHEHE"Aha razumem te...nista samo napred, javice se deset porodica do marta minimum, ubosce te neka po tvom ukusu ne brigaj:wink:
ops:
ops:8)remixremix, oprosti, ali ja sam do sad mislila da si devojchicaops:
ops:8)
A zbog cega to

joj cuti i ja sam izdeprimirana zato sto su mi na profilu osam porodica, tri me nisu kontaktirale, mada je bilo najava, samo dve su iz vecih gradova, a ovo ostalo sve po mestima koja moz' da nadjes jedino na mapi ogromnih razmera i sa gomilicom dece. Jedni su cak bili sa dvojkama i trojkama. Oce ih...Iskreno se nadam da ce se nesto uskoro desiti...smrc...A profil mi je aktivan od polovine decembra....