AU pair in USA

e pa kad te zanima da ti kazem..ja na kartice nisam navikla pa mi bolje na ruke..ali nekad im kazem da mi uplate na racun..znas kao imam para na sve strane..znaci uglavnom po dogovoru..a racun ne mozes da otvoris bez social security nmbr-a,a za isti mozes da apliciras tek dve nedelje nakon dolaska u US..i karticu ti salju za dve nedelje na fixnu adresu..
e pa uzmi potvrdu sa faxa da si redovan student..i fotokopiraj index dok ti ne istekne status...i opusteno..ja sam ostavila diplomski kao da bi lakse dobila vizu ali mislim da sam se zeznula..nisu bas toliko striktni..

Tnx. E, ali meni ce na potvrdi svejedno pisati da sam apsolvent od 31 marta... tako da mi posle tog datuma, a verovatno i mesec dana pre, nishta nece znachiti.. ali dobro. Shta je tu je. Svejedno rezgovor u ambasadi mora biti obavljen u toku marta, tako da cu po svoj prilici da prihvatim prvu porodicu koja mi se sad javi.. Ma nema veze. Opushtencija... 8-)8-)

Hehehehe elekta cmok i za tebe...
Nego minapaw ja sam apsolvent od oktobra, uopste nisam mislila da bi to mogao biti problem, mislim sta ima veze ti si student i imas jos ispita do kraja, sto te valjda veze da se vratis da zavrsis

Hehehehe elekta cmok i za tebe...
Nego minapaw ja sam apsolvent od oktobra, uopste nisam mislila da bi to mogao biti problem, mislim sta ima veze ti si student i imas jos ispita do kraja, sto te valjda veze da se vratis da zavrsis

Pa da, i ja sam apsolvent, ostao mi diplomski... Uverenje koje cu dobiti me opravdava da sam student, ali samo do 31 marta, mislim ko njima garantuje da.... ma nema veze. Ne treba da se opterecujemo sa tim... u sushtini sve zavisi od njihove dobre volje... Samo, raspitala sam se u studentskoj sluzbi shta i kako, kad budem obnovila apsolventski, kako dobijam uverenje o studiranju i to, pa su mi objasnili da su tu neke silne peripetije, nema uverenje o redovnom studiranju (jer si automatski vandredan student) vec uverenje o polozenim ispitima, svaki se posebno placa (naravno plus obnova apsolventskog oko 5- 10 hiljada..), pa bih da zavrshim sa vizom dok mogu da iskoristim ovaj redovan apsolventski...

jo koji smor..ovi moji idu u Pariz na nesto preko firme za dz..a ja ostajem sa decom..
mislim drago mi je zbog njih ali bas u to vreme smo trebali u Arizonu tako da sad ne znam sta ce biti..da li odustaju od Arizone ili ce je samo odloziti..glupo mi da pitam a pitanje mi stoji na vrh-u jezika od kad su mi saopstili...aaa..

ja te obozavam:):-D ovako orginalna pitanja ovdje niko ne postavlja.e kako su mi 'navalile' porodice ja cu te izgleda cekati..;)

HEHE I JA TEBE OBOZAVAM :razz: STAS KADA SAM I JA ORGINALAN:lol: ..A STA TI FALI DA SACEKAS DO MAJA:p ZAR TI SE TAKO ZURI DA IDES IZ ZEMLJE..I KADA TI SE JAVI NEKA PORODICA TI RECI" DA MOZES SAMO U MAJU IMA JEDAN DECKO BEZ KOJEG NEMOGU PUTOVATI HEHEHEHE"

Remix tu nema pravila, zaista, kako ti se zalomi....nema veze dal si musko ili zensko, ali je cinjenica da cure lakse odlaze, mada opet i to ne mora biti pravilo!
Ja kad sam se prijavila na program agencija mi je dala mail jednog decka koji je otisao da vidim kakvi su njegovi utisci i tako dalje, on je recimo nasao porodicu posle 3 meseca...
Tako da sto se pre prijavis, pre ces naci nekog!!:wink::lol:

joj cuti i ja sam izdeprimirana zato sto su mi na profilu osam porodica, tri me nisu kontaktirale, mada je bilo najava, samo dve su iz vecih gradova, a ovo ostalo sve po mestima koja moz' da nadjes jedino na mapi ogromnih razmera i sa gomilicom dece. Jedni su cak bili sa dvojkama i trojkama. Oce ih...Iskreno se nadam da ce se nesto uskoro desiti...smrc...A profil mi je aktivan od polovine decembra....

O Bogo moj..ladno sam procitala ja sam izdepilirana zato sto su mi na profilu bla bla bla silly me!!

Back