AU pair in USA

Sedim za kompom vec pola sata i ove devojke ce me ubiti! :D Evo ovako ja sam stigla u hotel sinoc a danas mi je prvi dan! Budjenje u 06 pa sve do 17h traje seminar uz naravno pauzu za rucak.Ok je, nije lose! Neki su pre sat vremena otisli u NY (organizovano ) a jas ostala sa jos nekima posto sam se prehladaila i sada sam popila more lekova i molim boga do sutra da ozdravim! Sada visim na netu! U putu sam prosla super posto je isla jos jedna devojka iz ayuse samnom zajedno i bile smo najglasnije u avionima i ove druge operke su odlepile od nas a meni je jedna rekla da nemoze da spava od mene! Hrana u hotelu je ok ali nemate placenu veceru tako da ja sada idem da narucim picu! Pozdrav svima! I da, gledam kroz prozor i nemogu da verujem da sam ovde! :) Pozdrav.

Bravo,cestitam ,dobro nam dosla!!!!Sve najbolje u nastavku i da se lepo provedes u NYC,ne daj se prehladi!!

Hvala ljudi, evo bas sam sada pobegla sa predavanja pa malo da cackam po netu dok nema nikoga! Moja drugarica je sinoc u NY kupila tako dobru jaknu za 5$! Sta da vam kazem, devojke koje su jos tu, nemojte kupovati stvari u BG! Pozdrav svima, odoh da se lecim! :)

Drugari, vi nemozete da shvatite koliki sam ja baksuz!!!!! Znaci ladno mi raste umnjak!!!! Danas sam plakala, svi me nesto jure (predavacice), donose lekove a u petak moram kod zubara da to resim! Ako mi je ovako krenulo... :cry:
Razbolela sam se, nevezano za umnjak jer sam zakacila virus, a to se desava evropljanima i u tom slucaju ako budete baksuzi kao ja, moracete da pijete pice koje se zove djidjula ili djindjuela, tako nesto, neznam kako se pise i to vam je lek za to!
Inace, sta reci... Uzivala sam na orjentaciji iako ja uopste nisam u tom fazonu, prijao mi je, sprijateljila sam se sa mnogo devojaka a moram da kazem da imamo i dva muska opera i jedan (nije los :D ) upravo sedi preko puta mene i slusa neku bezveze mjuzu koja me iritira ali mi je glupo da mu kazem da je ugasi posto se bas uziveo!
Nocas sam u snu imala kosmar na Engleskom jeziku i onda me je iz sna probudio jos veci kosmar a to su bili soba iznad moje jedan glasan cika i jos glasnija teta koji su bili eto malo bezobrazni! :D
Sutra izlazimo iz hotela na koji sam se jako navikla i odlazimo u porodice!

Lisa samo lagano, sve ce se to srediti, nemoj da se sekiras! Opusti se u trudi se da uzivas tamo, a tih propratnih problema uvek ima :)
Nina pa ti si pravi hriscanin! :)
Remixremix ti kazi da znas da kuvas nasa jela, ali nemas tih namirnica tj. nisu iste pa neces moci, ali moze host mama da ti pokaze sta oni spremaju pa ces rado to praviti, eto ne moras da priznas da ne znas,a ona ce ti pokazati :)

Drugari, vi nemozete da shvatite koliki sam ja baksuz!!!!! Znaci ladno mi raste umnjak!!!! Danas sam plakala, svi me nesto jure (predavacice), donose lekove a u petak moram kod zubara da to resim! Ako mi je ovako krenulo... :cry:
Razbolela sam se, nevezano za umnjak jer sam zakacila virus, a to se desava evropljanima i u tom slucaju ako budete baksuzi kao ja, moracete da pijete pice koje se zove djidjula ili djindjuela, tako nesto, neznam kako se pise i to vam je lek za to!
Inace, sta reci... Uzivala sam na orjentaciji iako ja uopste nisam u tom fazonu, prijao mi je, sprijateljila sam se sa mnogo devojaka a moram da kazem da imamo i dva muska opera i jedan (nije los :D ) upravo sedi preko puta mene i slusa neku bezveze mjuzu koja me iritira ali mi je glupo da mu kazem da je ugasi posto se bas uziveo!
Nocas sam u snu imala kosmar na Engleskom jeziku i onda me je iz sna probudio jos veci kosmar a to su bili soba iznad moje jedan glasan cika i jos glasnija teta koji su bili eto malo bezobrazni! :D
Sutra izlazimo iz hotela na koji sam se jako navikla i odlazimo u porodice!

AAAAAAA! Tebe bash krenunulo choveche!! Taj virus si garantovano prokrijumcharila odavde! Ja se borim sa njim vec 5 dana, i josh sam k'o slina:lol:. A shto se umnjaka tiche, i tu se potpuno saosecam, ja sam operisala sva chetiri... By the way, jel cesh to kod chika zube da placash sama, ili... E ma samo se drzi, gutaj vitamine, antibiotike, i po mogucstvu potrazi ajkulino ulje (za imunitet No.1). Nishta se ne brini, uskoro cesh sve vishe da sanjash na engleskom, da razmishljash na engleskom, da jedesh, pijesh na engleskom..., a mozda i da imitirash 'josh glasniju tetu' na engleskom!! :shock:;);):lol::oops:

AAAAAAA! Tebe bash krenunulo choveche!! Taj virus si garantovano prokrijumcharila odavde! Ja se borim sa njim vec 5 dana, i josh sam k'o slina:lol:. A shto se umnjaka tiche, i tu se potpuno saosecam, ja sam operisala sva chetiri... By the way, jel cesh to kod chika zube da placash sama, ili... E ma samo se drzi, gutaj vitamine, antibiotike, i po mogucstvu potrazi ajkulino ulje (za imunitet No.1). Nishta se ne brini, uskoro cesh sve vishe da sanjash na engleskom, da razmishljash na engleskom, da jedesh, pijesh na engleskom..., a mozda i da imitirash 'josh glasniju tetu' na engleskom!! :shock:;);):lol::oops:

A pa nismo pitali jel teta bila glasna na Engleskom ili ne?Ipak bi ja otisla na lice mesta,mora su ljudi pokusali da se objasne a niko ne prica Engleski pa se nisu sporazumeli pa su zaguzvali...

Back