nina_lion
Aktivan član
- Poruka
- 1.229
srpska posla....nepoverenje
JA JESAM JELICA koja je od 15. aprila 2007 kao file aupair u Francuskoj, sa ugovorom od "Ministère du travail et des affaires sociales" u Francuskoj i kazem da sam to ostvarila iskljucivo uz pomoc Aupair agencije DUGA.
Drugo,proctaj ovde , za pismene sve pise, http://www.aupairfoundation.org/partners.htm
tako smo ih i pronasli za sestru, i iskreno cekam da mi se jave jos neke devojke koje su otisle preko DUGE. Cak ima i nekih momaka koji su u USA, devojaka u Kandi, i po Evropi...
Slazem se da ima njih iz raznih delova sveta u USA sa radnim knjizicama da prave pauzu godinu da nauce jezik. Ima li i iz Srbije, koji ce poslodavac da te pusti na godinu dana da ucis jezik a on ti cuva radno mesto....a to satro, e to je prava rec, pa sve je to satro koliklo se meni cini....satro knjizica, a i ti si mozda satro...
zar je svako ko je zavrsio skolu i pozeleo malo da putuje i upozna sveta socijalni slucaj?
i meni se cini da ti previse vremena provodis na netu, kakva je to host family u kojoj si ti aupair ili su i oni satro??![]()
Kao sto rekoh,svaki tvoj post ne pije vodu,sto i jeste upravo jedna od stvari koje cine ta ista "srpska posla " o kojima govoris.
Mislim da nisi ukopcala poentu nase teme na forumu-ovde uglavnom govorimo o onima koji koriste Au Pair program da bi dosli u USA i pobegli od mizerije masovno rasprostranjene u Srbiji.A ti si sigurno jedna od onih koju su otisli da cuvaju decu zato sto ih mnogo vole ili zato sto su zeljni jezika?

Odgovore na to kakav sam ja au pair i zasto visim na netu zadnje skoro dve godine ces pronaci kada se vratis unazad jedno 20ak strana na ovoj temi.
Pamet u glavu, i srecno ti bilo.